|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 15:43:06   
pikovit
No ČIŠČKA končno je prišel ta dan čestitke tudi z moje strani in naj ti dnevi minevajo čimbolj lagodno.
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 16:22:40   
Špelka
Jooooj, Čiška, najlepša in težko pričakovana novica dneva!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi tebi hvala, da si si kljub neskončni sreči utrgala trenutek za nas in nam javila to prelepo novico! Pridružujem se puncam in tudi jaz ti želim vse srečno in mirno vseh user posted image !!!!!
 
Vampi - priznam: I am user posted image ! user posted image before you! Hm... kaj pa zdaj???? A pol morm res jest tud čičat pa čakat? user posted image  hm.... težka bo.
 
P.S.: Čiška - kter test s pa ti delala un tvoj 7. dan po ET? user posted image
 


_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 16:44:06   
vampirka
Špelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čiška je delala tistga, ki je bil NEGATIVEN 7.dan...user posted image ...ne gre ti lih fajn od rok tole čakanje, a? sem mislna, da si večja Gorenjka - boš pa že do krvnega testa zapravla eno plačo za teste user posted image ...jest ti držim pesti, da se ti končno prikažeta tisti magični user posted image ...pa potrpi vsaj še kakšne dva dni...dej no, za teto Vampi in tvoje živčke...user posted image ...user posted image ! Krvni test pa itak da ma bit pozitiven user posted image !

_____________________________


http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 17:53:34   
*Karmen*
ČIŠKA, ISKRENE ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI user posted image  user posted image  user posted image  !!! Želim ti mirno in lepo nosečnost in seveda, da bi se še večkrat oglasila na naših straneh. Tako - za vzpodbudo.
 
Oh, punce, zdaj smo pa čist zvisele... Res moramo čakat na tisti zloglasni 14. dan user posted image . Ne se mi smejat, ampak jaz do danes nisem vedela, da je nosečniškega hormona v primeru enega zarodka manj kot, če nosiš pod srčkom dva user posted image ... A sem cepljena, kaj user posted image ?
 
Iskreno upam, da se bo ta mesec Čiški pridružilo še več punc, ki bodo zagledale magični plus. Aja, zdaj sem se že jaz premislila glede plusa. Mogoče bo pa res bolje, če ne dobim prej M, da grem kar kri dat... No, v glavnem, jutri in pojutrišnjem ne pričakujem M. Pa komu se da čakat, ljudje? Ko bi bilo vsaj takšno vreme, da bi človek lahko kaj zunaj delal, pa je vroče za znoret. Ventilator mam naspidiran čist do konca in po moje bo nekega lepega dne odfrčal skoz okno user posted image . Ampak še zmeraj je vroče...
 
Ija, a ti maš tud probleme z vročino? Pri meni je bilo do 9. dneva po ET čist ok. Zdej sem pa kronično lena. Ja, prav lena! Ponoči nikakor ne morem spat, sam premetavam se. Vroče mi je, potem me zebe in spet vroče in spet zebe... Čez dan pa haloooo... Taka sem kot bi bila mal zadrogirana. Če bi mogla, bi si kavč kar na rit nalepila, da me ne bi nikoli več zapustil user posted image .
 
Andreja 07, lepo, da si se oglasila. Praviš, da si bila že dvakrat v bolnici? No, vsekakor je to bolje, kot da se dvojčka odločita izvest kakšno neljubo potezo. Kakorkoli že, želim ti, da bi čim manj noči preživela v bolnišnici. Če pa jih že boš, se pa razvajaj do konca. Tudi zate držimo pesti, da pripelješ svojo nosečnost do najsrečnejšega konca.

