|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 8:27:17   
Anonimen
ja ja danajo s fleki si mi poslala :) no pr ns ni bla 5. bolezen ampak ena alergija k je odšla kukr je pršla na srečo :) je pa nism pustila testirat k se mi zdi trapast da bi jo celo prešpikal. šli smo k homopatu pa tut ni glih zadel kaj bi jo blo saj zdravila niso nč pomagala. od kar je naš hribernik k je bil res majka homopat umru sem čist nesrečna!

ja vročina je za crknt. mi kr klimo mal kurblamo ampak se vsi poskrijemo takrat k je pržgana. učer smo mel pa tut piknik kar tako pa je tamala skakla pol dneva po bazenu n je blo res fino. jutr zutri gre pa za 1o dni z babi in atom na morje. pol pa še mi trije za njim pridemo za par dni. super se bo mela. js sem tut hotla z njimi pa bom raj doma ostala pa se učila k mam 7.7. možnost na en izpit it! ah ja!

ja za rojstni danj je pa pr ns vedno piknik. en bo za moje in njene frendice en pa za domače. pr ns mamo skor vsipolet rojstne dneve in je to že ustaljena praksa. za rojstni dan je pa dobila skupno darilo z babi in atom in sicer tavelek un trimetrsk bazen. mogoče ji bom še kako mini igračku kupila kej pretiranga pa ne ker ma že itak polno rit vsega :)

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 11:03:43   
simone
Vikend preživeli kljub vročini, smo se kopali na bazenu oz.bolj namakali.

LARA, ja rodila sem v SB MB. Takšno kolo bi nabavli , če boš našla kje mi prosim javi.

Romana25 , v soboto sma bila v otroški trgovini Pikapolonica in sem vprašala za kahlico ali tudi poje ko se pokaka. Ni znala odgovorit, češ da ne ve. Si pa misli, da deluje samo na vodo. Že, ampak lula in kaka, a pol poje cel čas??

Kako ste ve oz.če ste izpeljale krst otroka. Mi ga bomo šele letos v juliju (so me prepričali). Kako sploh poteka cerimonija. Pa sma bila pred par leti na enem, pa se čisto aut. Kakšno svečo ste kuple, kaj oblekle otroka in sebe, koliko plačale župniku. Midva nimava obhajila in birme, a mislite, da bo to problem in enako tudi boter, ste poslale vizitke povabljencem ali ste šle osebno k njim?
Če se še kaj spomnem, bom vprašala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 11:18:21   
Bubamaraa
Simone, ta kahlica je v obliki Wc, kot se vidi na slikici ima pa en gumbek levo od otroka, ki sedi na kahlici in ta gumbek se pritisne, da začne igrati. Kahlica sama od sebe ne igra, ker moraš pritisniti na gumbek.....Jaz sem Danaji kar rekla, da si lahk zaigra za nagrado, ker je tako pridna in je potem vez čas pritiskala, ker pravi, da je najbolj pridna...user posted image user posted image user posted image


Glede krsta je pa pri nas bilo takole; ker nisem niti jaz niti moj Sašo krščena sploh nismo imeli cerkvenega krsta....Ampak hvala bogu, da je bočina Trbovlje ena izmed redkih občin, kjer je še možnost otroka krstiti civilno.....Danaji se kupila eno lepo modro oblekico, in beli majčko, ki jo le tudi za ven lahko nosila, povabili smo ožje sorodstvo, ki smo jih povabili kar osebno..... Po vsej ceremoniji, ki je potekala v Trboveljski najstarejši hiši (Gradič-zgoraj gostilna Štorman) smo šli na kosilo, kjer smo  tudi naročili torto na kateri je pisalo Danaji za krst.... In od Danaje botrca je tudi vse lepo ipeljala in hotela kriti vse stroške v zvezi krstom, ker jo vidi enkrat na leto(živi namvreč v Grčiji) in je rekla, da se to spodobi....In to je to.....


Aja pa to; včeraj smo bili na bazenu kot sem napisala Laguna-Ježica in je bilo super...Kljub gužvi, je veliko sence zelo prijetno in vem, da bomo še šli....zato priporočam.....

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 11:51:46   
simone
Romana25, civilno- a to je tako kot civilna poroka,samo na občini. Moram preverit na občino.

