|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neučakane
1.6.2006 10:46:40   
kasija78
Nestrpnost narašča, vidim user posted image .

Jaz sem danes, po 6 dneh izostanka naredila test in je bil - user posted image . Zgleda, da samo M zamuja in zdaj jo pač čakam. Moram priznati, da sem kar naveličana vsega tega. Testov pa sploh. Pa čakanja in sekiranja tudi.

Veliko user posted image  vam želim! Pa sporočajte, kako gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Neučakane
1.6.2006 10:57:42   
Urša*
Hoj
Pa da se še jaz pofočkam tuleuser posted image  
Dons sem 1 dan čez predvidenouser posted image  in skoz hodim na wc preverjatuser posted image  
To je zame prvič, ko sva se odločila da ne bova več tok pazila (čeprav sva mela namen začet delat nauser posted image  jeseni...) in se že veselim user posted image

Lep pozdrav vsem bodočimuser posted image

Urša 

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Neučakane
1.6.2006 14:08:39   
tajči84_
user posted image user posted image user posted image jaz pa jo še čakam .... user posted image user posted image user posted image  Je že 5 dan zamude.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Neučakane
3.6.2006 0:07:14   
kasija78
Pozdrav vsem.

Kako kaj kaže?

Pri meni M še kar štrajka. Sicer imam neredno, ampak na 23+-4 dni in mi sedaj že kar zamuja - 30 dni od prejšnje. Test sem naredila dva dni nazaj in je bil negativen. Sicer ste to vprašanje verjetno slišale miljionkrat, ampak meni se že meša user posted image : A je še možno, da sem noseča kljub testu? Mogoče sem ga vseeno delala prekmalu? Znakov sicer nimam posebnih, razen da jem veliko, ampak to niti ni neznačilno zame nasploh. Niti si ne upam preveč upati, ker potem sem razočarana.

Dajte kaj napisat, se potem potolažim.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Neučakane
3.6.2006 8:17:33   
mala zirafa
Ko sem jaz zanosila, sploh nisem vedla, ker ni blo načrtovano.Vem samo da sem šla 1x na noč lulat in to par dni čez predvidenouser posted image .pa prsa so me bolela.Zamujala mi je že 1 teden,a jaz sploh nisem šla za tem.Ko pa sem tetirala s CB-jem, ne pitaj. tako izraziti črtici!Bi rekla.Tako da počakaj vsaj en dan čez predvideno M.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Neučakane
4.6.2006 22:25:27   
Anonimen
kaija78, vse je možno. Nekaterim je pozitivni test pokazal šele 3 tedne po zamudi. Upanje umre zadnje.

Glede mene pa... bila sem na rednem pregledu pri G in je ugotovila, da se pripravlja na M, tko da tudi ta mesec ni nič. Pa da imam policistične jajčnike, pa neki na jajčnikih, pa sem to slišala kot bi bila v transu in mi rekla, da naj se oglasim čez eno leto, če nama ne uspe zanositi po naravni poti, da ker sva še tako mlada se ni za razburjat (24/25 let), in pripomni da dvomi oz. da je malo verjetnosti da bom... user posted image user posted image user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Neučakane
5.6.2006 7:56:37   
tajči84_
jjasna... menjaj ginekologinjo...

Meni je moj prejšnji g govoru, da naj ne rezmišljam še tragično ( namreč moja mama se je za zanositev zdravla 12 let in je končno le zanosila ampak umetno) in sem kakšen krat mu omenila da bi  rada šla na kakšne preizkave, ker mi po enem letu ni uspelo zanositi....on pa ni vse tako tragično...še mlada si (22) naj te ne skrbi....nato sem ga menjala....

No ta drugi pa je ugotovil, da nimam ovulacije....oz če jo mam jo mam zelo mal časa...in je reku da je zelo mal možnosti da bi zanosila brez pomoči kakih klomifen tablet.... Pa mi jih je predpisal sam zdaj pa čakam na user posted image  da jih začnem jemat.

Vsem tistim ki si želimo user posted image  pa želim da zagledamo čimprej user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Neučakane
5.6.2006 21:03:12   
kasija78
Se pridružujem: jjasna menjaj ginekologinjo!

