|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neučakane
21.8.2006 10:05:12   
honey
Živjo, punce!

Se vam pridružujem! Tudi jaz že komaj čakam, da ugledam user posted image  user posted image , pa čeprav imam že enega 16-mesečnega sončka doma. Joj, je težko čakat, sploh ker smo za prvega čakal 1 leto. Upam, da bo zdaj kaj prej. Prejšnji teden sem imela O, tako močno, "tapravo", zdej pa čakam, kaj bo konec meseca. Ampak se mi kar zdi, da bo spet prišla tista osovražena user posted image  M. No, bomo vidli, kaj bo.  

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Neučakane
21.8.2006 10:55:58   
Barbk
SM10 ful sem vesela za vaju...Juhej!Res iskrene čestitke in predvsem zdravo in srečno nosečnost ti želim.
user posted image  Barbk

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Neučakane
21.8.2006 13:42:18   
soni
Čestitam SM 10, kakšni so bili pa tvoji znaki? Ali so sploh bili?

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Neučakane
21.8.2006 14:30:05   
mavrična ribica
Drage forumovke,

po dveh letih se vračam na forum med vas...doma imamo 2 in pol letnega navihančka, zdaj pa sva se s fantom odločila za povečanje naše družinice... jaz sem že čisto nora od navdušenja, kar naprej računam dneve ovulacije in spravljam pod pritisk sebe in njega....on pravi, da bova poskusila in kar bo pa bo, jaz pa si želim kar čimprej....si enostavno ne morem pomagat....držite se punce, uživajte v prelepem sončnem dnevu in upam, da bomo kmalu veseleuser posted image ...Pozdravček, Mavrica.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Neučakane
21.8.2006 14:31:26   
SM10
Barbk hvala in upam, da tokrat pripeljem do konca.

Znaki- V 3 tednu se mi je pojavila žeja in lakota. Pred zamudo user posted image  boleče prsi, utrujenost, nespečnost-na dopustu sem vstajala nenormalno hitro ob 7 uri zjutraj. Po zamudi pa še zaprtost, špikanje in še danes kakšen krč. Krče imam v želodcu, ker po vsakem močnejšem krču moram na veliko potrebo. Nonstop sem na wc - neglede na to koliko spijem. Občasno čutim rahlo slabost, ampak ni hudo.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Neučakane
21.8.2006 22:10:44   
zorica


SM10 iskrene čestitke in da ti nosečnost čim lepše mineuser posted image user posted image user posted image

Jaz user posted image ne čakam ta teden, želim si da ne pride, čeprav vem, da bo.Nekako izgubljam upanje in na trenutke naju z dragim prime taka jeza in žalost obenem.
Mogoče pa le enkrat bo, koliko vas je tukaj dlje kot jaz pa niste obupale.Sem pa vesela za vsako, ki javi, da ji je uspelo.



(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Neučakane
22.8.2006 7:43:23   
Jasy
 SM10, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , srečno nosečnost ti želim.



lp jasy

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Neučakane
22.8.2006 14:15:25   
mavrična ribica
SM 10 čestitke tudi od mene, čeprav sem čisto frišna tukaj na forumu! Tile tvoji dve črtici sta neverjetna vzpodbuda za vse nas !! Želim ti zdravo in prijetno nosečnost!
Pozdravček, Mavrica.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Neučakane
22.8.2006 18:05:58   
petrinja
en pozdravček vsem ''sotrpinkam''user posted image

Najprej da še jaz čestitam SM10 za to da si srečka nosečka, in da boš uživala 100 na uro!!! Vedno se razveselim, ko med prabiranjem tega foruma zasledim še kakšno novo nosečkouser posted image . Sama ( seveda je zraven tudi moj ''darling''user posted image , ne?) pa se trudim že ta tretji mesec, in seksam ko nora, a še zaenkrat kar nič, le ogromno obiskov s Krvavcauser posted image . Sem kar ta prava za ta forum, ker sem taaaaaaaaaaaakooooooooooooo neučakana, da vidim da se majcena pikica razvije v veliko, v mojem trebuščku. Eh, sej bo!!! 

(odgovor članu mavrična ribica)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Neučakane
22.8.2006 18:10:03   
zorica


Danes sem čisto povožena.

Ne le da se je začela user posted image najavljati, kar pomeni da najpozneje jutri pride, še iz ambulante za neplodnost MB so mi pisali, da sem prenaročena za tri tedne.Pa že itak čakam 5 mesecev.Vse mi gre narobe.

Zdaj sem pa res obupala.Vsa čast tistim, ki tako dolgo vztrajate, ampak jaz ne morem več.Septembra bo eno leto kar poskušava.
Čutim nepopisen bes in jezo ter veliko žalost obenem user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu mavrična ribica)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Neučakane
22.8.2006 18:16:15   
petrinja
joj Zorica, to je pa čist nekaj da ti perfektno lahko uniči dan, ampak ti jaz raje svetujem, da si nabavi eno fajn boksarsko vrečo in si daj duška, ker nekje bo moglo it to ven( razen če je tvoj dragi potrpežljiv in se lahko nanjga znašašuser posted image ). drgač pa si bla že tako fejst potrpežljiva, da si zdržala 5 mesecev, pa boš sigurno še te tri tedne, ni panike, jutri bo že bolje. Za vsakim dežjem posije sonček!čuvi se!user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Neučakane
22.8.2006 19:06:06   
gospodicna
SM10 user posted image user posted image čestitram za user posted image želim ti najlepših 9 mesecev.

no pri meni ni nič novega. user posted image je konec, tako da veselo na delo.
user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Neučakane
22.8.2006 21:59:19   
kasija78
Novim nosečkam čestitke!

