|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
5.5.2006 13:46:13   
Andy29
user posted image user posted image user posted image  Joj, Mišaa, tako mi je žal! Punce, še sploh kateri grata, razen tebi Vampirka.....(no mogoče sem katero spustila). Mišaa, kar zjoči se, sedaj so najverjetneje najtežji trenutki. A novi podvigi bodo kmalu tu!!!

(odgovor članu mišaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
5.5.2006 13:54:56   
Elysabeth
Mišaa user posted image user posted image user posted image . VEM kako se počutiš v tem trenutku, vem da boli in da je vse črno belo. A za vsakim dežjem posije sonček....in tudi za vaju bo enkrat!
Zjoči se, boš videla da bo čez nekaj dni bolje. Tudi sama sem še mesec dni nazaj mislila, da se ne bom pobrala, a sem se...po parih dneh sestavila nazaj. Samo obupati ne...

user posted image user posted image user posted image  od Elysabeth!

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
5.5.2006 14:16:29   
vampirka
Joj, user posted image  naša zlata! user posted image user posted image user posted image  Jaz nisem imela v mislih takole otvoritev sezone...Želim ti, da si čimprej zaceliš ranjeno user posted image ...in da bo naslednji postopek user posted image ...samo zate: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
5.5.2006 14:22:52   
Sulfinija
Miša zelo,zelo mi je žal,da se je pri tebi tkole končalo.Boš videla kaj kmalu bo tudi za nas posijal najlepši sonček tega sveta le ne obupajta!

Andy držim ti pesti za tvoj trasfer in,da ti vstavijo dve pravi pikici,ki bosta pri tebi ostali celih devet mesecev.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mišaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
5.5.2006 16:42:20   
Teja K.
Pozdravljene gospodične in gospe.
Kako ste kaj v tem lepem sončnem vremenu? Jaz sem vesela, ker imamo v družini novega člana-psička je skotila mladička. Vsaj nekdo ima srečo z nosečnostjo user posted image .
Drugače se brez posebnosti. Zdi se mi, da mi občasno dela slabo, vendar mislim, da je to kar psiha in nima nobenega pomena. Kakega posebnega znaka pa nimam, da bi se veselila user posted image user posted image . Upajmo, da bo torek res dan zmage.
Kako ste pa ostale? Kako si Vampirk, te že dajejo nosečniške težave in slabosti???user posted image
Andy, ne skrbi, boš videla, da bosta dobila veliko zarodkov pri tolikšnem številu jajčec. Kar pogumno in bomo držali pesti vsi...user posted image
Sisy, ima že lepo novico in vse smo vesele še za njo.user posted image  Držimo pesti, da bo kmalu v čakajočem stanju.



(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
5.5.2006 20:33:20   
*Karmen*
Oj, babe!!!
 
No, pa se je končno tud moja malenkost primajala do računalnika... Joj, ta mesec bo spet tuki gor cela Santa Barbara... Začetek maja bo bolj "kilav". Zgleda, punce, da bomo skoraj vse štartale v zadnjih dneh maja. Jaz bi morala dobit M okoli 20. maja. Nekaj dni prej pa moram poklicat Reškota, da me naroči, da pridem po material za drogiranje... A mi verjamete, da me je bilo do danes kar malo strah drugega postopka. Vem, da sem že enga dala skoz, ampak vseeno ima strah velike oči. Ko pa sem malo prej prebrala koliko nas bo, me je pa ves strah minil. In zdi se mi, da bo druga polovica junija prava bojna fronta z nosečniškimi testi. Prav lep občutek je, ko se nas bo toliko borilo za naše sončke, a ne?
 
No, zdaj pa še malo preglejmo seznam podrobnosti: Sisy, vidim, da se že pobiraš. Kaj pa češ drugega?! Neki časa maš dolg nos, pol pa vidiš, da se ti nos zaradi svoje veliiiiike dolžine zapleta med noge, pa skleneš, da se je bolje sprijaznit z vsem in it naprej v nove zmage... Upam, da si čimprej povsem opomoreš. In še bolj si želim, da bi bile že v tem mesecu skupaj na bojni črti.
Ija, ti začneš z drogiranjem 31. maja. Super! Kokoška, ti se boš prikazala na fronti že 25. Špelka, kaj pa ti? Že imaš datum? Vsaj približen? Anadejka, kaj pa se dogaja pri tebi?
 