 
Vidim, da naša Špelka pridno obnavlja sezname. Upam, da ga bo sedaj morala obnavljat dnevno. Vsaj tisto "ta zgornjo" rubriko. Res bi bilo lepo, a ne? Tko, punce, lepo se imejte, uživajte v vročini in en topel objem in pozdrav za vse vas! Karmen.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 21.6.2006 18:06:33 >

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 18:38:46   
pika74
čiška ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
ostalim pa držim pesti, da se ji pridružite user posted image  

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 19:09:37   
tosja
ostalim pa držim pesti, da se ji pridružite user posted image
JE NAPISALA PIKA, MISLILA PA JE:
OSTALIM PA DRŽIM PESTI, DA SE JI PRIDRUŽIMOuser posted image  user posted image  user posted image
 
user posted image PIKA oprosti ,ker te popravljam - si se mal zmotlauser posted image
tosjauser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 19:47:39   
neni
No, naj se pohvalim, da se je tudi moja teorija potrdila.
Punce, ne boste vedle do m ali do user posted image testa.
Ga ni pametnjakoviča!
Čiščka čestitkeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse ostale pa še vedno, do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Neniuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 21:10:46   
čiška
Hvala še enkrat za vse lepe želje!Vidim,da pa imamo kar dve čarovnici-šlogarci(Ija in Neni),ki obvladata!Vampirka je itak naša znanstvenica(obvlada)user posted image Vse ,ste pa itakuser posted image !Špelka, test sem pa delala CB mini!Zdej grem pa svoj napihnjen trebuh ,zvalit v posteljouser posted image !Čez dva dni ,pa se nam bo oglasila, že Zikgar s pozitivnim testom!!Otvoritev je in zdej bojo samo še pozitivni testi(bom še jest šlogat začela)!Nočka!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 21:16:00   
*Karmen*
Čiška, nič ne bo s pozitivnim testom... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!! Saj sem že na drugi naši temi napisala zakaj... Ampak prvi šoki so mimo. Zanimivo, kako drugič lažje preneseš poraz kot prvič. Ja, ljudje se pa res vsemu prilagodimo. Še sreča. LP in vsem puncam veliko sreče, topel objem in lep pozdrav. Karmen.

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
21.6.2006 21:47:18   
ona78
Pozdravljene punce,
tri dni me ni bilo mimo, pa že cela štala tuki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!
ČIŠKA, ISKRENE ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI user posted image  user posted image  user posted image

Karmen in Špelka in ostale, mejmo malček več optimizma!!!
Jaz imam zadnje dneve neke čudne krče, ki verjetno napovedujejo prihod user posted image , vendar še kar upam da je ne bo!! Vem da bom razočarana, ampak to čakanje mi kar dobro dene. Danes je 8 dan po ET, v soboto pa naj bi prišla user posted image , a mogoče katera ve kako je z M pri jemenaju Prometriuma, a kej vpliva na njeno "točnost"??
Saj ste me razumele???
user posted image

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 6:15:04   
pika74
zigkar - žal mi je, da ni uspelo user posted image user posted image user posted image
 
jaz vas obveščam, da testa ne bom delala. Po tem, kar se je zgodilo zigkar - sploh ne. Jaz imam ravno take znake, kot jih je imela onauser posted image . Ni vredno da za ta neužitek, da bom spet zagledala eno črtico, dam 1 sam tolar. Ja točn tko. Pa nisem gorenjka. Narava dela selekcijo. In ob tem ne razmišlja, kaj je fer in kaj pravično.
 
Zdaj grem pa počasi delat.
 
lep pozdrav
pika74

< Sporočilo je popravil pika74 -- 22.6.2006 6:18:15 >


_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 7:22:03   
Špelka
Karmen naša zlata.... user posted image ! Drek! user posted image  In štala! user posted image  Pa tako sem mela v glavi, da ti danes zjutraj pošljem miljon user posted image user posted image user posted image , da gunga user posted image  ne bi blo - pa evo - sem bla zgleda prepozna.... Žal mi je zate... Sam naj ti povem, kaj mene tolaži, k sem tud že vdana v usodo - to, da zdajle ni depresivna zima, ko bi tičali v stanovanju in razmišljali, ampak čas dopustov, sonca, pozitivne energije.... JAh, nič, nič drugega nam ne preostane, kot da se prepustimo temu in si ponovno napolnimo baterije.... user posted image  V mislih sem s tabo, in ostani z nami do konca! user posted image user posted image user posted image user posted image  Lp, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 7:42:30   
Anonimen
Karmen je pa res naša zlatauser posted image . Pa zakaj se glih dobrim ljudem to dogaja????????????? Zakajuser posted image user posted image ? Jaz bom še kar naprej stiskala pestke zate Karmen. Enkrat pa bo in takrat bo še toliko večje veselje.
Je pa tudi res, da že vse potrebujemo ene ornk user posted image in potem, ko bomo polne energije in ko bojo pozabljene vse črne misli, nam bo uspelo.

