Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Bi človek pričakoval, da bom v kaj boljšem stanju, ker sem včeraj popoldne spala, pa sem še vseen povožena. To je pa stranski učinek teh zdravil.
Sej ne vem, mogoče je pa v tem štos, da si tolk crknjen, da se nimaš energije sekirat nič.
Samo včeri smo po kosilu vsi dol padli in smo se šele ob 19h zbudli. Pridni otroci!
Sooooory!!!!

Ta bi samo jedla, si pa non stop zmišljuje, kaj bi pa kaj ne bi. Da znoriš! Prejle je pojedla skoraj dve banani in še kar tečnarila, da bi jedla. In banane je jedla pol ure po tistem, ko je pojedla jogurt, jogurt je pa pojedla pol ure po zajtrku.
Ni mi jasno, kam daje. Aja, pa sproti še jabolka zoba, ki jih ima skoz na voljo narezana v posodici.
!
.
, ko se bo Jure začel režat, pa vedno bolj po Špelo porajtal, pol bo pa še mala skrbela za njegovo zabavo...
Na vse, kar mu rečem dobim odgovor ne!Ne oblečt, ne obut, ne jest, ne spat, ne it na sprehod, ne it k babi... Joj kako si želim, da bo to kmalu minilo!
za Tila.