|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 10:40:43   
*Karmen*
Oh, Sisy, ti maš pa res eno veliiiiiiko smolo!!! Ampak, verjemi, tudi zate pridejo tisti blaženi trenutki, ko boš veselo božala svoj veliiiiki trebušček in ko boš z njim štorasto hodila po tem svetu. En mesec gor ali dol. Kaj pa je to za nas, ki že po nekaj let čakamo na čudež, a ne? Če smo preživele toliko let v nenehnih razočaranjih, nas tudi zdaj ne bo zlomilo zaradi enega meseca. Še dobro, da je tu pomlad in da se bliža čas dopustov. Tako imamo v glavah kar nekaj pozitivnih misli, ki nas vlečejo navzgor.
 
Vampirka, ti si pa ta pravi as! Upam, da boš celo nosečnost tako pozitivna in dobre volje in da se nam boš čimvečkrat javila tukaj, da nam boš dvigovala moralo.

Špelka, ti se pa nič ne sekiraj. Če boš uspela dopolniti seznam, ga boš. V nasprotnem primeru bomo pa našle kakšno zamenjavo. Če bomo pa 14 dni brez seznama, nas pa tudi ne bo user posted image  vzel, a ne? Saj se bomo tako ali tako javljale na straneh majčic in junijčic. Glavno je, da bo seznam narejen ob koncu junija, ko se bo še nekaj punc preselilo v rubriko user posted image . Do takrat bo pa na teh straneh tako ali drugače veliko razpravljanja o injekcijah, punkciji, transferjih, živčnih vojnah, testih, solzah, smehu, strahu... A ne, punce? Več, ko nas bo, bolj bo veselo in manj strahu bo v naših prestrašenih glavah user posted image .

Pa še nekaj, da bodo naše misli malo odtavale od teh napetih trenutkov: Punce, a že kaj veste, kje boste preživele težko pričakovan dopust? Kam jo boste pihnile? LP. Karmen.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 10:43:15   
naja78
OJLA PUNCE.
JAZ MISLIM NA VAS IN VAS VSAKIČ BEREM KO SEM NA rr. ZA VSAKO POSEBEJ DRŽIM PESTI!!!!!

teja:sem glih zadnjič mojmu vneto razlagala o tebi in 3 user posted image user posted image user posted image in je reku:ko bi ji vsaj ratalo z dvema,še bolš  kar s tremi.user posted image

sisy: po operaciji je normalno da ni ovulacije,tako je meni rekel G za neplodnost.tako da se ne sekiraj in tudi logično da je ni!!!!!to bi mogel pa reško vedetuser posted image

ejla,držte se mislim na vas.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 12:44:18   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: naja78

sisy: po operaciji je normalno da ni ovulacije,tako je meni rekel G za neplodnost.tako da se ne sekiraj in tudi logično da je ni!!!!!to bi mogel pa reško vedetuser posted image




sej sem Reškota vprašala če mogoče ovulacije zarad operacije nimam pa je začeu neki mutit da je itak vse možno...ampak to je zmer njegov stavek:vse je možno...user posted image Se mi je pa kr zdel da jo verjetno res zarad tega ni...hvala bogu za tale forum in za to da si lahko takole izmenjujemo mnenja.... da vsaj kdaj kaj pametnega zvemo...mislš da dohtar vse ve pa očitno ni tko user posted image

sicer se mi pa niti ne mudi tok grozn...če že dve letui čakam pa zarad enga meseca ne bom umrla...

