|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neučakane
5.9.2006 9:43:29   
Zofy
Joj punce, meni se je isto zgodilo z Baby Checkom. Samo moj sum je bil, da je sicer pokazal točno, ampak, da se pol ni prijelo... Ker sem brala, da ful odsvetujejo te teste, ki pokažejo že zgodnjio nosečnost, saj pol lahko spremljamo naše male splavčke... Tudi dr. Pušenjak mi je rekel, da lahko v npr. petek pokaže test pozitivno, pa je čez 4 dni koncentracija hormona že tako nizka, da niti krvni test ne pokaže več pozitivnega rezultata. In mene je res prizadelo, da sem dobila user posted image , ko sem se že tako veselila po 1letu končno user posted image . Jaz BC torej odsvetujem!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Neučakane
5.9.2006 14:15:10   
dorina
Ja, men se je isto zgodilo ta mesec. Najprej ful blede črtica na Baby check mini, čez dva dni mal močnejša, na dan D pa še močnejša, pol se je pa ulilo...
Jaz tudi ne kupim več tega BC!!! Ker se že začneš veseliti, potem pa nič iz tega. user posted image

Po moje je tud tako, kot je Zofy napisala, da nekaj rata, sam se ne prime. Ker ne verjamem, da bi test lagal (in to trije zapovrstjo!!!). Je pa res, da je tale BC mini zelo občutljiv test in zelo zgodaj pokaže... Pa Pušenjak je na forumu že parkrat napisu, da je takih zgodnjih splavov (da ti par dni zamuja user posted image ) več kot si mislimo (menda celo do 30% vseh nosečnosti!?!user posted image ) in da je to pač naravna selekcija, me pa prehitro delamo teste.
Tako da, če bom le zdržala, ta mesec še ne delam tako kmalu testa, definitivno pa ne tega.user posted image

< Sporočilo je popravil dorina -- 5.9.2006 14:21:07 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Neučakane
5.9.2006 18:50:18   
Zofy
Dorina, jaz bom tudi tokrat čakala, da najprej zamuja (upam, da ne bom preveč firbčna user posted image ). Kdaj pa ti ne pričakuješ? Jaz 22.9. Držim pesti za obe! In še enkrat: user posted image Baby Check!!!!

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: Neučakane
5.9.2006 21:17:42   
dorina
Jaz je ne pričakujem okrog 25. 9.
Mogoče bo pa ta mesec kaj več sreče! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Neučakane
5.9.2006 22:08:23   
iwa
Punce vsem želim da čimprej dočakate taprave user posted image user posted image ! Jest mam ravno te dni O in z mojim na veliko user posted image pa upam da kej ušpičiva user posted image user posted image user posted image ! Bomo vidli čez 14 dni! Lepo se mejte in čimbolj uživajte s svojimi user posted image !

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: Neučakane
7.9.2006 11:22:46   
frida1
Živjo!
Sem nova uporabnica, čeprav sem že kar nekajkrat prebrala vaše težave in pričakovanja. Pridružujem se vsem tistim , ki se trudite zauser posted image .Sicer imam že dve princeski, vendar sem si vedno želela tri sončke.

Trenutno sem v času O in z možem veselo telovadiva. Upam pa, da me okoli 23. ne bo obiskalauser posted image .

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Neučakane
26.9.2006 7:19:43   
kepica
Ojla punce!

Čist smo se porazgubile in tole temo sem komaj še našla, ker je bla že par strani nazaj. Kako ste kaj? Vas kje kaj špika? Kje ste vse, ki ta mesec upate, da nesramne user posted image  ne bo? Jaz je ne pričakujem 3.10. Močno upam, da je zdej res ne bo. Sej vtretje gre rado baje. Upam, da je kej resnice v tem. Držim pesti za vse! Oglasite se kaj!

lp
kepica

(odgovor članu frida1)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Neučakane
26.9.2006 9:55:59   
Anonimen
Jaz je ne čakam 10.10.
Tku da smo glih v Ouser posted image
Me pa ta mesec ful jajčniki bolijo tku da sploh ne verjamem da bo kej ratal k če me ne bo nehal bolet ne bo nčuser posted image .user posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: Neučakane
26.9.2006 9:59:49   
jasnicaa
Kepica , sept skupaj ne čakava, čeprav imam občutek, da se mi bo user posted image  vsak čas vlila. Sem pri eni drugi temi vidla, da si kupila test za ovulacijo iz Mullerja. Sem si rekla če ta mesec ne bo, da ga bom tudi jaz kupila. Upam da vama je uspelo, da boš čimprej zagledala user posted image .

