|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KAM NA NEREZVIRAN ODDIH Z 8 MESEČNIKOM? 13.5.2006 21:19:00
|
|
|
|
lumpy
|
Ojči, v septembru bi radi odšli na krajši oddih. Dogovarjali smo se z kolegoma, ki imata prav tako malega korenjaka, da gremo skupaj na morje na Pag, rezervirali bi apartma in uživali 1 teden ob morju. Naša ideja je sedaj pod vprašajem, ker bo kolegica verjetno dobila službo in ne bo imela dopusta. Mi trije bi na krajši oddih za dan , dva vseeno odšli, pa me zanima kaj mi predlagate, glede na to da sami v apartma ne bi odšli , ker nas bi cenovno preveč prišlo in upoštevaje to da bo mali star takrat 8 mesecev.
|
|
|
RE: KAM NA NEREZVIRAN ODDIH Z 8 MESEČNIKOM? 13.5.2006 22:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Septembra so cene apartmajev na Jadranu bistveno nižje kot v sezoni, za 30eur/dan ga zagotovo dobite, verjetno tudi za manj. Bi vseeno razmišljala o tej možnosti
|
|
|
|
|
RE: KAM NA NEREZVIRAN ODDIH Z 8 MESEČNIKOM? 14.5.2006 12:08:41
|
|
|
|
Pigy
|
poglej na tej strani, je kr neki apartmajev in sob, pa še neki apartmajev za dve osebi je kr poceni od 15 eurov na dan pa naprej. http://www.ljeto.com
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj storim, ko me zanaša na zasneženem ces...Najpogostejši vzrok zakaj pozimi prihaja do več, predvsem manjših, nesreč z avtomobilom, so nepravilne reakcije voznikov...
Družinski izlet na KrasKras nam je tako pri srcu, da se tja odpravimo kar pogosto. Včasih le na sprehod in kosilo, včasih za cel vikend ali cel...
Zadnje s foruma
ime za punčkomadjancakatero vam je lepše?Metka (
62%)

Žana (
38%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!