Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
vrtec samo 4 ure ali plačilo mesta? 22.5.2006 12:59:50
sabini
Zanima me če se katera kaj zastopi ali je možno v vrtcu imeti otroka samo 4 ure in plačevati polovično?Ali pa če opstaja plačevanje prostora pa da ni v vrtcu koliko je takšen znesek da bi držala samo mesto malega pa imela doma?
RE: vrtec samo 4 ure ali plačilo mesta? 22.5.2006 13:11:47
NinaŠ
S tem vprašanjem se je najbolje obrniti na dotičen vrtec ali občino, ker se to od kraja do kraja razlikuje. Ponekod ti dve opciji sta, ponekod le ena ali nobena .
RE: vrtec samo 4 ure ali plačilo mesta? 22.5.2006 13:47:34
dulcinea
Kolegica pri nas bo dala otroka v vrtec samo od pol dvanajstih pa do konca (pol petih) in bo plačala polno verzijo, čeprav otrok ne bo jedel 5 obrokov ampak samo malico popoldne...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
RE: vrtec samo 4 ure ali plačilo mesta? 22.5.2006 21:23:45
alinas
gre za krajši (ne celodnevni) program (od 4 do 6 ur). ampak to ne pomeni, da ga lahko pripelješ in odpelješ, kadar hočeš, pač pa se določi razpon ur od - do. vsekakor pa to možnost lahko uporabiš samo, če jo vrtec ima (večina vrtcev izvaja samo celodnevne programe). tako da se moraš pozanimati v vrtcu.
Da (12%) Ne (4%) Zelo (2%) Ne, ker sem bila uspavana (4%) Ne, ker sem pred postopkom vzela protibolečinsko zdravilo (2%) Nisem bila na umetni oploditvi (76%)
Število vseh glasov: 318
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!