se mi pa neumn zdi da dohtarji ne povejo takih stvari....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 13:00:08   
vampirka
Sisy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 13:03:21   
emaa
O Sisyuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 17:10:10   
Andy29
Punce pozdravljene, sem videla, da se kar dosti dogaja tukaj gor, čestitam Teji, user posted image user posted image user posted image to je novo upanje za nas vse!
No, midva sva danes z morja in pred dvema dnevoma (6. dan po transferju) je prišla user posted image ! še nikoli tako hitro, mene bi skoraj kap!!!! Jokala noč in dan, a danes sem že boljša, nisem vedela, da me bo tako prizadelo, saj sme vedela, da je šans 1/5, a ko pa je do tega dne vse lepo potekalo.....potem pa: kot da je konec življenja, konec upanja......user posted image user posted image user posted image
A vem, da vas je večina že to dala skozi! In sedaj nekaterim že uspeva, ostalim pa še bo! Midva se v nove boje podajava avgusta, saj nimava zamrznjenčkov.user posted image user posted image Medtem pa služba, par izpitov, dopust in avgust bo tu!!!! In s tem novo upanje za najinouser posted image !!!!
Punce, mislim na vas vse!!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 18:39:26   
Špelka
Čao!

O, Vampirka, pol pa kr prlet kej na Gorenjsko, užgemo skupaj kakšno turo, priprejeno user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sisy - user posted image user posted image user posted image  žal mi je zate, da ta mesec ni O, ampak kot je rekal Karmen - mesec gor ali dol; se tako hitro zavrti, da še veš ne. Glede datumov pa ni panike, 4 dni gor ali dol je v ta dolgem postopku mišji drekec! Andy - žal mi je. user posted image  Se mi pa zdi, da je M malo hitro, a ne? da ni bil le en izcedek? Si prepričana, da je bla zares M?

No, zdej pa k temi: DOPUST! user posted image user posted image user posted image  Mi mamo že rezerviran termin_ 11.7. krenemo na Krk!!!!! Po predvidevanjih bom ravno 14 dni prej nardila test, pol pa zviz uživat in se po orng spočit!!! Mi bo ful pasalo po tem postopku! Kooomaaaj čakam!!!! In pol izležavanje in plavanje in same prijetne stvari 10 dni!!! user posted image user posted image user posted image  In ve - kam nameravate na dopust?

No, mejte se punce, se čujemo jutri! Mirno nočko!!! bye bye

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 19:20:27   
Sulfinija
OjLA!

Da se vam še jaz malo pridružim.Vsem,ki ste v postopkih držim lepe pesti in vsem nosečkam da spetlte lep nosečnst do konca brez kakih težav.

No sedaj pa še jaz k dopustu.Uh,midva ga imava že kar lep čas rezerivaran grema pa letos na oto Pag in sicer od 22.08-1.09 in ravno tamle boma praznovala najino 3.obletnico poroke.

Imejte se lepo v tej deževni nedelji.

Za jutri pa mi le držite pesti delam namreč še en test!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 19:41:44   
Andy29
Špelka, tudi meni je bilo ful čudno, kako že šesti dan, ampak cel dan je bil rjav izcedek, zvečer pa se je ulila kri, kot za stavo in še do danes ni ponehala. Sicer imam vedno bolj moćne M, ampak tako zelo.....nimam pojma, kaj se je zgodilo z mojim telesom. Defitivno user posted image  tega vraga nisem pričakovala tako hitro.
Sisy, maš prav, en mesec gor al dol, boš videla kako se obrne. Držim pestiuser posted image .
Punce pridno se špikajte, snifajte oz kakorkoli že pripravljajte.....user posted image user posted image user posted image .
lp od še vedno žalostne Andyuser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
15.5.2006 8:49:30   
pika79
Ija živijo, hvala za odgovor, ja pri Rešu imaš včasih občutek da mu denar ogromno pomeni, pa še pozabljiv je, nikoli ne pogleda v karton, da bi vsaj prebral kaj se z pacientom dogaja ampak je najbolje, da mu vedno obnoviš zgodbo, zato me je že malo zaskrbelo kakšen je kot doktor ampak sem malo prebrala naš forum pa vidim, da ste punce kar zadovoljne z njim, njegove pripombe je pa najbolje preslišati,...:)
Kako je pa z naročanjem, a če sem se z njim dogovorila za september to drži, al raje še pokličem v ordinacijo in še sestre vprašam?
a katera ve kako je v avgustu, a oni takrat delajo?
Hvala in lep dan,
ps: vsem ki ste v postopku pa želim da bi bile srečke  user posted image  in to čim prej,...:)
pika