Zdaj pa še en posebno topel objem za našo Mišoa. Tudi ti si se pridružila že tolikim puncam, katerim se je postopek končal bolj klavrno. Pa nič zato, Miša. Mal joka, mal objemov, mal grdega razmišljanja pa bo šlo naprej. Pozabile te slabe izkušnje verjetno ne bomo nikoli. Bomo pa zato znale še bolj ceniti tiste lepe trenutke, kajne?
 
Pa še ena posebna vrstica za pričakujoče. Andy ima jutri  ET. Držimo pesti punce, da ji uspe! Andy, sporoči natančen datum za test, da bomo skupaj s teboj težko pričakovale rezultat!!! Sej veš, da smo na teh straneh kar bolne od radovednosti... In pa naša Teja!!! Močne pesti držimo zate, punca!!! Prosim, sporoči nam čimprej kaj vzpodbudnega... Toliko nas gre za teboj in prav lepo bi bilo da nam daš kakšno lepo motivacijo za naprej.
 
Pa naša Vampirka... Ta je taprava!!! Sploh ne ve, da je nosečka!!! Nobenih težav nima. Vampirka, kaj naj ti rečem? Upam, da ti bo cela nosečnost potekala tako mirno in da boš še naprej tak "vzpodbujevalec dobre volje " na naših straneh.
 
Tko, zdaj pa moram nehat. Se javim vsakih nekaj dni, pol me pa mal baše, ker moram tok napisat. Evo, spet je nastal cel roman. V glavnem, punce, lepo se mejte! Želim vam veliko sreče, dobre volje in en topel objem za vse vas!!! Karmen.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
5.5.2006 20:41:42   
*Karmen*
Oh, Špelka, sprašujem po datumih začetkov vaših postopkov... Sem mal pozabila, da lahko vse podrobnosti vidim na tvojem seznamu IVF-jevk. Se opravičujem... Zdej mi je že vse jasno. Ampak nekatere pa še čakamo, da se pofočkajo na naših bojnih straneh. Pika74 in Biba1, dajmo se mal javit!!! Več nas bo, manj prestrašene bomo. No, zdaj pa res en LP in se čimprej spet beremo!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
6.5.2006 9:30:04   
Špelka
ma, Karmen ni panike! Zdejle grem popravt v sznam še datume zate in za kokosko, Pika74 pa je do nadaljnjega v Afriki - nabira moči za IVF!!!! Se beremo! Lp, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
6.5.2006 9:36:15   
vampirka
Dobro jutro, borke, t.i. bodoče user posted image ! user posted image
Ja, mene je včerajšnje srečanje RR-jevk tako izmučilo, da sem brez kakih higienskih posegov ob devetih zvečer na kavču skoraj umrla user posted image ...Jaz komaj čakam na tole "špansko nadaljevanko" in držim pesti, da boste junija vse izvedele, da ste srečke (predvsem pa tečke) user posted image ...in potem bo marec poln user posted image  in user posted image ...in upam, da vas bo dosti proti koncu marca povilo vaše user posted image , ker user posted image  s(m)o tolk fajn ludje! user posted image user posted image user posted image
P.S. ja, sej vem, da bi mi iz same fovšije privoščile, da bi bila jaz zdaj vsa user posted image ...ampak jaz se ful trudim vam tole "drugo stanje" predstavit kot eno zabavno reč in vas tako čimveč zvabiti v doživljensko kalvarijo usranih plenic, neprespanih noči, pomanjkanje sexa, razbijanjem glave z osnovnošolsko matematiko in najstniškimi težavami...SLIŠI SE ZABAVNO?! 
user posted image .................................................user posted image  

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
6.5.2006 9:39:47   
Špelka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jest ti čist prvoščim, da hodiš korak pred nami in nas o vsem tako zvesto obveščaš. Tako je nam dosti dosti lažje, ker če zmore teta Vampirka, bomo zmogle tudi vse navadne smrtnice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dej, uživajte vse punce še zadnje dneve brez droge, sonce sije nalašča zato!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
6.5.2006 10:37:15   
nenitra
Pozdravljene!