Samo nisi prva od katere slišim neempatične in neprijazne zgodbe o ginekologih. Moja G je krasna. Sprejme te vedno prijazno, posluša jamranje in potem malo pomiri, razloži mi vse in celo nimaš butastega občutka, da se čim prej obleci in odidi, med pregledi nikoli ne odpira vrat in sestra ne prihaja not.  Ja, to se mi je enkrat zgodilo pri eni drugi in cela čakalnica si je lahko ogledovala moje noge, ki so štrlele iza pregrade - sem bila zadnjič pri tisti ginekologinji sploh. Tako, da se da najti koga, ki je v redu.
Če hočeš ti pošljem njeno ime in naslov na zasebno - ne vem, če smem tukaj delati reklamo.

Že tako si ob čakanju na tisti user posted image  izživcirana in potem res ne rabiš še nekoga, da ti teži in vzbuja slabe misli. Brez skrbi bodi, da ti bo uspelo!

lp,  kasija

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Neučakane
6.6.2006 12:17:15   
LEVASI
no da se še jaz pofočkam. tudi moja user posted image  je prišla točno da bolj ne bi mogla. čudno sem se počutila še potem tako kot cel mesec ko sem imela vse čudne znake, tako da zdaj vem da vsa ta špikanja in slabosti in vse to ne pomeni čisto nič dokler ne zagledam magičnih user posted image user posted image . sama sebi sem si obljubila da ne bom več komplicirala, nehala sem si meriti BT ker itak nič ne pomaga. najboljše da user posted image vsak drugi dan in bo to še najbolj zanesljiva metoda da zanosim takrat ko bom to najmanj pričakovala. Mi gremo v nove boje, neobremenjeno, z novimi načrti pa ko se zgodi se zgodi.

držim pesti vsem tistim, ki še čakate na pluske.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Neučakane
7.6.2006 8:07:10   
SM10
Lepo pozdravljene
SEm že malo nestrpna, ker naj bi za vikend prišla mojauser posted image . Včeraj popoldan so me že grabili neki krči, tako, da sem si grela krpo, da sem vse skupaj omilila.
Tudi zjutraj, ko sem vstala sem začutila neke čudne bolečine tam spodaj. Tako, da je to vrjetno moj PMS, čeprav ga nisem navajena v takih bolečinah in napoved za user posted image . Za vikend sem bila na morju in sem se vrjetno malo prehladila in posledica je to špikanje in krči.
Ma ja enkrat nam bo že uspelo. 

Držim pesti za vse, ki vam zamuja in da se ne prikaže zaradi user posted image user posted image .

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Neučakane
7.6.2006 8:48:44   
ancka1
Jjasna, se strinjam s svojimi predhodnicami o menjavi. Predvsem pa držim pesti zate!
Upanje res umre zadnje!!! user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Neučakane
7.6.2006 11:24:40   
kasija78
Ironija usode je, da sem jaz ta mesec začela tole čakalno debato in potem čakam sploh najdlje user posted image . Moja M še kar štrajka in sedaj jo že 35. dan ni od nikoder. Sicer imam neredno, ampak do sedaj je bila znotraj 19-29 dni, povprečno na 24. Test sem spet delala dva dni nazaj in je bil - user posted image . Sem klicala svojo G in mi je sestra rekla, naj ne delam nobenih testov več in me je naročila čez 2 tedna na pregled. Meni se pa čas takoooooooooooo vleče, da se mi kar trga user posted image . Sicer je rekla, naj grem na krvni test, če bom že morala katerega delat, ampak bom skušala biti manj neučakana tokrat in ne iti. Sicer po negativnih urinskih testih je itak več možnosti, da je kaj drugega in nisem noseča. Tako da skušam brzdati svojo bujno domišlijo.
Pa pri vas kaj novega?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Neučakane
7.6.2006 15:23:56   
Anonimen
kasija ojla!

user posted image ...sočustvujem s teboj in držim pesti, da je s tabo vse ok in da si le mogoče  user posted image . Če pa sedaj ni uspelo pa močno držim pesti za naslednji mesec in ti želim vse njalepše,user posted image user posted image user posted image .

