|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAM NA NEREZVIRAN ODDIH Z 8 MESEČNIKOM?
13.5.2006 21:19:00   
Ni novih sporočil
lumpy
Ojči,

v septembru bi radi odšli na krajši oddih. Dogovarjali smo se z kolegoma, ki imata prav tako malega korenjaka, da gremo skupaj na morje na Pag, rezervirali bi apartma in uživali 1 teden ob morju.

Naša ideja je sedaj pod vprašajem, ker bo kolegica verjetno dobila službo in ne bo imela dopusta.

Mi trije  bi na krajši oddih za dan , dva vseeno odšli, pa me zanima kaj mi predlagate, glede na to da sami v apartma ne bi odšli , ker nas bi cenovno preveč prišlo in upoštevaje to da bo mali star takrat 8 mesecev.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAM NA NEREZVIRAN ODDIH Z 8 MESEČNIKOM?
13.5.2006 22:31:31   
Ni novih sporočil
Anonimen
Septembra so cene apartmajev na Jadranu bistveno nižje kot v sezoni, za 30eur/dan ga zagotovo dobite, verjetno tudi za manj.
Bi vseeno razmišljala o tej možnosti user posted image

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 12:08:41   
Ni novih sporočil
Pigy
poglej na tej strani, je kr neki apartmajev in sob, pa še neki apartmajev za dve osebi je kr poceni od 15 eurov na dan pa naprej.

http://www.ljeto.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 17:46:38   
Ni novih sporočil
skuštrana
Septembra boš sigurno našla kaj full ugodnega. Mi smo ravno danes prišli z Lošinja, v centru Malega Lošinja smo imeli app za 6 oseb za 5.000 na dan. Vse novo urejeno...Pot pod noge, ali pa potem v začetku septembra mal okol poklicat pa bo.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Terme Sveti Martin: popolne družinske pole...
Terme Sveti Martin ponujajo popolne družinske počitnice z vodnimi atrakcijami, animacijo, wellnessom in trajnostno narav...
Jezero Kreda - prečudovito naravno kopališče
Če iščete ohladitev oziroma idejo za izlet, je jezero Kreda v dolini Radovne super lokacija za kopanje, potepanje in pik...

Ime za fantka
butt3rfly

Katero ime vam je najlepše?

Filip (49%)

Jonas (7%)

Leon (31%)

Samuel (13%)

Število vseh glasov: 519

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!