Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Želim ti, da čim prej zageldaš
. Verjetno nam bo vsem končno posijal sonček in bomo do poletja že srečke
. 
! Ja, zdaj bi morali odpret novo temo z naslovom "zmatrani"...jaz naberem lih tolko energije vsak dan, da naredim vse za službo, potem pa tisti 1% kar ostane (od moje energije), porazdelim med različna opravila...
...upam, da bo to res kmalu minilo!
. V Nemčiji je neka bedasta ženščina, oprostite izrazu, umorila svojega novorojenega sinka, ker se je baje bala da bo zgubila službo, pa je njena sodelavka tudi rodila in se bo po porodniški vrnila,so zagotovili tudi delodajalci. Pa nejn partner ni vedel da je noseča??? Lepo prosim, no. Na žalost pa to ni njen prvi otrok, pri rosnih 23 je mamica(no po moje si tega naziva sploh ne zasluži) postala že tretjič. Pa kaj ljudje res še niso slišali za zaščito.
in sedaj pa v nove boje
,saj jo imam komaj avgusta...
lepo rast e,sedaj je že postal pravi lumo ,saj si vsak dan izmisli nekaj novega in samo gleda ki bi kaj ušpičil
,zato nisem mogla pridet.