Meceno
|
Še jaz izgubljena..... Nimam časa, se učim. Danes bila v MB ( Eca če boš imela v petek čas, se lahko vidiva ) Bobek, a letos boš , ja super no . Jaz sem se premislila in mislim da bom raje decembra 2009 rodila Uhh... ne vem no, se zna zgodit da bom po tej šoli ob delu šla še nekam v šolo oz faks in eh,..( ta eh sem se od naše Tare navadila ) Pokica še ne govori čisto, kakšno črko še zacumpra... Eh, babe grem kosilo skuhat za lakotnike, da imam potem mir, ko jo bodo čuvali.........bobek, te razumem, da nimaš časa za sebe.... Še to ja, ni več pri varuški, čakamo da pride v vrtec in lahko samo upam da bo to kmalu oz govori se za februar. Če no , ker morajo imeti plac oz en gre mogoče ven... PBJ kako je tebi faj....mala je pa res luškano bitje... Iiii ,danes sem enega atija videla, je imel dvojčka v vozeku in to in . To sem si jaz vedno želela, enkrat rodiš ( namreč imela bom samo dva otroka ) in še spola sta različna . Pa, ko sem videla v trgovini to mlado, suho mamico ( dober mesec po porodu oz vem , ker je ati povedal ), ostaneš brez besed
< Sporočilo je popravil Meceno -- 15.1.2008 16:02:58 >
|