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 11:20:29   
*Karmen*
Punce, tudi tukaj vam povem: konec s temi jokavimi smeški, ker ni vse tako črno. Jaz veselo kuham in šivam eno lepo oblekco, ve pa jokate namesto mene... Dejte ga biksat, no! Saj sem še vedno živa in zdrava. To je pa največ kar velja. Ta teden imam dopust, potem grem kmalu na morje, ko pridem nazaj, bom še en teden doma... Saj mi sploh ne gre tako slabo, a ne?

Še nekaj bi vas vprašala: a je bila že katera od vas na dopustu v Trogirju na otočku Čiovo? Če je katera bila, naj mi prosim napiše kakšne svoje vtise.

Tako, zdaj pa tipkovnico pod roke, pa dajte tele žalostne smeške zamenjat z veselimi. Pa čimprej! Vse vas lepo pozdravljam in še naprej držim pesti za vsako od vas. Pa še en topel objem za vse soborke. Karmen.

user posted image  Evo, moje današnje prvo jutranje opravilo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 11:33:16   
koala
ČČIIŠŠŠKKKAA ČČČČEEESSSSTTTTIIIITTTTTAAAAAAAAAAAAMMMMM!!!!!!!!

Zigaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaoptimizrm in nepopuščanje, saj veš vzrajnost je nagrajena, pa veseeno za lepši danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 17:33:09   
pika74
Kot sem že napisala na sosednjem postu, kjer tosja odlično opravlja delo, je moje zabave 99% konec. user posted image trka na vrata. Rjava kapljica + za 1/4 mini tampona krvi. Mislim, da bo jutri prvi dan user posted image .

  • Reakcije:
    najprej sem bila 5 min popolnoma potrta in žalostna.
  • Potem sem se kar hitro sestavila in postala popolnoma ravnodušna. Čutila nisem nič. Stavila sem 30% na pozitiven rezultat in vedela sem, da je 70% šans za neuspeh. Rekla sem si - še dobro, da me na punkciji ni toliko bolelo in vem, da bom šla korajžno na drugi postopek. Če bo bolelo, bom stisnila zobe. Enkrat bo uspelo.
  • Sledilo je razmišljanje - kako bo na neuspeh reagiral moj user posted image . Ravno včeraj sva govorila o tem in rekel mi je, da bom sigurno user posted image  in da se tega veseli. Vem, da si želi user posted image . In težko gledam ljudi, ki mi veliko pomenijo, ko trpijo. Rada bi mu dala tega user posted image , ker vem, da si ga zasluži in ker vem, da ni nič kriv. Problem je pri meni... ravno zato mi je še toliko bolj hudo in cenim njegovo ljubezen, ki mi jo izkazuje. Zato mi je težko. Jaz sem že ok. Za njega moram pa še malo poskrbeti. Moram ga mal pocartat.

Tkole bejbike. Jaz sem danes ob 3h vzela še eno tabletko Utrogestana za vsak slučaj. Ko se bo orng vlilo, pa preneham še s temi kemikalijami in začnem športat v naravi. To sem namreč močno pogrešala v teh dneh ležanja in "merkanja". Življenje je kratko in treba ga je izkoristit!

Gremo naprej!

Držte se in držim pesti za preostale, ki še čakate na ta čudež user posted image user posted image user posted image .

P.S.
Hvala za podporo!

Lp
pika74
user posted image



_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 17:58:08   
Lonly...
Kar korajžno naprej, in bo potem samo prišlo k neboš niti vedla....
lp

_____________________________

Somewhere Over the Rainbow

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 18:03:29   
pika74
Hvala Lonly...
sam veš, pri meni ne bo ratalo kar samo od sebe. Ni šans. So jajcevodi tako deformirani, da mi user posted image  lahko "da" le umetna oploditev (IVF). Ni šans. 100% potrjeno. Žal.