Jst čakam na svojo M., nič  ne zamuja, da nebo pomote...jutri jo moram dobiti ampak sem čist nestrpna bo, ali ne bo. No pomoje bo, ker me že zvija in tudi test sem včeraj naredila in je neg.user posted image
Ostati moramo vesele in pozitivne pa bo vse ob svojem času.user posted image
Pozdravček,
tina

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Neučakane
7.6.2006 17:42:31   
iwa
No punce da se še jest mal pofočkamuser posted image Moja M naj ne bi prišla šele čez dobr tedn tko da mam še čas za čakat. Kakih posebnih znakov ni, pa tud nočm jih vidt ker sm si rekla da nč več nam v naprej predvidevala ampak bom kr lepo počakala pa bomo vidl. Kakorkol, vsem ki čakamo želim extra veliko user posted image user posted image čimprej! Pa lep dan!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Neučakane
7.6.2006 19:12:05   
Anonimen
kasija78, če je tudi po tem vikendu ne bo, bi jaz na tvojem mestu šla na krvni test. Posebej je malo sumljivo to, da si imela sedaj M na 19-29 dni. Za vse pa tudi ni kriva psiha! Upam, da ugledaš user posted image user posted image !

Mene že šraufa, tko da bo do vikenda prišla. Tko kot je videla G na UZ, da se pripravlja nanjo in ne na user posted image . Me pa joškice bolijo kot sam hudič, po mojem me tako hudo še niso.

Lp, jjasna

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Neučakane
8.6.2006 19:52:02   
zorica

Danes oz. pol ure nazaj se je pokazala user posted image .Pa nekako nisem razočarana, pa ne da si ne želim noroo user posted image , pač pa  sem se nekako že navadila na vedno isto zgodbico iz meseca v mesec.

Ta mesec sva res na vsak drugi danuser posted image pa se ni prijelo.Več ne morem biti pametna iz vsega tega.Zdi se mi da se že celo večnost trudiva pa ne gre.Nekako sem že utrujena od vsega tega, tega opazovanja telasa, BT, raznih znakov.Sita sem - res sem sita.Pa pregled bi naj imela v MB šele v oktobru.

Zakaj se to dogaja ženskam, ki si res srčno želijo otročička, druge pa ga dobijo kar tako "by the way ".Brez kakšnega opazovanja sluzi, BT,...

Res sem sitna in sita vsega user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Neučakane
8.6.2006 20:06:30   
Anonimen
Zorica nas je kar veliko tukaj gor, ki te še kako razumemo. Tudi moja M je prišla danes. Pa sem že vedela, da ta mesec ne bo nič, ker je videla tako G na UZ prejšnji teden. Ampak ni še za obupat. Ta mesec si bom nabavila čajčke, pa bomo videli kako bo. Drug mesec imava dopust in bova dala na odklop vse skrbi in tegobe, pa ni hudič da ne uspe!

Zorica zate in vse ostale ki si tako noro želimo user posted image upam, da nam to poletje vsem uspe ugledati user posted image user posted image !

Lp, jjasna

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Neučakane
12.6.2006 10:17:39   
Anonimen
no tudi mojauser posted image  je prišla po treh dneh zamude v sobotouser posted image .
Spet je bilo razočaranje in zdej sem se pa odločila, da je konec z vsem računanjem plodnih dni...ne bom več računala, razmišljala in planrala...preveč boli, da bi še kdajkoli to počela. S tem sem zaključila...
Prepustila se bom ljubezni in zame bo vsak dan poden...enkrat mi bo uspelo in upanje ostajauser posted image .

Vsem vam pa želim, da čimprej zagledateuser posted image /user posted image .

lp,
tina

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Neučakane
12.6.2006 10:18:58   
Anonimen
da ne bom več planirala sem mislilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Neučakane
12.6.2006 11:05:19   
florena
Dekleta pozdravljene,
Tudi jaz sem že z živci na koncu. Bliža se mesečni dan-d. Bo ali ne bo user posted image   iz minute v minuto.

