Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ob petih je malega prevzel ati, jaz sem šla pa v LJ. Smo se dobile z bivšimi sošolkami. In je prav pasalo spet malo odklopit od plenic in dudic in flašk...
.
. Lumpy, renan, Ovnica78 vaša mi ne primejo. Lumpy, tvoj že od prej, od ostalih pa od zdaj. A ste jih kaj spreminjale? 
Spal je nekje od pol devetih, pol pa se je ob pol desetih zbudil in sma se malo pocartala, v tistem je prišel ati domov in je bilo veselje da je joj! Sem že rekla
, mislim, da ne bo nič spanja! Na srečo je zaspal ob desetih nazaj in spal danes do sedmih!
Prosim!
, pa še včeraj sem šla spat že kar pred deveto.
,mal nam nagaja-ga mormo lovit po celem stanovanju,vsaka stvar mu je zanimiva,kuhinjski elementi pa so čisto povešeni,ker se tak rad obeša po njih.In pol pade,se joče in se zgodbica ponovi,je pa prav srečen.
Midva sma pri babici in sedaj
Ne vem, če ne bom šla zraven počivat! Me nekaj
matra!
. Če bo katera šla bi jo prosila, če lahko pogleda in če ga imajo, da mi ga pripelje zraven.
.
, danes kar vredu volje.