Ne pozabi poročat.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: Neučakane
26.9.2006 10:21:17   
Lona76
Živjo tudi jaz sem nova na forumu. Sicer ga berem že kar nekaj časa. Z možem se trudiva že tri mesece pa še nič. Sicer  že imava enega sončka starega dve leti in osem mesecev, sedaj pa si vsi trije želimo še enga člana družine. user posted image ne čakam 11.10. Upam, da je res ne bo

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Neučakane
26.9.2006 13:52:41   
andreja2000
user posted image Hojla,punce!

Tudi pri nas veselouser posted image ,saj sem nekje okoli O,no vsaj sklepam tako.Ta mesec sem prvič na klomifenu in je kar drugače saj me jajčniki bolijo že nekaj  dni,pa tudi najinouser posted image mora zaradi bolečin biti čim bolj nežno.user posted image

user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Neučakane
26.9.2006 15:53:56   
Ursi2
Po velikem razočaranju, ker prejšnji mesec ni bilo nič, čeprav mi je kar precej zaostajala, skoraj en mesec, sem bila ta mesec kar nekako prepričana, da bom spet čakala 14 dni po tem, ko bi jo mogla dobit, preden bo kaj.
No, pa lahko rečem, da je še en mesec šel .......... in ni prijelo,ker sedaj je bila pa točna ko urca ali še malo je prehitevala ta user posted image !GRRRRRRRRRRRRRRR
Ne vem, kaj naj, naj razbijam se jočem, tulim, živim naprej, se ne poskušam več obremenjevat s tem. Tisti dan, ko pride in ko ugotovim, da ni uspelo spet, je z mano konc in sem čisto na tleh, kar iz nič se začnem jokat, sem na pevskih in pojemo in kar naenkrat se mi vlije in kar vidim sebe z malim v naročju, kako mu pojem in ne morem si pregnat te podobe iz glave in je vse šehujši. Po parih dneh pa čisto otopim, se zaprem v sebe in se prepričam, da mi ni hudo, da mam vsaj to možnost da sem lahko super teta in se prepriččam, da naslednji mesec pa ne bo tako, pa se cel krog ponovi! Čisto sem na tleh in zvem, da mi še dveh izpitov, ki so že skoraj tik pred koncem šole, ni uspelo nardit,(a še hitr diploma , pa bo) sem danes izvedela, da nisem ustrezna kandidatka za eno delovno mesto, da pa imajo mesto za mene v proizvodnji vsaj za tri mesece in če llahko jutri začnem!
Vsaj neki, da me bo malo zamotlo in se bom malo skulirala. Počutim se pa kot največja kura in nesposobna žena, ženska in neusojena mamca!.
Ne mi zamerit, ker sem tako zjamrana, jutri bo boljši!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: Neučakane
26.9.2006 16:24:20   
andreja2000
Uh, kako te razumem,Ursi2,kot dabi brala sebe.
Tudi jaz,ko pride tečkauser posted image ,sem totalno na tleh in vsa objokanauser posted image user posted image user posted image .Takrat se tudi jaz počutim kot kaka kura in tisti dan je zame najbolj žaosten in boleč.Tudi meni se zdi ,da sem tko nesposobna,zrušijo se mi sanje,ki jih gradim iz meseca v mesec.,vsa prčakovanja in vso upane v trenutku zbledijo.Toda,vselej se nekako poberem,začnem znova in tavam nenehno v tem začranem krogu,
Vem, da se boš tudi ti znova porala in šla  novi boj.
Veliko sreče ti želim v nadaljnem boju in čim prejuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: Neučakane
28.9.2006 12:53:57   
MissLady
Živje punce...

Jst sem mela user posted image  12.9. in jo pričakujem okoli 6.10. Že dva dni pa čutim v jajčnikih rahlo bolečino oz kot kakšno napretost. Tudi v križu me malo boli.

Kakšne so vaše izkušnje? Je možno da sem user posted image ? Ta mesec sva z možem sicer bolj malo user posted image  zaradi izrednih okoliščin. Ampak možno bi bilo, da se je kaj prijelo. Te bolečine so me malo zmedle... bojim pa se preveč upat. Prosim povejte mi svoje izkušnje.

Hvala vam... lubčka cmok

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: Neučakane
28.9.2006 15:21:29   
MissLady
Lepo, lepo prosim, da mi kakšna odgovori.... ker sem res na trnjih. In zdej ne vem več ali me napenja zaradi živcev ali kaj........... user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: Neučakane
28.9.2006 15:25:20   
Anonimen
Nej brez veze je kle ugibat. Jst sm bla prejšn mesec 100% da sem user posted image  pa ni blu nič.
To da te boli lhko pomen da si user posted image , lhko da nis in se user posted image  napoveduje, lahko te živci dajejo....

Boš mogla kar počakat tko k vse.
Jst sm mela zadnjo 12.9. zdej jo prčakujem 10.10. tko da če sm noseča sm kkšn danuser posted image

Sej bo. Probi se mal zamotit in ne premišljuj skoz o tem.

Držim pa pesti zateuser posted image

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?