|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neučakane
13.6.2006 14:00:08   
iwa
jasna81 pol jo ne čakava skupaj, tud jest naj bi jo dobila 15. ali 16. pa upam da je ne bo. Znakov ni nobenih posebnih, je pa res da me ponavad pred M ful bolijo joške in so zelo trde tokrat pa skor nč, a to tud ne pomeni kaj dosti ker telo vsak mesec lahko drugače odreagira. Jest jo zej drugič ne čakam pa si pravim ko bo bo. Bo že takrat ko bo najbolj prav!user posted image Mormo kr bit coool pa počakat na pravi trenutek! Pa ne se sekirat če ni!

Drugače pa dobrodošla in želim ti čimprej user posted image user posted image !


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Neučakane
13.6.2006 15:51:05   
Anonimen
jasna81 dobrodošla!!user posted image user posted image user posted image

ne izgubi upanja , tukaj smo vse za eno in ena za vse...
pozitivne misli in nasmeh na ustnice pa bouser posted image !

Lp,
poopsie

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Neučakane
13.6.2006 19:09:54   
artepa
Zadnja M pri meni je bila 20.5. in je ne pričakujem 18 6. Kot ponavadi imam "namišljene" simptome - prevsem se mi je spremenil okus, na vsake toliko časa imam občutek kot bi žvečila folijo, in včeraj mi je v trgovini pri mesu tako zasmrdelo, da sem kar pobegnila. Pa sem prav pogledala, če je zmotilo samo mene in očitno je, ker so vsi ostali tam lepo stali in nobenega očitno vonj ni zmotil. Imam tudi prozorno sluz oziroma izcedek - kot bi imela še eno ovulacijo. Kaj naj rečem - po dveh letih in pol truda sem postala že pravi ekspert za simptome. Tako si želim, da bi bilo že enkrat kaj iz tega, a se zavedam, da bo M najverjetneje spet prišla. Pri meni so zanič jajcevodi in so mi dali 3 mesece  časa in zdaj teče ta zadnji mesec. Potem pa na umetno. Samo, da pomislim na injekcije in vse kar zraven pride...sem že zdaj tako utrujena pa še zaćela nisem.
Želim vam da bi čim hitreje prišle do tako težko pričakovianih user posted image ali user posted image !

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Neučakane
13.6.2006 21:40:13   
melly18
moja zadnja M je bila 25.05. in ker več ne upam na O se z mojim možičkom trudiva vedno ko se ljubiva.. se pravi moja naslednja M mora priti 19.06 a sem danes opazila izcedek in zdaj me prešinjajo občutki kaj pa če je user posted image ? Zadnji teden imam težave z prebavo,glavoboli in počutim se napihnena kot balon:)...

Testa nebom delala dokler mi nebo zamujala ampak kaj ve mislite bi lahko vsaj malo upala na user posted image ?

(odgovor članu artepa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Neučakane
13.6.2006 22:11:57   
Anonimen
iwa in poopsie hvala za dobrodošlico!
iwa upam da se user posted image res ne bo prikazala. danes se mi celo zdi, da imam prsi nekako težke, pa bradavičke me bolijo. pri prejšnjih znakih user posted image sem imela samo boleče, malenkost povečane, zdaj pa še teeeeža... sem morala kar blazinice iz modrčka odstraniti user posted image mogoče je pa le psiha (spet!) mah saj ne vem več...user posted image

(odgovor članu melly18)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Neučakane
14.6.2006 10:38:47   
iwa
jah use je možn, jest bom pol v pet ali sob delala test če je ne bo, ker grem v ned na morje za en tedn pa bi rada vedla pri čem sem...mogoč se me pa nau treba z njo ukvarjat na plaži...nč, se bo kr treba pustit presenetituser posted image znakov pa ni nobenih posebnih tko da bomo vidl. en lep sončen dan še naprej!

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Neučakane
14.6.2006 22:01:12   
kasija78
Dobrodošla jasna81.

No, moja user posted image  M je prišla po 41 dneh. user posted image  Tako da jo zdaj ne čakam... hmmm, ko bi vedela. Upam, da jo kar ne bo, pa v nove boje.

Čimveč user posted image user posted image  in poročajte o napredkih !!!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Neučakane
15.6.2006 7:49:40   
ancka1
Živjo punce!
Kako čas beži...user posted image  ...je nismo čakali...user posted image ...in je zopet ne čakamo!
Vsem nečakajočim čimprej želim user posted image user posted image .
Pa lep poletni pozdrav!