Zmer grem kr na svojo temo neplodnost, zdej sm pa ugotovila, da ste tud tle.
K sem v podobni situaciji, amapk sam podobni. Moj nim a spermijev v izlivu že 2x. Zdej pa naju je dal Reš kot samoplačniško v postopek IVF/ICSI.
Je reku, da ne bi mojega možka preveč matral bi ob istem času naredil biopsijo testisov in meni odvzel jajčeca ter jih oplodil. VELIK ČE, ČE SPLOH KAKŠNEGA NAJDE, kaj pa če ne a je glih tko treba plačat teh 190.000, vsaj tako mi je rekel. Očitno, ker imam najmanjšo dozo, danes namreč začnem s klomifenom, saj je 3. dan user posted image  in po polovičko tabletke 5 dni, pol grem pa na UZ v soboto, pol pa k bodo folikli dost veliki, STOP inekcija in punkcija tam nekje 18.5. in prav tako tud biopsija v POSTOJNI.
Mene pa zdej, k mal bolj razmišljam o tem, zanima zakaj najprej mojega ne pošlje na genetsko preiskavo, da po nepotrebnem ne plačujeva, če se potem izkaže, da svojih celic nima. Dr. Reš pa zagotovo ne more tega rečt al so al niso. Da ni to samo zato, da bi pač zaslužili na hiter način. Če mogoče o tem katera kaj ve. 

Upam, da vas nisem zamorila, saj ste vse v pričakovanju na postopek, vendar pri meni se sploh še ne ve, če bodo plavalčki. Zato je vse velik ???????

In če je tako res škoda denarja, ki bi ga lahko porabila za gradnjpo hiše.
Če plavalčki bodo pa tudi, če se ne prime prvič mi ni škoda denarja, le da plavalčki so.

Upanje.....
LP
Vesna

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
6.5.2006 16:08:00   
*Karmen*
Nenitra, nisi se znašla ravno v zavidljivi situaciji. Možnosti, da pri biopsiji testisov najdejo moške spolne celice, so. To verjetno tudi sama veš. Veš pa tudi, da noben od OBMP postopkov ni 100 %, a ne? Zato mora človek kar mal reskirat. Ne splača se čakat v nedogled. Poskusita!!! Tudi midva adaptirava staro hišo, pa sva se vseeno na prvi postopek prijavila kot samoplačnika - in zvisela na celi fronti. Lahko pa bi bila zdaj najsrečnejša bodoča starša na svetu. Če ne poskusiš, nikoli ne veš. Mislim, da se noben denar ne more primerjati s tistim veličastnim pluskom na nosečniškem testu. Kako pa je s plačilom, če se pri biopsiji ne najde niti ena spolna celica pa ne bi vedela. Punce, tiste, ki veste kaj o tem: dajmo pomagat Nenitri!!! Pa čimprej, da ne bo prej dobila sivih las. LP. Karmen.

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
6.5.2006 16:09:13   
*Karmen*
Ah, neki sem pa pozabila. Sisy, bravo, ker se boš pridružila majčicam user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
7.5.2006 19:13:42   
Andy29
Punce pozdravljene,
od včeraj sta pri meni user posted image user posted image  in kar srček se mi smeje od veselja. Grem optimistično naprej  - najprej malo na morje, potem pa v službo in nato komaj test!!!! In mislim pozitivno! Tudi za vse vas! LP, Andy


(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
7.5.2006 19:33:57   
neni
Zdravo punčke!user posted image
Naj se tudi jaz po dolgem času javim. Sem morala mal prekinit z vsem, da sem si ponovno nabrala moči, je bilo preveč neuspehov v zadnjih letih. No, zdej lahko rečem, da sem spet na mestu.
In v akciji, sem namreč že cel teden na drogi (spurefact spray in menogon), danes sem tudi imela že prvi uz, kar nekaj jajčec je Reš našel.
Konec tedna me čaka punkcija. To je že moj peti iSCi in zelo zelo upam, da tudi uspešen.
Vidim, da je tukaj veliko optimističnega razpoloženja in se vam bom malo pridružila. Upam, da bomo majčice in junijčice podrle vse statistične rekorde in nabrale ogromno +++++.

