Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je bil takrat star 15 m. Lahko rečem, da nismo imeli nobenih problemov, zelo smo uživali in ni nam žal. Bili smo v hotelu Vinci Djerba Resort - super hotel, hrana, osebje enkratno.
. Midva sva bila v Sidi slim, 3 zvezdice, ampak sva se odločila, če greva še kdaj, greva v boljši hotel. Pa nisva kaka sitneža, ne pri hrani ne pri apartmajih. Za ta hotel, ki ga je bebica napisala, sem pa tudi jaz slišala ful pohvale.
sva bila v hotelu Djerba sun, sicer brez
vroče, maja pa je bilo morje še precej mrzlo, hotelski bazen pa ni bil ogrevan.
; Imamo se fino, smo tudi ze nabrali izkusnje z zdravniki - Julija si je prvi vecer ustnico razbila in smo morali na urgenco, zdravnik je bil zelo prijazen in zelo hitro so jo zasili; Smo pa v hotelu Iberostar Mehari - med Nemci zelo priljubljen - sem preverjala na Holiday check; Julija (9 mes) je zaenkrat to kar mi jemo in zaenkrat ni tezav - trkam na les;