Moja zadnja M je bila 19.5.. Cikluse imam na 25 dni, kar pomeni, da je naslednji datum za M jutri 13.6. Nobenih nosečniških znakov nimam. Že včeraj sem naredila test, ki pa je pokazal samo eno čtrico in vse mi je padlo v vodo. Me pa špika in kar zapeče pod popkom. Res bi bila končno rada noseča...po toliko letih je končno prišel čas, ko si želim postati mati. Lepo pa bi bilo, da bi moji materi za rojstni dan dala najlepše darilo to da bo postala babica. Zdaj me pa še jezi oziroma v slabo voljo spravlja fant, ko pravi, da gre na spermiogram in če bo test pokazal, da je neploden....me bo raje pustil, da grem kot pa da me bo celo življenje gledal kako trpim. Obupno. lp, 



_____________________________

Lep dan.F.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Neučakane
12.6.2006 11:16:16   
luna25
Tudi jaz je ne pričakujem jutri nimam nobenih znakov ,da prihaja razen to da me bolijo bradavičke ponavadi so me bolele cele prsi in to tako da sem jih morala držati ko sem hodila  upam da rdečke ne bo saj bi že bil po več kot letu dni matranja že čas.Držim pesti da bomo vse kmalu dočakale user posted image .
Lep pozdrav

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Neučakane
12.6.2006 20:20:09   
kasija78
Punce, po tehle 8 mesecih bi se z nekaterimi od vas - jjasna, zorica - lahko že kar več kot tikale. Vam povem tukaj gor več ko kateri prijateljici, ker težko obremenjuješ ljudi, ki niso v isti situaciji, pa še ne želim, da me ves čas sprašujejo, a že kaj je. V glavnem, da ne bo katera tu gor slučajno obupavala, ker potem bomo padale kot domine in vse jamrale. Pač ni še prišel naš čas . Morda je telo nepripravljeno in preutrujeno, morda je bil pač trenutek napačen, morda... kdo ve? Ampak enkrat že bo. Zorica da si mi ne drzneš nehat upat in se predaš malodušju. Sploh me ob slabih trenutkih držijo pokonci tvoji hecni mejli o težavah, ki ko da bi jih sama napisala.
Moja M še štrajka. 

Čimveč user posted image  user posted image  !!!

(odgovor članu luna25)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Neučakane
12.6.2006 20:49:11   
Anonimen
kasija78, kar si napisala drži kot pribito!

Obupat pa res ne smemo! Sej bo tudi za nas prišel trenutek, ko bomo ugledale user posted image user posted image in postale mamice našim sončkom. Midva sva najprej mislila imeti enega sončka, pa se kasneje poročiti, pa če do konca leta ne rata se pa bova pač prej poročila in potem imela enega pikeca.
Se pa kmalu seliva in pravijo, da nekaterim sprememba okolja blagodejno, če ne že čudežno vpliva na plodnost, tko da vam po juliju povem...

Lp, jjasna

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Neučakane
13.6.2006 9:29:51   
florena
no tudi mojauser posted image  je prišla danes user posted image .
pa spet od začetka
lp,m

_____________________________

Lep dan.F.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Neučakane
13.6.2006 10:27:18   
Anonimen
Najprej en lep, sončen pozdravček!
Pišem prvič, čeprav vas spremljam že skoraj 4 mesece, odkar sva se z mojiim user posted image odločila za bebico. Me je bilo kar nekako strah oglasiti se na forumuuser posted image No, ker pa sem včeraj dopolnila 25 let user posted image , in nisem vsak dan mlajša, user posted image sem se odločila, da bom svojo dušo kar tukaj izlila, ker, saj veste....če drugim govoriš toliko o teh stvareh (nosečnost, želja, strah, menstruacija, znaki...) ne razumejo tako, kot ve, ki ste v podobnih situacijah. PUNCE, KRASNE STE! Toliko, kot si tukaj stojite ob strani...mislim, res, vsaka vam čast!
Zdi se mi, da sem iz meseca v mesec bolj user posted image Jaz svoje user posted image ne pričakujem nekje 15.6., me pa (tako kot že prejšnja 2 meseca) zelooo bolijo prsi in bradavilčke. Ne me narobe razumeti, sem zelo vztrajen in trmast človek, ampak tole čakanje ubijaaaa!!! Upam, da bom tudi jaz lahko tukaj jokala in se smejala, ter si tako lajšala te mesece, dokler ne ugledamo skupaj user posted image user posted image , potem pa na drug forum. Srečno vsem skupaj, da čimprej ugledamo magični +

(odgovor članu florena)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?