Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....
, da to vzdušje popravimo... 
Držim pesti, da bo tako. BC mini je bolj zanesljiv kot Romed.
dammit bi rekli americani.. aja, je ena taka rdeca lisa 3x2, neenakomerno velika, zgleda kot mehurcki (nisem ziher) ... uff ko pogledam me zacne srbeti vse ostalo po telesu hehe upam,da ne bo nic resnega, ceprav se ob pogledu ne nadejam tega...
Mislim, da je zunaj okrog 25 stopinj. Ob 9 jih je nampeč že bilo 20 v Rogaški Slatini. Zdaj je pa bolj tako sonce in oblaki, ampak hladno pa ni.
na pohodu. Imam že rjavkast izcedek s primesjo krvi. Bolečin pa nobenih. V sredo bom vseeno šla do g, da me vsaj pregleda in mi mogoče po odvzemu krvi ugotovi, kaj je z mojimi hormončki. Tudi test bom nesla s sabo. Da ne bo mislil, da nakladam... No, moram priznati, da ko
...tako se mi je lepo zdelo gledati v tisto črtico, da sem teste delala kar pogosto....in zamišljala, da bom prav kmalu to zopet zagledala.... zdaj pa bi za eno rahlo črtico dala vsak mesec celo plačo..
..