Zorica, ti pa ne obupat. Jaz sem ravno toliko časa kot ti v pričakovanju in kar noče in noče ratat.  Pa me katera user posted image  globoko potunka v depresijo, pa se spet vlečem ven. Kot je ena rekla, bomo znale pa res cenit še dodatno vso težavno pot. Res, res, res ti želim magični user posted image , tebi in vsem, ki čakamo.

Drži se!

(odgovor članu gospodicna)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Neučakane
23.8.2006 8:56:54   
Anonimen
Jaz bi se vam pa pridružla če smem.user posted image
Sicer sva šele ta meseč resno začela delat na user posted image , sam sem vseeno čist neučakana!user posted image
Vsem ki se pa že toliko časa trudite, pa želim da se vam želja čim prej uresniči, ker si res zaslužite.user posted image

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Neučakane
23.8.2006 9:39:46   
SM10
Hvala vsem za čestitke, čakam vas, da se mi pridružite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Neučakane
23.8.2006 11:17:03   
Anonimen
Pozdravljene, po 2 mesecih sem spet z vami v boju za user posted image .Da povzamem zgodbo, zakaj sem spet med vami.
Z dragim sva se leto in pol trudila za pikico, obiskala ambulanto za neplodnost, kjer so ugotovili, da je pravzaprav vse ok.Tako sva nadaljevala in ko sem jaz že čisto obupala in rekla, da je dost tega, ko vedno "moraš" seksat,pa bt merit, pa živčnost že en teden pred user posted image  in to mesec za mescem in en kup testov...nama je ratalo.Nepopisen občutek sreče!Se je pa žal končalo z abrazijo, ker je vrečka ostala praznauser posted image .To je bilo 23.6.
Sedaj pa sva se odločila, da res ne nameravava čakat spet 3 mesece in sva se spet vrgla v bitkouser posted image .
Tako, da se vam ponovno pridružujem, držim za vse vas pesti in zase tudi.

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Neučakane
23.8.2006 12:43:47   
iwa
No pa sm nazaj z dopusta. Moja M je prišla na morju z enotedensko zamudouser posted image ! A kaj za to, bomo pa ta mesec bolj pridni, nč ne smemo obupavat! Še posebej, ko sem prebrala toliko dobrih novičk!

SM10
ful sm vesela da ti je ratalo in naj bo vseh 9 mesecev lepih in zdravih!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja user posted image se že izteka tko da gremo jutr v nove boje! Prav lepo je da se lahko skupaj vspodbujamo!user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Neučakane
23.8.2006 13:09:05   
honey
Zorica, nikar ne obupaj! Mi smo se prvič tudi trudili 1 leto pa še mal, dali nekaj preiskav skozi in je blo vse O.K., tko da smo samo user posted image . Tudi jaz sem že počasi obupavala, ampak nazadnje sem se pač sprijaznila s tem, da ne bo nič in smo začel user posted image takrat, ko nam je pasalo, ne takrat, ko bi morali. Pa poglej zdaj slikco, kakšnega falota imamo.

Zato punce, nikar ne obupajte. Veliko parov je, ki se trudijo tudi po več let, pa ne izgubijo upanja. Upanje umre zadnje, pravijo. In to je čisto res. Zato vam polagam na srce vsem skupaj: UPAJTE, UPAJTE IN UPAJTE! Vsem se bo enkrat nasmehnila sreča user posted image !

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Neučakane
23.8.2006 13:16:36   
dorina
Zorica in Iwa, tudi jaz sem na istem. Prišla je user posted image ... Pa tako pridni smo bili ta mesec. user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Neučakane
23.8.2006 22:28:21   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image JOJ KAKO SEM VESELA, KO SEM PREBRALA.
SM10 ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Neučakane
24.8.2006 14:30:16   
kepica
Čestitke novim nosečkamuser posted image  Upam, da bom tudi jaz kmalu med njimi. Seveda držim tudi pesti za vse, ki tako kot mi, delate na tem. Tam okoli 3.9. naj ne bi prišla user posted image  Jo še katera takrat ne čaka?

lp
kepica

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Neučakane
24.8.2006 16:40:10   
Tadeja 1976
No Kepica, sva že dve,ki je ne čakave v prvih dneh septembra.Koliko časa pa se vidva s partnerjem že trudida na user posted image  ? Oprosti ,saj si že verjetno kje prej napisala, ampak sem pozabila.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Neučakane
24.8.2006 21:14:36   
Anonimen
Jaz je ne čakam 9.9.


Sem pa še "začetnik"user posted image

(odgovor članu Tadeja 1976)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Neučakane
25.8.2006 7:21:09   
kepica
Tadeja 1976,tole je najin drugi krog, drugače smo bili pa že lani na delu, pa sva po 4 mesecih prenehala, ker sem dobila drugo službo. Zdej spet pridno delava na user posted image . Prejšnji mesec sem bila že 100%, da nama je v prvo uspelo, pa je po vseh znakih točna kot ura prišla user posted image . Ta mesec nimam nobenih znakov, zato že mal obupavam, ampak po konci me drži to, da v prvi nosečnosti tudi nisem imela nobenih znakov, tko da je še nekaj upanja. Držim pesti za bikceuser posted image
Pa ti, imaš kaj znakov? Kakšen imaš občutek?

lp
kepica

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Neučakane
25.8.2006 8:11:10   
miny
lp, kepica, tudi jaz je ne pričakujem prve dneve septembra, kakšnih posebnih znakov nimam, razen da me že ves teden tam doli špika.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?