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Neučakane
15.6.2006 8:47:57   
iwa
Moja user posted image je učer prišla, a nism nč razočarana, bil je šele drugi poskus pa še umes sm mela virozo in vročino in sm žrla lekadole, tko da bolš da se ni prijelo. Pa še na morju jo ne bo več, tko da mi kar paše...vsem nečakajočim še pa želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Neučakane
15.6.2006 11:58:45   
Anonimen
No jst se pa umikam iz tega foruma, ker sem imela včeraj kontrolo po laparaskopijo in kaj se je zgodilo...user posted image user posted image
preden sem šla na lpsc. mi je moj g. ki me je tudi operiral rekel, da če mi bodo jajcevode lahko rešili pomeni, da bom lahko zanosila po naravni poti, če mi bodo jajcevode odstranili bom mogla na umetno oploditev. In jst vsa vesela, ker so jajcevodi ostali v meni, kar je pomenilo, da lahko zanosim po naravni poti...Ne morete si predstavljati kako sem bila srečna...pred 4 leti so mi že rekli, da po naravni poti ne bo šlo, pridem v Ljubljano mi tukaj rečejo, da bo šlo po naravni poti in včeraj so mi vzeli sanje, ki so mi jih sami podarili...spet so si premislili in g. mi je rekel: da je zelo zelo slabo, da ni niti najmanjše šanese, da bi zanosila po naravni potiuser posted image user posted image user posted image .
V srcu me tako stisnilo in solze so se mi usle v pričo gin. Nisem mogla nehati jokati...zakaj so mi to storili...najprej rečejo, da ne bo šlo, potem da ja in sedaj spet ne. Kot, da sem robot, kot, da nimam čustev, kot, da mi lahko vsak mesec poročajo drugačne novice.
Res je, da sem samo še ena številka, ki ji pač ni uspelo.
Za vse vas, drage neučakane držim pesti in upam, da boste kmalu zagledale črtici in se zavedale kakšno srečo imate. Cenite jo!!

Lp,
tina

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Neučakane
15.6.2006 12:27:57   
ancka1
Poopsie hudo mi je zate in držim pesti za čimboljše razplete. Ostani močna!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Neučakane
15.6.2006 12:41:14   
Anonimen
ancka1, najlepša hvalauser posted image ...tebi pa vso srečouser posted image

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Neučakane
15.6.2006 13:29:47   
iwa
Res mi je žal zate poopsie, mislim nate. Bodi pogumna, tudi zate bo posijal sončekuser posted image user posted image user posted image !

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Neučakane
15.6.2006 13:34:12   
Anonimen
draga iwa!
nisem izgubila upanja, enkrat bom mati...naravno ali umetno..kakorkoli, samo, da mi bo uspelo. Ne bom se predala, nikoli in hvala za tvoje lepe besede.
Držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Neučakane
15.6.2006 16:38:05   
tajči84_
poopsie žal mi je zate kot za ostale ki doživljajo take ˝stvari˝...
Ne se predat....res...ne tudi moja sestrična je mela ene težave z jajcevodi in je mogla na umetno oploditev ... no zdaj pa ma kar dve punčki ....user posted image
Tako da upanje ostaja.... Držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate....

No da sporočim še kako je z mano....
Moje user posted image  ni in ni....testi so bili do sedaj vsi negativni in v ponedeljek bom klicala ginekologa, v kolikor bo test ju3 pokazal negativno.....user posted image

< Sporočilo je popravil tajči84_ -- 15.6.2006 16:39:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Neučakane
15.6.2006 21:58:56   
KSIA
Pozdravljene vse skupaj!Že kakšen mesec vas berem in sedaj je napočil čas, da se vam pridružim. Z mojim dragim sva se odločila, da poskusiva narediti user posted image . Malo naju je sicer strah, ker živiva v podnajemniškem stanovanju, ampak službe imava. Ima še katera isti problemček? No, se že veselim tipkanja z vami.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Neučakane
16.6.2006 8:34:40   
iwa
Ksia ti kar pogumno!Ko se enkrat odločiš je to sigurno pravi čas!Kar se pa stanovanja tiče:tudi midva sva v najemniškem stanovanju, moj ma službo, jest sm pa še študentka in občasno delam prek servisa pa vseeno delava na user posted image .Namreč ko maš enkrat tko močno željo po user posted image te nič ne more ustavit! Tko da kar lepo user posted image in želim ti čimprej user posted image user posted image !user posted image

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Neučakane
16.6.2006 9:10:46   
Anonimen
iwa vidim da si ti že poročala o tem, da si user posted image dobila... sorry. ampak je že bolje tako, zaradi lekadolov, nikoli ne veš...

no jaz na svojo še kar čakam, včeraj bi jo morala dobiti, pa nič, danes še tudi ne, prsi natečene, težke... če je še danes ne bo, jutri zjutraj naredim test. nekako si sploh ne upam pomisliti da bi lahko bilo, bomo videli...