Ampak vseeno hvala.

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Lonly...)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 18:06:37   
Tia-na
Pika, žal mi je ... bo pa naslednjič uspelo, vsem nam bo uspelo. Nekateri moramo pač ubrati nekoliko daljšo in težjo pot ...

user posted image  

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 18:08:21   
pika74
Ma točn tko Tia-na. Če je minilo 6 let prejšnji mesec, bom pa zdržala še par let - ni hudič.

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 18:11:20   
Tia-na
Upam, da nam prej uspe. Jst bi rada imela tri .. letnica rojstva je pa ista k tvoja (btw ... še nick sem hotla ime Pika74 pa je bil zaseden user posted image )

user posted image  

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 18:14:41   
pika 74
.

< Sporočilo je popravil pika 74 -- 22.6.2006 18:22:11 >

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 18:20:13   
pika74
Ja jst tud računam na 3 al pa na 4, če bo boh dau user posted image . Ma ke do 42. leta mam cejt. user posted image

Veš, ko tkole delaš 6 let otroke, pa ni in ni, počas rataš bolj potrpežljiv pri tej zadevi. Panike ni več.  Mogoče si včasih celo malo otopel. Brez čustev do tega čudeža. Ampak upaš vedno. Želja ostaja. Ta bo vedno, dokler ne bo izpolnjena.

pika74
user posted image


p.s.
spet mi je neki rač. štekal. pika 74 = pika74, da nau pomote user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 22.6.2006 18:23:49 >


_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika 74)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 18:29:02   
Tia-na
Sej bo ... vse bomo enkrat mamice.
Medicina napreduje, že jst in moj dečko sva na svetu zahvaljujoč medicini.

Moja mami je tud imela zamašene jacevode pa so jih lepo spucal in ne samo, da je mene dobila ... še mlajšega brata imam.

Tašča se je pa tudi lepo število let matrala za otroka pa je potem le uspelo in je pri 33 rodila prvega otroka, pri 44 pa drugega.

In je zdej sicer najstarejša mama na govorilnih urah, ko pa gre na razne obletnice pa zahvaljujoč mladim otrokom zgleda tako mladostno.


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
22.6.2006 19:11:10   
Špelka
Pika....user posted image  Škoda in zelooo zelooo mi je žal. ampak občudujem te za tvoj pogum, vero in optimizem. user posted image  dol pred tabo. Veš, že dolgo od tega sem rrzmišlajla, da bi blo morda fino imet eno tako psiho knjigo o tem, kako iti skozi ta "problem" - namreč neprodnost. Mislim, da bi bli ti in Karmen idealni avtorici te knjige - bi znali vse tako lepo razumljivo in optimistično razložit. Morda bi jaz lahko dodala poglavje: kako ostati živ, ko preživljate trenutke panike? user posted image  

Držita se s tvojim user posted image ! Veš, dva dni nazaj, ko sem bla jest že 100% da ni nič (zdej nisem več tolk), sva mela z user posted image  debato - sem mu rekla, naj si drugo najde, da bo vsaj on mel user posted image . Je reku da mi je že 100x in večkrat povedal, da zardi tega že ne bova šla narazen! Njega rešuje to, ker vedno verjame v "tisti pravi čas" za vse stvari. In to pri njem najbolj ubčudujem, ker sem sama (kot ste opazile) popolno nasprotje! user posted image  LP, Špelka

Pismo, zdej k sem šla popravljat un seznam me je kar stisnilo... Ker sem dojela da bo naše zgodbe kmalu konec.... user posted image  Zdaj prav zares user posted image . Sem se kar navezala na vas zdaj v tem mesecu.... Zdej, ko gledam zza nazaj, je kr hitro minilo vse skupaj. Pa sej vse ostanete na forumu, ne? user posted image  Rada vas mam, punce! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo, za vsako junijsko IVF-jevko ena - toliko nas je namreč bilo na seznamu. Pa lepo pančkajte vse!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 22.6.2006 19:17:52 >


_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?