|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Priprava kašic - miksanje 16.5.2006 13:46:18
|
|
|
|
hubi
|
Krompirja raje ne miksaj, ker dobiš lepilo ven. Preverjeno. Se ga da fino z vilico zmečkati. Ostalo pa kar zmiksaj, glavno da otroku paše jesti.
|
|
|
|
|
RE: Priprava kašic - miksanje 16.5.2006 13:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama miksam sadje, ker je zmiksano zelooo okusno. Običajno dodam malo banane, da se lažje miksa. Krompir sem miksala le na začetku in to samo v kombinaciji z mesom ali ribami. Sam krompir, riž & zelenjavo pa pretlačim samo z vilico.
|
|
|
|
|
RE: Priprava kašic - miksanje 16.5.2006 14:12:29
|
|
|
|
Dejča
|
Na začetku sem vse v glavnem miksala, vendar nekaterih jedi raje ne (krompir, tudi banano lahko le dobro pretlačiš) in tudi kakšno bolj kuhano zelenjavo - brokoli, cvetačo ipd.
|
|
|
|
|
RE: Priprava kašic - miksanje 16.5.2006 14:17:26
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz miksam vse razen krompirja, tistega pa pretlačim z vilico, ker nastane res lepilo, tako, kot je že bilo rečeno.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Imate doma malega kozoroga?Otroci, rojeni med 22. decembrom in 19. januarjem so perfekcionisti, praktični, ambiciozni, ne marajo pa sprememb. To so...
Zadnje s foruma
Darilo za otrokanada56Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?DA, v vrednosti do 20 eur (
20%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (
0%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (
0%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (
4%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (
44%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (
32%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!