Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, v tokratnem poročam z NS. Rezultati so super, rezultat ni pri nobenem slabši od 1:7500. Neprestano sta migala, srčka sta v redu, velika sta 6 in 6,1 cm. Spola se še ni videlo, pa tudi vseeno, samo da je vse v redu. Sva videla prstke, nogice, srčka, mislim super. 
prvič videla, kako je mahal z rokicam, z nogicami
. Lepo nosečnost še naprej.
Sedaj sem na bolniški, ker me je neka čudna viroza na postejlo vrgla
, pa bo kmalu bolje.
.
, potem gre moj G na dopust, nato mi je hotela dat datum 4.9., kar spet ni OK, ker je to prvi šolski dan
, sicer pa odštevam dneve do 1. novembra, ko bom ponosna teta.
, ker je bilo začetek maja že 1 leto od laparo in ker je dr. rekla, da pri endometriozi inseminacija ne daje preveč dobrih rezultatov, sem danes dobila "napotnico" za IVF. Narest moram še test za hormone, mož pa še enkrat spermiogram in androloga. Moja št. za iVF je 245/06
, tako, da bom do naslednjega leta še vedno bolj na odklopu in se bom poskušala čimmanj ubadat s "problemom". Mogoče bo pa zdej ratal, po možnosti en mesec pred postopkom (ane Ema
)
z upanjem na uspeh
(mogoče pa kar oboje
.
,
. A ti si imela pa laparo in histero? Zdaj si pa le spočij.
zadeve končno poštimale, pa se pojavi neka druga zdravstvena. Kaj res ne bo miru? Upam, da bo izvid vseeno OK.