Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 8.5.2006 8:49:21
|
|
|
|
Lu
|
Ja kakšnega enoprostorca pa imata? Tudi midva ga imava, ampak je sedež od Maxi Cosi in je čisto OK v avtu. Je pa res, da je malo višje, ja. Meni še boljš.
|
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 8.5.2006 8:55:57
|
|
|
|
mala maja
|
Tud midva ga mava, pa je stolček res malo višje sam je tud meni vešč, pa mali tud uživa v vožnji ker vidi ven.
|
|
|
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 8.5.2006 9:06:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj so vsi avtosedeži približno enako visoki, a niso? Mi imamo Senica, pa je čisto v redu. Pač je avto tako narejen, da je podvozje višje, tu nimaš kaj. Pa tudi ne vem, če je to kaj manj varno, vsaj do sedaj še nisem tega slišala.
|
|
|
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 8.5.2006 9:56:41
|
|
|
|
kati*
|
mi imamo avto Picasso in sedež Romer dou plus - ja, res precej sedi visoko, a saj to ni problem. Ne vem kako je v drugih enoprostorcih, a sedeži so že v osnovi višje oz. tudi šipe so večje, tako da katerikoli sedež boš kupila, bo všje postavljen kot pa v drugih avtomobilih. Za nogice ima ogromno prostora in vse super vidi ven, tako da je vožnja super zanimiva odkar imamo ta sedež.
|
|
|
RE: enoprostorec in avtosedež 11.5.2006 19:59:49
|
|
|
|
lelaval
|
Mi imamo od Chiccota in se mi zdi, da je sedež res višji, pa še enoprostorec je višji, a mala ful uživa.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiUvajanje v vrtec - 5 zlatih pravilOd otroka se med uvajanjem v vrtec in tudi kasneje, ko ga boste vsako jutro vozili v vrtec, vedno poslovite. Četudi bo o...
Zakaj moj otrok še ne hodi?Kdaj naj bi otrok shodil, kateri so lahko razlogi, da zdrav otrok še ne hodi in kako ga pravilno spodbujati, da bo samos...
Zadnje s foruma
Ringarajini blogiUredništvo RRAli veste, da lahko na Ringaraji ustvarjate tudi svoj blog?Ja (
37%)

Ne (
63%)
Število vseh glasov: 202Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!