Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ko sem šla danes zjuraj na wc, sem na papirju zagledala svežo kri. Enako kot pri menstruaciji. Je možno, da imaš M, čeprav si noseč? Ker prvič, ko sem imela SS, sem imela najprej rjav izcedek in šele po 1 tednu je prišlo do sveže krvavitve. Punce prosim pomagajte.
Joj, vsaka krvavitev ponavadi ne pomeni nič dobrega. Res pojdi takoj h gin.. Je pa seveda čisto možno, da imaš blago M., ampak to je le ugibanje. Držim pesti, da bo vse ok! Pa prosim obvesti nas kako si opravila pri g..
Možno je tudi, da gre za vgnezditveno krvavitev, ki je podobna M, samo jo je precej manj in traja krajši čas. Vseeno pa se pojdi pokazat!
SREČNO!!!!!
Živjo punce, sem šla k ginekologu, ki je videl gestac.vrečko, zarodka namreč še ne (M imam na 36 dni; tko da je pomojem prezgodaj, da bi se videl) in mi dal napotnico za čiščenje. Jst sm pa optimist in bom rajš še mal počakala. Kaj pa če bo še vse kul?! A ni res.
Meni se je plod videl šele pri 7 tednu, sem pa bila tudi v 6/1 dan na UZ pa se je videla le GV, pa je G rekel da je vse ok! Kdaj pa si imela zadnjo M, na koliko dni jo imaš-a veš kdaj si imela približno O, ker to je pa res čudno, da ti je dal kar napotnico za čiščenje!
Ta je pa čudna! Kar napotnico je dal?! Svašta! Ti kar lepo počakaj, mogoče je bila pa res vgnezditvena krvavitev tako kot pravi arielca. Ja, res, če bi res šlo za spontani splav, se niti gestacijska vrečka ne bi videla na UZ ampak bi vse že ven šlo, mar ne Res počakaj in pojdi čez 14 dni spet na UZ! Držim pesti!
Jaz v svetu, svet v meni živi! Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi! Slišim rimo, kako govori: pred rojstvom te ni bilo, po smrti te ne bo, a zdajle si.
Punce zivjo, danes sem bila na urgenci, kjer so me pogledali z UZ, pa ni nič notr ostalo. Tako da bom mogla na čiščenje. Ful sem žalostna, ampak imam doma na srečo mojga 7-mesečnega srčka in možka, k sta mi ful v uteho.
Zelo mi je hudo! Vem, da bo kmalu posijlo novo sonce, zato ne obupaj... Držim pesti, da tvoj kmalu dobi bratca ali sestrico!
SREČNO!