Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
odvadile z dojenjem oz. koliko časa ste rabile da ste nehale dojiti??

) Tini ukinila par dni nazaj (6,5m). Zvečer se pred spanjem še podojiva (eno uro prej ima gosti obrok), potem ponoči pa ji dam flaško (toplega in malo osladkanega) čaja. Stisnem jo k sebi, kot da bi se dojili in ji dam flaško v usta - brez pritoževanja spije malo in zaspi nazaj. Naslednje dojenje imava okrog 5.30 (predvidevam da je že "lačna" saj je zadnje dojenje ob 20.), da potem še malo zaspi nazaj.
).
) in ker ni hotela čaja se je zadovoljila s tem, da je lahko pri nama. Tako smo se dojili samo zvečer in zjutraj ter na koncu še opustili ta dva obroka.
. Kar pa seveda ne bi blo dobr če bi Teja to pila, in sem ji tako naredila tak nežen kakav in alpskega mleka 3,5. Bilo je čisto, ampak res čisto brez problemov pa še samo enkra mi je jedla. Se pravi samo enkrat se je zbudila, tako da sem naslednji dan kar nadeljevala in je še danes tako. Enkrat na noč se mi zbudi in je potem mi pa spi do 11h.
. A vem kako potem nadaljevati, ko se pozdravi.
tudi mi imamo ta šproblem,. po dnevu se dojimo samo še 2x- zgodaj zjutraj in pred pop. spanjem, ponoči pa na 3 ure. to me že močno izčrpava in sem zdaj že 14 dni začela z odstavljanjem, ker menim, da ponoči ni lačen saj ima po dnevi že 5 obrokov goste hrane. Je pa dopolnil 8 mesecev.