Lep večer in lep začetek tedna
vaša Neniuser posted image

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
7.5.2006 19:54:16   
*Karmen*
Čao, punce!

Vidim, da ste kar pridno izkoristile ta lep, sončen vikend. Včeraj je bilo na naših straneh kar neko čudno zatišje... Ampak tako je tudi prav. Letos bo vreme izgleda bolj podobno lanskemu in bo potrebno izkoristiti vsako sončno urico.

Vidim, da imamo spet dve punci, ki sta polni pričakovanj. Andy29, bravo za tvoja dvojčka!!! Držale bomo pesti, da se bosta pri tebi grela še nadaljnih 9 mesecev!!! Neni, dobrodošla med nami!!! Vidve bosta torej otvorili majsko fronto!!! Upata, da bomo majčice in junijčice podrle vse statistične rekorde... Ja, kar vidve bosta morali začet, a vesta? 
 
No, kako ste pa kaj ostale majčice? Kam ste mrknile ta vikend? Kaj ste počele? Jaz sem včeraj bolj lenarila. Danes pa sem vse nadoknadila. Vse pospravila, šla na rojstni dan moje tašče, kolesarila, hodila, brala, tudi že malo spala... Glavno pa je, da sem izkoristila ta lep, sončen, pomladni dan. Jutri pa spet služba... SMOLA!!!
No, zdaj pa še ve kaj lepega napišite! LP. Karmen.

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
7.5.2006 22:06:41   
Špelka
Čao, nenitra, in welcome!!! Kar h tvojemu vprašanju: mislim, da sem nekje zasledila, da se pri Rešu položnica plača MED punkcijo in ET. Da prineseš odrezek od položnice na ET. Torej - če pri vama res ne bi blo plavalčkov, potem mislim, da ti sploh ne bo treba plačati. AMPAK SEVEDA UPAM, DA BODO!
 
Lep pozdrav tudi neni - in dobrodošla!!!! nenitra in neni - upam, da nimata nič proti, če vaju dam na vodilni mesti našega seznama IVF-jevk???? user posted image
 
Uh, karmen ti si bla pa dons res pridna. Pri meni je blo ravno obratno - včeraj aktivnosti, danes lenarjenje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je pasalo kot hudič! In kako sem? Jah, čakam četrtek, ko grem zopet k sestri Blanki na GK "po drogo". user posted image  Juhuhu - 3x hura dilerje!!!! user posted image user posted image user posted image
 
Torej - bejbe - držte se vse, tiste ki ste že v igri in tiste, ki se še pripravljate!!!! Vedite, da niste same in da tu lako najdete oporo - ZATO PIŠITEEEEE!!!! LAHKO NOČKO!!!! šPELKA

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
8.5.2006 8:59:08   
vampirka
Punce, dobro jutro...zares lepo, sončno jutro! user posted image
A veste, da je danes dan D za Tejo? user posted image ...jaz sem ji že itak napisala, da bi me na njenem mestu skrbelo, kako bo sama zgurala z vozičkom za trojčke user posted image ...
No, držim pesti, da nam javi čimprej lepo novico!
Ostalim drogerašicam pa isto držim pesti in odštevam dneve z vami! Špelka...še 3 dni in greš po user posted image ...boš videla, da ni nič groznega!
Se še itak beremo danes, tako da samo en mali adijo za ta čas...user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
8.5.2006 10:01:03   
čiška
Lep pozdrav!Tudi jaz sem začela z špikanjem(superfact),potem me čaka še menopur.19 maja imam prvi uz,pol bomo pa vidli naprej.Dons sem se tko grdo špiknila,da imam dve veliki bulici,sej ne vem kaj sem kvačkalauser posted image .V glavnem zadeva je stekla in to je najpomembnajše!!!!!user posted image Nekaj pa me zanima kako to ,da imam jaz superfact v inekciji nekatere druge pa imate v spreju????user posted image user posted image Vsem nam želim,da bomo zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživite!!!!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
8.5.2006 10:24:46   
Špelka
Ojla, Čiška, tudi tebi - welcome to the club!!!! user posted image user posted image user posted image  (čeprou bi vse raje videle da nam ne bi blo treba!. Vpisala sem te v seznam IVF-jevk pod maj - prosim, da mi javiš manjkajoče podatke: vzrok neplodnosti, kje si v postopku, kateri postopek je to???