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
15.5.2006 19:06:01   
Andy29
Ojla, Pika, Reš dela od 1. avgusta dalje, vsaj tako mi je povedal. To kar si se zmenila z njim drži, meni se pa zdi, da si kar zapomni glede pacienta. V glavnem jaz sem ful zadovoljna z njim, ker je konkreten in ne ovinkari, upam, da bo to zaupanje v njega obrodilo sadove v drugouser posted image !

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
15.5.2006 20:44:57   
*Karmen*
Čao, punce!

Danes je pa na naši strani kar malo zatišja... No, bom pa jaz, ki sem do pred kratkim počivala, mal čvekala. V glavnem, končno sem danes izvedela nekaj konkretnega. V četrtek popoldne moram k Reškotu po material za drogiranje. Pol bomo pa čakal na M in drugi dan začeli z injekcijami. Prva injekcija naj bi bila predvidoma drugo sredo, torej 24. 5. (se mi zdi).

Punce, a katera kaj ve, če se hormonska terapija pri drugem postopku kaj spremeni? Ne zanima me zviševanje doze ampak, če je možno, da ti da v drugem postopku povsem druga zdravila? Mene je kar mal strah... S Suprefactom in Menogonom sem se že čisto sprijaznila, če bi mi pa dal kaj drugega bi me blo pa spet ful strah, kakšne učinke bodo ta zdravila imela...

No, zdaj pa upam, da se boste še ostale majčice in junijčice kaj javile. In pa seveda vse, ki pridno prebirate tole našo Santa Barbaro.

Punce, vsem pošiljam prav lep, pomladni, topel pozdrav in vam želim veliko sreče!!! Karmen.

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
15.5.2006 21:25:56   
pika74
Hej punce en kveščn, če dovolte user posted image :
 
Na unmu listku, k smo ga dobil od konzilija, piše, da je treba poklicat prve dni v M. Ko pa tukaj berem, vidim, da se z injekcijami začne 2. dan po M. Se pravi, če jaz naredim eno finto in pokličem par dni pred M, lahko dobim injekcije pravočasno, da začnem s špikanjem že v tej M, ki prihaja.
 
A sem jaz prav razumela?
 
Al je še kakšna faza s kakšnimi ultrazvoki vmes? Kaj se v bistvu zgodi vmes od datuma, ko dobiš M in pokličeš na GK ... pa do datuma, ko potem začneš s špikanjem? A je samo čakanje al še kakšen "poseg"?
 
Hvala za odgovore in lep pozdravček,
 
pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
15.5.2006 21:29:07   
nenitra
Evo mene punce!

Mal novičk, bla sem v soboto in dons zjutri na UZ, mam dva jajčka enga v levem in enga v desnem jajčniku, je reku Reš, da se dobro odzivam na klomifen. Jest sm pa rekla če sam dva pa me je ukregu, da če mal delaš ne morš velik zaslužt. Ker se jemala najmanjšo dozo ne more ne vem kva bit.
Ravnokar ob 9 ih sem se špiknla, tako, da drage moje v sredo zjutri ob 8:10 morva bit že v Postojni, mal se je prej zgodl, ampak moja jajčka ne morjo počakat. Zdej morte pa pesti držat, da bo vse tko kt bi moglo bit, da bodo kkšnga semenčka le najdl. K bi le, ko pa preidem domov vam pa sporočim karkol že bo, ko bom mal k seb pršla.

Zdej grem pa spat, ker me je tole vstajanje ob pol šestih mal zdelalo.
Pa še v sredo morm bit spočita.

LP
Vesna

P.S. Upanje, upanje, upanje.....

