|
RE: no aprilke 2005, kako? 3.1.2008 22:17:02
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jaz sem kr poklicala dr. Lukmana na Ptuj - za njega sem zvedla tule na RR in me je naročil, pa smo šli. Ful se dobro vidi, če se le mali ne obrne tak kot naša čist tja nekam v mojo hrbtenico in smo jo potem malo porukali, da se je vsaj s profila vidla. Vidi se pa tak, kot da bi jo zuni imela. Ful dobro. Pa samoplačniško seveda. Mislim, da sva okrog 12 starih jurjev plačala, s tem, da sva šla dvakrat, ker se prvič ni dosti videlo in nama ni nič več računal. Kaj pa vem, jaz menim, da je vredno denarja. Prvega imam posneto morfologijo, tadrugo pa tale 3D. Se bosta gledala, ko bosta večja . Kar se pa tiče male razlike, je pa povsod štala kako leto in pol. Evo zdej je mala 17 m, tavečji pa 32 in prvič spimo celo noč - rečmo da ene 14 dni! Prej pa ni blo mira, še posebej, ker sta bila oba zizjeka! No pa me zdej že mika tatretji... Sem nora, a? Res si želim vsaj 4 otroke, pa čeprav, nimaš potem nič časa zase in ti včasih vse prek pride... Jaz imam malčke tak zelo rada.... No grem zdej mal spat, če bom sploh lahk spala, ker imam jutri razgovor za šiht...ja, se mi je nekaj prisvetilo! Držte pesti, da bo ratalo, vsaj za par mescev... Lepo lahko nočko vsem , ki berete in onim, ki ne .
|