tinaaja
|
hehe Bety, to je bilo pa kot da bi poslusala svojo mami. ona tud pravi, da je srecna, da ni imela vseh teh UZ in preiskav in se ji to sploh ne zdi normalno. Ceprav ve, da je to zdaj nekaj normalnega. Aja tkole glede Dravelj - noro navdusena, prisla, sla not in G se je fuuul posvetil. Zakaj sem prisla, kaj me muci, ful prijazen, razumevajoc. Res fantasticno. In za ceno 6000sit se splaca. 3D UZ je se vkljucil in gledal.. Ma ful temeljita obdelava. Kar se pa mene tice.. ma zaenkrat ni se nic slabega. Obstaja verjetnost, da sprememba zgine. Ce ne zgine, se dela HB, da se pogleda, ce so kromosomske napake. ce so, potem je slabo, ampak glede na rast mojega pikca in glede na to, da je ze zdaj nosna kost vidna, NS primerna, je upanje, da je vse ok. ce ni kromosomske napake in je omfalokela izolirana abnormalnost, potem se lahko normalno donosi in se zadeva resi kirursko po rojstvu.. Tko da mali miljon moznosti. Jaz pa sem pozitivna in tokrat sem ne bom obremenjavala s potencialnim problemom, ampak bom pocakala, kaj bodo povedali cez 2 tedna. V naslabsem primeru je po marcu se 9 mesecev v letu 2007. Ej punce en super lep dan vam zelim
|