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
15.5.2006 21:35:34   
*Karmen*
Joj, Pika, ne smeš se preveč ozirati na to, kaj pišejo druga dekleta glede svojih hormonskih terapij, veš. Jaz in še nekatera druga dekleta moramo začeti s sprejem Suprefact nekaj dni pred M, 2. dan M pa začnemo z injekcijami Menogona. Obstajajo pa še druge hormonske terapije. Tvoj ginekolog že ve, kakšno vrsto droge potrebuješ, zato se nič ne sekiraj in upoštevaj kar ti bo rekel.

Pa en lep pozdrav, punca in veliko sreče!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
15.5.2006 21:36:01   
pika74
pa še eno vprašanje:
 
vse tiste, ki ste v postopku za IVF - kdaj ste opravile zadnji bris za PAP test?
 


_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
15.5.2006 21:40:24   
pika74
No, zdej sm pa čist not padla user posted image user posted image . Ves čas do zdej sm bolj preskakovala tele teme in bila bolj ali manj na dopustu, kar se tiče priprav na IVF. Zdaj me pa kar naenkrat vse zanima o tem. No pa saj je prav tako ane.

V sredo imam itak G in mi bo naredil še bris. Sam, upam, da ne bo spet kakšen PAP III, kot je bilo pol leta nazaj, ker potem se mi tale IVF spet prestavi za pol leta minimalno. Zato me zanima, kako je s temi PAP testi...

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
16.5.2006 7:15:57   
Bety
Sisy!!! Vse je možno....Moja izkušnja pri ET zamrznjenčkov je ta, da sem O imela še-le 22.dan in tisti mesec sem imela tudi potrjeno nosečnost. 14. dan na pregledu, pa me je zdravnik prepričeval, da imam "anovulatorne mesece"!!???

Če pa jaz računam, so dnevni okrog 20. v ciklusu, resnično moji dnevi O, saj imam cikluse 31-33 dni...in če odšteješ 12 dni, je ovulacija prišla pb pravem času. Zato ne obupuj. 17.dan mogoče prav zagledaš folikel velikosti 15 mm...

Srečno!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
16.5.2006 15:22:24   
Teja K.
Kako ste punce v tem lepem sončnem vremenu?
Jaz sem kar presrečna in gledam svoj user posted image . Zdi se mi, da sem se poredila,ker toliko jem, da ne bi slučajno moja user posted image  al user posted image user posted image user posted image  bila (bile) lačne. Me bo že G natulila, kaj se toliko bašem. Drugače sem pa presrečna in komaj čakam torek, ko bom imela UZ.
Novic je kar nekaj in lepo je vedeti vse,ker smo kar pridne v čvekanju. Torej imate že vse počitnice domenjene?user posted image Jaz še vem ne,kam bi šla. Tako, d abo to bolj naključje kot kaj drugega.

zdaj vas pa zapustim,grem še kaj nardit...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
16.5.2006 17:57:32   
neni
Zdravo majčice in junijčice.
Jaz od danes naprej grejem svoje tri user posted image user posted image user posted image in upam, da se bo vsaj katera odločila ostat pri meni. Teh 14 dni bo dolgih, sam nekako jih bom morala preživet.
Danes malo bolj počivam, čeprav ne vem, če to sploh kaj pomaga. No, si vsaj očitala ne bom.
Lepo upoštevajte zdravnikova navodila in se čim manj sekirajte. Sej vem, kako je to težko, mene še vedno vse sorte skrbi, ker vem kaj vse gre lahko narobe.
In ko je mimo vidim, da sem se brez pomena sekirala, samo dokler sem pa notri, pa skozi nekaj razmišljam.
Pozdravčke od mene in mojih treh pikic.
Pika74, vidim, da si v nizkem štartu. Me zelo veseli in upam, da bo že kar prvič uspešno. Oglasi se mi kaj na privat.