Ha,ha jaz sem pa mislila, da bi skoz pelo, lahko bi še revčeku minlouser posted image

Ko ste na kopališču, ima Danaja oblečeno majčko, da je ne opeče sonček ali jo samo namažeš  s kremico in klobuček. Našega smo imeli v soboto po 16 uri v bazenčeku, pa ga ni nič opeklo, pa tudi klobučka ni hotel imet, ga je dal raje plavat.Ugotovil je, da balončki ful pokajo v vodi in smo ko zmešani vsi povrsti napihovali balončke..

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 11:58:50   
simone
Sem ravnokar preverla na občino MB, tega že 10 let ne prakticirajo, ampak so mi predlagali, naj se pridem osebno dogovorit z njihovo vodjo, ker v pravilniku to še zmeraj velja.

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 12:34:02   
Bubamaraa
Ja Simone to je kot civilna poroka....user posted image user posted image user posted image ..... ker midva sva se odločila, da glede na to, da midva nisva krščena inti nimava nobenih zakramentov, da tudi Danajo bova krstila civilno kot sva midva oba.....


Ko gremo na bazen Danaja nima majčke oblečen....Kupila sem ji od Justa mleko v spreju faktor25 in je super...Saj je drag (5000sit) sam smo včeraj bili na bazenu od 11.00-17.00 in Danaje ni čist nič opeklo, pa sem jo lepo mazala preden smo šli v vodo in ko smo prišli iz vode.....Je res super tale Just, ker sama zelo veliko izdelkov uporabljam za Danajo in mi ni žal niti enega tolarja, ker vse pomaga....Letos smo bili celo zimo zdravi v zahvalo kremi in kopeli Materine dušice od Justa.....


No ti se pozanimaj glede krsta, pa mi javi ker me zanima, ker naj bi ga še na željo staršev izvajali.....

lp  Romanauser posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 13:06:43   
Anonimen
simone res ne vem zakaj hočš otroka krstit v krščansko vero če sama nisi verna? mi naše nismo krstil ker sem proi vsiljevanju vere in naj se sama odloč za kero vero če sploh kero bo hola ko bo spoznala vse in jih bo razumela. teli krsti dojenčkov so men najbolj mem stvar na svetu!

civiln krst? kaj naj bi to sploh blo? podelitev imena al kaj?

naše tut za na bazen nč ne napravlamo,samo fajn se namažemo pa akcija :)


(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 13:10:38   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

mi naše nismo krstil ker sem proi vsiljevanju vere in naj se sama odloč za kero vero če sploh kero bo hola ko bo spoznala vse in jih bo razumela. teli krsti dojenčkov so men najbolj mem stvar na svetu!




tle se pa jaz čist strinjam....in to je tudi najino mišljenje.....

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 14:22:13   
simone
bravo julijke 2004 zakaj pa krstili otroke???
Moram povedat, da jaz sem krščena, nisem bila pri obhajilu in krstu, ker so mi odločitev prepustili. Je pa res, da ko je meni moj brat, ki je imel komaj 2 meseca umrl in valda ga niso mogli dat krstit, ga tud župnik ni hotel pokopat, češ ker ni krščen. Ko sta mu dala plavo kuverto pa ni bilo dobenega problema. Prasec user posted image . Ja, to me še zmeraj načenja, samo upam, da ne pridem s kakim takim v stik, ker pol si bom pa dala duška, pa čeprav v cerki. Tolko o tem.

Romana25 tud jaz sem kupla od justa kremo in kopel materine dušice. Ko sem ga tri dni zapored mazala, je dobil drobne rdeče izpuščajčke. Verjetno mu je preagresivna, no mažem ga pa še vedno po podplatih.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: JULIJ 2004
26.6.2006 14:49:46   
Bubamaraa
Ja to mi je pa že ena rekla, da je isto otroček dobil pikice....Zato je res najbolj,da mažeš po podplatkih....Čez čas pa narahlo probaš, da vidiš, če bo še kakšna reakcija...Ker te reakcije ponavadi izginejo ko je otrok kakšno leto starejši....

Da ti povem, zakaj smo se mi odločili za civilni krst.... Jaz nisem krščena niti moj Sašo ni.... Ker kot je že Lara napisala, da če bo moj otrok hotel verovati v boga naj se to sam odloči, ker jo bom pa podprla v vsaki veri, ki jo bo zanimala, ker konc koncu "vsaka vera nekaj lepega uči" samo ne poznam nobenega, da bi se tega držal in bil takšenk kakršen naj bi bil....No s tega vidika je pri nas odpadel cerkveni krst...Sašo pa ima sestro, ki živi v Grčiji in je stara 39let in ne more imeti svojih otrok....Bila je že na treh umetnih oploditvah, pa so ji rekli, da je majhna verjetnost, da jih bo imela in se je tako sprijaznila, da svojih otrok ne bo moglanikoli pestovat.... Ker je pa njegova sestra zelo prijazna in skratka super ženska sem pa jaz osebno izrazila željo, če bi bila botra Danaji ampak samo v primeri civilnega krsta....In tako se je začelo odvijati....   In zato je Danaja civilno krščena.....  Ker drgač tudi to ne bi bila.....