poopsie pošiljam ti en topel user posted image ne predaj se, poznam kar nekaj punc (in žensk, ki so že preko 35 let), pa so tako zanosile...no sicer ne poznam metod, ampak vse so umetno, in ene že iamjo user posted image , druge bodo kmalu rodile. veš, po eni strani se mi zdi lažje, če si na forumu, ker tukaj veliko punc deli iste izkušnje in ste (no, smo) si v tolažbo. držim pesti zate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Neučakane
16.6.2006 11:55:29   
Anonimen
jasna in tajči hvala za lepe in vzpodbudne besedeuser posted image user posted image .
Res je brez tega foruma bi bilo precej težje, tolaži me misel, da nisem sama in da so tukaj punce, tako kot vidve, ki me razumejo in mi želijo dobro.
Avgusta imam datum pri Dr. Rešu, ker sva se z mojim odločila, da greva v samoplačniški postopek tako, da se po dolgem času spet nečesa veselim!user posted image
Za vaju in za vse punce pa držim pesti, mislim na vas in vam želim vse najlepše in da bi čimprej zagledaleuser posted image /user posted image !
Lp
poopsie

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Neučakane
16.6.2006 20:21:03   
KSIA
Iwa, hvala ti za tale odgovor. Ko slišiš, da nisi edini v takem položaju (podnajemnik, denar...) ti je kar lažje. No, ta mesec bova začela delati na user posted image  in upam, da bo ratalo. Ko vas takole berem, me je kar malo strah. Nikoli si nisem predstavljala, da ima toliko parov probleme z zanostivijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Neučakane
16.6.2006 20:45:07   
Anonimen
KSIA, manj se boš obremenjevala bolje bo. Jaz sem tudi nehala si merit BT,  pa računat O, ko mi bo usojeno mi bo. Enim je ratalo takoj, eni so delali par mesecev, eni leta. Ni čudežne formule, ni recepta. Imejta se rada, vse ostalo bo prišlo samo od sebe.

(odgovor članu KSIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Neučakane
17.6.2006 12:11:38   
Jill
ojla!
no tudi jaz vas (forum ringaraja) že nekaj časa berem in morem povedat da ste super! in ker sva s fantom trenutno v fazi delanja otročička user posted image .... se kar lahko poistvetim z vami in vašimi pričakovanji.
no kot jasna81 in iwa, tudi jaz ''ne čakam'' ta mesec te zlovešče ;))) user posted image . tak da 22.6. nič ne čakamo, mogoče samo s kakim testom ;)

s fantom se zdaj trudi že skoraj pol leta...ampak saj tak vem da le redkim hitro rata... vendar.. hm, no ja ta mesec me pa že kar neki znaki matrajo ;)))) pa ne vem če je to to ali ne. ali je le v moji glavi...;)

špikanje, pa boleče (bolj kot ponavadi) prsi... sicer je mogoče spet to (tokrat pač intenzivnejša) priprava na user posted image ali pa tudi ne... upam na drugo možnost ;)

vsem želim obilo sreče ob zanositvi in držim pesti z vami...;)

poopsie - podobne težave je imela moja sestra in ji je ratalo...držim pesti zate..upanje umre zadnje ;)))))


uživajte!

byby, j

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Neučakane
17.6.2006 19:00:52   
iwa
Ojla punce, sm vesela da ste tko pozitivne!Tako je tudi prav!Čim manj se obremenjujemo, prej nam bo ratal in takrat bo najbolj prav! Vsem ki se trudimo želim čim več sreče, tem ki še čakate user posted image pa da naslednjih 9 mesecev ne pride! Midva greva jutri na dopust tko da me en čas ne bo.Mogoč pa na morju kaj rata...kakorkol, imejte se fajn in velik user posted image pa user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Jill)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Neučakane
20.6.2006 15:05:47   
florena
Po izračunih naj bi se mi jutri začela O. Tri dni pred user posted image  sva imela z mojim nezaščiteni spolni odnos, vendar pa sem user posted image dobila 13.6., konec v soboto. Sedaj imam že tretji dan čuden izcedek na dnevnem vložku in sicer svetlo rjave barve. Pa me zanima ali je katera kaj takega imela in kaj naj bi to bilouser posted image ?

_____________________________

Lep dan.F.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Neučakane
20.6.2006 21:23:39   
melly18
no jaz sem dočakala svoji user posted image . sicer moja "teta" zamuja el en dan sta se nežno pokazali user posted image ,sicer bomo test ponovili konec tedna ko bo žamujala 4dni da bomo zaziheruser posted image ...

Odkar sem zagedala črtici čeprav so bile komaj vidne a dovolj da so se videle dve sem čisto user posted image in moj možiček pa kr nemore in nemorevrje tda sta user posted image in da je njegova user posted image ,ampak vseeno zakaj je šel zdaj z prijatelji ven ko pa si želim biti z njim in predvsem veliko pogovorov kako naprej?user posted image

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?