Neni

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
16.5.2006 18:00:33   
vampirka
Jaz vas samo na hitro pozdravim - da vam povem kolk mislim na vas user posted image ! Ne, res - častna pionirska! Poleg službe imamo pri nas zdaj še odvoz kosovnih odpadkov in mojemu se čisto meša (moram skoz kontrolirat, da ne bo vsega preč zmetal) user posted image ! Naslednji teden bo začel rihtat že sobico (sicer pohištva ne bova še dala notri - ker sem jaz malo vraževerna), ampak ostalo bo pa urejeno - naj ima moje veliko dete malo veselja!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! ZA VSE!!!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
16.5.2006 18:34:24   
emaa
Pika ne vem kako je z brisom, jaz sem rabila samo tistega, ki je šel v dokumentacijo za konzilij.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
16.5.2006 19:16:10   
*Karmen*
'dan!!!

Punce, kako ste? Vidim, da se na naših straneh že kar fajn dogaja.

Sisy, vidiš, punce imajo tudi z "anovulatornimi meseci" dobre izkušnje. Se splača počakat do zadnje minute in šele potem vržt puško v koruzo. Držimo pesti, da ti bo tokrat uspelo!!! Sicer pa - zdaj že veš kako in kaj. Bi, prosim sporočila kako je šlo?

Nenitra, zate pa velike in močne pesti za jutrišnji dan. Naj se tisto ležanje na ginekološki mizi konča brez kakršnekoli bolečine in naj bo jutrišnji dan uspešen tudi za tvojega srčka in za njegove plavalce. Pa ne pozabi na izčrpno poročilo!!!

Neni, ti si pa danes postala potencialna mamica. Bravo zate!!! A tudi vidva sta si privoščila kar tri?! Ja, punce, a nas je pomlad čist vrgla, al kaj? Maj in junij bosta meseca trojčkov!!! Kakorkoli, Neni, iz srca ti želimo, da bi svoje tri pikice grela pod svojim srčkom še nadaljnih devet mesecev.

Vampirka in Teja K. pa sta srečki nosečki!!! Izgleda, da jima je prav lepo in da nimata nobenih posebnih težav. Kar pridno se oglašata na straneh, kjer sta začeli svojo Santa Barbaro. Upam, da bosta še naprej tako pridni. In pa seveda - obema veliko srečnih in brezskrbnih dni od vseh RR-jevk!!!

No, zdaj moram pa omenit še eno punco, ki bi ji pa najraje kar ušesa navila. Naša Andreja 07 je čisto pozabila na nas! Andreja, javi se kaj in napiši kaj veselega!

Tko, zdaj pa še ve kaj napište. Od mene pa en lep pozdravček in se čimprej spet beremo. Karmen.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
16.5.2006 23:12:14   
Špelka
čau, bejbe moje!

Da, pred vrati je že moja 7. injekcija Suprefacta! user posted image  Hočem pa nekaj povedati in nekaj vprašati.... Torej... POVEDATI: neni in nenitra: držim pesti za obe, da se vama odvije v edini pravi smeri: user posted image . Potem Karmen: uh, tisto v postu pri Zorici si pa res tako v živo zadla, da em dobila kar kurjo polt.... Res, ko se prvi postopek začne, si človek želi, da bi kar kam pobegnil , da ne bi bilo treba vsega tega dajati skozi.... user posted image

Potem pa še vprašanji:
1. drage moje predhodnice! ali je vam že po suprefactu malo narasel trebuh? se mi zdi, da sem kot napihnjena žoga tam spodaj! user posted image  user posted image
2. kje si - Biba 1???????? Pogrešam nekoga, ki je na istem kot jaz sedaj!!!! Javi se, prosim!!!! user posted image

No, zdej grem pa spat, pa sori, če je tale moj post bolj tko tko..... user posted image

Lahko nočko, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
17.5.2006 11:57:13   
pika79
Hello Andy 29
vidim, da sva skupaj v postopku za september 06 pri Rešu, a ti lahko pišem kaj na zasebno?
lp pika

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?