_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: JULIJ 2004
27.6.2006 7:45:17   
Blink1
Ojla punce...

Ja, krst...mi smo Nejo krstili, ko je bila stara 4 mesece, torej decembra 2004. Oba z mojim sva krščena, jaz sem bila tudi pri obhajilu in birmi. Mojemu to še manjka, ampak ga še čaka, pred porokouser posted image user posted image

No, Nejo smo krstili v stolni cerkvi v MB, teden pred Božičem. Bilo je zelo lepo. Župnik je bil ful prijazen in na sploh je bilo zelo svečano in kar je najbolj pomembno...hitro je minilo (da se otroci ne naveličajo). Neja ni nič jokala...smejala se je vsem po vrsti. Ker je bila zima, sem ji v Mother care kupila bel kombinizon-pajac in belo kapico ter šal. Svečko, prtiček in vse ostalo je kupil botrček. Bil je res nepozaben dan...user posted image

Aja...za civilni krst pa jaz še tudi nisem slišala...zanimivo...

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: JULIJ 2004
27.6.2006 10:00:02   
Anonimen
n&n a te lohk sam prašam zakaj bo tvoj revež dec mogu pred poroko delat obhajilo in birmo če tega do zdej ni naredu in sploh ni veren? zakaj hudiča se morta pa cerkveno poročit? če bi bil tko hudimano veren pol bi že vse zakramente mel in vsak vikend minimalno če ne vsak dan v cerku hodu? če si pa ti tako verna pa veš da se lahko cerkveno poročita samo tko da se samo ti z njim on pa ne  tabo. mislm men je to tko mem, da greš pred poroko vse delat samo zato da se lahko cerkveno poročiš??!! zakaj? če ne veruješ? brezveze mislm :) raj si naredta bl spešl civilno poroko kje na prostem pa z velik rožam ti bo bl lep spomin v glavi ostal k pa neka prisiljena cerkevena poroka. no saj po mojem mnenju.

no pa drgač punce? kdaj greste kej na morje? naša tisa je že na cresu in jo že pogrešam :)


(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: JULIJ 2004
27.6.2006 10:27:57   
Bubamaraa
Ja morje........komaj čakam............user posted image

mi gremo 29.7.06 na morje na Trogir in bomo en teden v app, ki so stari 2leti in s klimo, do mesta Trogirja je 2km do plaže 150m....tko da upam, da bo super......ker tisti, ki so bili na trogirju ga zelo pohvalijo, da je zelo lep.....tko da upam, da to drži.......

ti verjamem, da jo pogrešaš!!!! pa saj drgač tud mal paše da grejo z dedkam in babicam kam.......

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: JULIJ 2004
27.6.2006 13:27:25   
Blink1
Lara....oprosti, ampak mislim, da se ima vsak pravico sam odločiti kako in kaj...Tebi je to mimo, meni pač ne... ne vem zakaj si se tako razpištolila?

Jaz imam do zdaj vse zakramente, pa sem bila nazadnje v cerkvi lani na eni poroki in tudi drugače grem v cerkev samo ob posebnih priložnostih. Sej biti veren ne pomeni, da si vsak dan tam in da častiš vse župnike in ne vem še kaj....meni je to pač dovolj. In ne, ne silim dragega da MORA imeti vse zakramente, ampak tudi on se želi poročiti tudi cerkveno in mu drugega ne preostane.

Sicer pa je to debata za kak drug forum...vsak na stvari pač gleda drugače.

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: JULIJ 2004
27.6.2006 13:29:02   
Blink1
Jaz pa sem pravkar rezervirala Šibenik - Solaris - Hotel Ivan. Za en teden uživanjauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: JULIJ 2004
27.6.2006 13:38:17   
Bubamaraa
No punce pustimo zdej ta verska prepričanja za kdaj drugič, ker se mi zdi nesmiselno, da ena drugi vsiljujemo svoja mišljenja... tukaj smo da govorimo otrocih in kaj počnemo...... torej če eni paše se naj poroči cerkveno, druga civilno in tretja se pa sploh ne bo...... 