PUNCE, NE BOSTE VERJELE, AMPAK TRENUTNO JE PRIJAVLJENIH 10 MAJČIC!!!!!!!!!
 
Tako da družbe nam siguno ne bo manjkalo!!!!! user posted image user posted image user posted image
 
Lp, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
8.5.2006 10:50:29   
čiška
Vzrok sem jaz(endometrioza),sem na GK ljubljana in to je moj prvi postopek,če pa še kej rabiš pa povej:)LP

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
8.5.2006 16:22:39   
nenitra
Zigkar in vse ostalim seveda
Hvala za sprejem, in za vpis, kot tudi ve tudi jaz srčno upam, da se bo vsaj kkšna semenčica našla.
Upanje mormo met!
Sam bolj bo šlo zares bolj bom živčna, dons pojem tretjo polovičko tablete v soboto grem na prvi ultrazvok.
Vidim, da prihajajo srečni meseci, naj se seznam bodočih še daljša.
To želim vsem vam tukaj in tudi tistim, ki so v podobnih situacijah.

user posted image , nč več user posted image  pa toleuser posted image  sam še tole user posted image  ali user posted image  in na koncuuser posted image user posted image user posted image .
Bodte lepo, sej se slišmo!

P.s. Aja ta vikend smo pr ns delal, ker bomo junija začel renovirat zgornje podstrešje v stanovanje, zdej pa sam še user posted image user posted image  manjka pa bomo vsi še bolj veseli!

LP
Vesna

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
8.5.2006 17:47:15   
Teja K.
Pozdravljene punce,
Vampirka mal prehitro si me dala v dan D. Jutri je ta dan, prišlo je do napake na forumu, a nisem hotela nič tečnariti in se pustila. Jutri pa bom res zjutraj delala test, čeprav je radovednost kar huda in mi ne da miru. Moj možek je vsa navdušen in komaj čaka. Dobro je to in to me tudi navdihuje z energijo: do danes še nisem začela krvaveti in tako bom učakala dan D. Zadnjič sem krvavela 10-11.dan po Et in mi testa sploh ne bi bilo treba porabiti. Ampak moj firbec mi ni dal miru user posted image  in sem kupila first sign in ga naredila. razočaranje je bilo veliko, posebno pa čez 2 dni, ko sem dobila user posted image .
Jutri bom verjetno vstala še prej kot ponavadi in naredila test.....Držite pesti.user posted image

Bravo za našo Andy, kar lepo grej svoji user posted image user posted image . Počivaj in pazi nase, poskušaj čim manj misliti na vse to.
Dobrodošla Čiška kar pogumno. Boš vidla, da bo vse vredu.
Kako ste pa kaj ostale? Kaj lepega počnete?

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
8.5.2006 18:09:46   
Špelka
Tejaaa, super!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz mislim, da si ti kar lepo v drugem stanju user posted image . Če še danes ni niti izcedka, niti krvi, je to že skor to!!!!! BRAVO!!!!!! Vsekakor pa javi jutri ta zaresen rezultat!!!! Še naprej ti držim pesti!!!!!user posted image

Lp, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
9.5.2006 10:18:49   
Andy29
Teja, kako je danes? Joj, upam, da si zagledala user posted image !!!! Se strinjam s Špelko, da si najbrž nova user posted image , če do sedaj ni bilo izcedka!!!! Močno upam, da je tako!

Nenitra, ne izgubi upanja, boš videla, da bodo našli vsaj eno semenčico. Pri nam je spermiogram pokazal popolno 0, pa sedaj v ICSI postopku ni bilo težav. Bilo jih je dovolj za oploditev mojih jajčec. Sedaj samo upam, da so se tako zgrabili in spoprijateljili, da obe pikici ostaneta pri meni!
Greva danes za par dni malo na morje, da umiriva misli in najini pikici "prepričava", da ostaneta z namauser posted image ! danes je 3. dan po transferju in počutim se normalno. Upam, da je to ok.
Punce držte se, mislila bom na vas. Pa le glejte, da bodo same dobre novice tule gor, ko se vrnem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?