Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
dove losjona za samoporjavitev ne priporočam zaradi smrdljivega vonja!! ko povohaš v trgovini in ko se namažeš, takrat diši! ko pa se zjutraj zbudiš - smrdiš!!!
ostalih podobnih losjonov nisem uporabljala še nikoli tako da za druge ne vem ... z dove pa sem se namazale dvakrat, naslednje jutro pa se takoj tušerala ker nisem prenesla na sebi smrada ... mogoče res porjaviš v 5 dne in bi se zato splačalo potrpet, ampak kot nosečnica sem se počutila sanjsko in mi niti na misel ni več prišlo da bi se mazala s tem losjonom. niti zdaj ko imam hčerko staro 1 teden.
SEVEDA LAHKO!!! SEJ DELUJE SAMO NA POVRHNJICO!!! Mislim..joj.. ...Pa lohk tut lase si pobarvaš, pa anticelulitno kremo daš na stegna, lahko si z depilatorjem dlake puliš...Ne, saj razumem, da skrbi za zdravje svojih , ampak kaj lahko povzročijo "babje čenče"...Hkrati se pa nobena ne bo sekirala, ko v povprečju letno zaužije 1/2 kg "plastike" (v mislih imam E-je, ojačevalce okusa, konzervanse, barvila, arome....v hrani)...Ne, to pa ne bo nobeno skrbelo!?
Sej sem tudi sama v spraševala razne "traparije"...ampak če človek malo razmisli...
< Sporočilo je popravil caffee -- 4.6.2006 21:17:35 >
Johnson&johnson ima tudi eno tako mleko.. jaz sem se med nosecnostjo samo 3x namazala s tistim, ker ravno tako moras pazit kako se namazes, da nisi flekast... sem potem raje prakticirala solarij (3x) pa tudi na bazen sem se sla raje soncit (dokler sem lahko lezala se na trebuhu )
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?