Se vam morm pohvalit, da sem včeraj naredila zadnji izpit za ta letnik tko, da bom sedaj zaužila počitnice.... 14.7 imam zadnji dan obvezne prakse (ki jo trenutno opravljam) potem grem pa v službo, ki sem si jo v petek zrihtala....user posted image user posted image user posted image ... in to celo skrajšan delovni čas, kar mi zelo odgovarja zaradi šole (eno leto imam še do diplome) in Danaje(da bom lahk mal več z njo)...... jo tuk pogrešam, da komaj čakam, da pridem domov.....

Čez vikend pa če bo lepo vreme jo bomo puhnili nekam na bazen..... In kdaj greš v Šibenik?

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: JULIJ 2004
28.6.2006 7:17:20   
Blink1
Jutro

Ja pravijo da bo vreme zdaj 2 dni malce oblačno...Hvala bogu, da se vsaj malo ohladimo.

Mi gremo na morje 5.8. za en teden. Komaj čakam. Sem si včeraj zrihtala 3 tedne dopusta in uživancije z Nejo.

Danaja...skrajšan del. čas je zakon. Si ful več doma... Jaz delam od 7. do 15. in jo ful malo vidim, pa še utrujena sem. Tako da komaj čakam vikende.

Kaj pa študiraš, če lahko vprašam? Jaz sem 2004 vpisala magisterij iz zgodovine, pa nekako stoji....Mislim, da bom čez poletje naštudirala nekaj, pa grem kak izpit naredit septembra. Nekaj je treba mignituser posted image

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: JULIJ 2004
28.6.2006 8:00:49   
simone
V mesecu juliju se za en teden odpravljamo na Kaštel Štafilićuser posted image  Komaj čakam, da se ta tempo malo umiri.

Jaz sem 13.12.2004 diplomirala na FU . trenutno se nimam namena vpisat kam, razen morda, da opravim izpit iz ZUP-a. Če se samo spomnim, da sem v eni roki držala Lukasa, z drugo roko pa pisala diplomsko... Raje se posvetim družini in morda čez čas dobimo kakšno pupicouser posted image za Lukasa.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: JULIJ 2004
28.6.2006 8:02:49   
Anonimen
ja nn oprost deli kar ti paše se je res moje razburajneje neumesno :)

mi gremo pa na taprav morje šele 1 teden v septembru, ko bo tamala saj 4 mesce stara in sicer na lopar, rab, ena kolegica mi ga je ful hvalila da je ful idealen za take mahjhne k so naši, pa smo se odločl da gremo pogledat. umes pa mogoče še kdaj skošmo do cresa kjer mamo vikend.

sem pa zvečer govorila z mojo pupo in je čist vzhičena nad morjem skos ponavla jadransko morje jadransko morje :) so se kopal pol dneva in je sploh ni blo iz vode za spravt, čist je navdušena, seb govori da je riba, babi pa riba pomagej user posted image  hehe! bla je tut ful nadušena nad vožno s trajektom tko da zgleda da uživajo na celi črti :)

nč dons mam  pa en kup opravkov pa še mijo morm it kuj zdej previt k se je posračkala k en tavelk :)

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: JULIJ 2004
28.6.2006 8:15:03   
Bubamaraa
N&N tri tedne dopusta......to je pa super.......

Študiram pa izredno na Gea College smer računovodstvo...... me zelo veseli, ker drgač bi se mi tko zmešalo od vseh številkuser posted image .......

Simone se strinjam s tabo!  Jaz bi se tudi na tvojem mestu posvetila Lukasu, ker tudi jaz ko enkrat diplomiram (upam da drugo leto junija-moj namen) se bom posvetila družini, Danaji dala sestrco ali bratca pol pa če bo še volja naprej v šolo....

Lara ti imaš pa tko al tko naporno, neglede da je sedaj Tisa na morju!!! In kako je pa kej Mija pridna? hranjenje, spanje???

lp  Romana



_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: JULIJ 2004
28.6.2006 21:20:25   
Anonimen
mija je pridna duša. že tisa je bla ful pridna pa sem mislna da bom dobila enga hudička pa je mija e bl pridna :) no al pa tko bom rekla in trkam zravn..mija celo noč skor spi. ob 9h najkasnej zaspi pa spi ke do ene 4h kdaj tut do 5h ko je in pol še zaspi za ene 3 urce. ampak je čez dan velik budna. k sreč saj ne joka ampak kr leži pa gleda pa mal jo ogovarjam pa se smje pa tko :) tisa je pa kot dojenček tut ponoč jedla na 3 ure je pa čez dan ful več spala tko v kosu po več ur skupi. mija pa kr mal meditira pa se kuj zdrzne da ne bi kej zamudila :)

ja naporno ka pa vem. sem mislna it na morje tut js pa sem ostala doma da bi se učila k mam 7.. še en izpit. dopoldne se itak ne morm k me mija skos gleda saj popoldne bi pa lahko mijo descu poturila js pa za knjige, k če je tisa doma to ni glih izvedljivo saj da bi cel teden morila descu s tem. za kak dan že za cel teden pa ne!je pa to en izmed zadnjih treh mojih manjkajočih izpitov, pol pa tut js še diplomco pa konc. sem upala da bi to še letos vse skup spacala pa nekak ni taprave motivacije. ne ampak morm jebela glista! da se pol končno lahko posvetim samo še mulcem, možu in gradnji..no pa še mal mačku :) hehe! ta fax mi pa visi že za vratom k zli duh k noče it stran. jutr začnem! hujšat pa se učit! zdej grem pa še en šluk kokte narest pa spat k sem res kr zmatrana

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: JULIJ 2004
29.6.2006 8:17:55   
Bubamaraa
Punce jaz sem dons tuk zmatrana in zaspana, da bom pod mizo zlezla........... Danaja je ponoči (ob 3-eh zjutraj) začela jokati, da jo ne bo udaril Veso(NMK)...Vglavnem je trajal ta jok kar neki cajta, ker se je šele potolažla, ko sem jo k sebi vzela in crkljala ......  Sam moje spanje je šel po gobe....... Je pa res zanimivo, da je včeraj gledala NMK ponoči je pa imela grozne sanje zaradi tega......
Drgač pa zelo rada posluša pravljico od Rdeče kapice, ki jo tudi sama pove......

Komaj čakam, da ima rojstni dan.........ji bomo kupili avto na akumulator........

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: JULIJ 2004
29.6.2006 8:57:58   
Blink1
Opa.,...no pol pa je NMK kar grozljivka za male otrokeuser posted image user posted image  Naša v sanjah pravi: "Bejzi miš!" ker po navadi gleda Tom in Jerry pred spanjemuser posted image user posted image

Ej...punce, mi pa imamo en problemček...Neji se na palcu na nogi vrašča nohtek. Bom danes poslikala in jutri dala sliko gor, ker je zdaj nimam. A je imela katera kako izkušnjo s tem? Kaj narediti? Iti k zdravniku? Soseda mi je svetovala, da jo peljem k pedikerjuuser posted image  

Sicer moram reči, da je nič ne boli, tako da verjetno ni sileuser posted image  (upam), ampak glede na to, da gremo čez en mesec na morje, ne bi rada tam imela problemov s temuser posted image

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: JULIJ 2004
29.6.2006 10:46:02   
Anonimen
romana mi smo tut hotl tisi akuulatorsk avto kupit pa smo ga šli raj prej probat. sedela je ful ada not, samo na gas pa šofirat pa ni šans da bi znala sama. k sreč ma ta vato dalinca zravn da ga lahko js upravlam in sem jo mal pelala. to ji pa ni blo ušeč kr ustrašla se je in začela vpit vn vn??!! tko da avto mogoče drugič ko ga bo znala sama vozit.

nn vraščen noht bi šla js za vsaki slučaj pokazat k pediatru. zgleda da bo vraščene note mela tut naša mija sem ravno dons sprašvala pediatrinjo k sva mele 1. posvetovalnico. pa je rekla da ja da se znajo vraščat ampak da nej zaenkrat na miru pustim pa strižem samo tisto kar prerašča. na upam da ne bo hudga

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: JULIJ 2004
29.6.2006 10:59:55   
Bubamaraa
ja tudi jaz sem razmišljala, da je premajhna za avto, pa je že sedela not in ji je bil zelo všeč....ker se sama zanašam na daljinca.......drgač ga bomo pa za eno leto pospravili......


nohtek.....jaz bi na tvojem mestu peljala pokazati pediatru in naj pogleda....ne bi pa nikoli 2 leti starega otroka ulekla prvi k pedikeju, ker se mi zdi, da ima s tem izkušnje pediater boljše kot pa pediker, ker se gre le za otroka.... tko, da jaz bi šla pokazat.....

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?