Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Reši kviz pa boš vedel,kakšne vrste dopus... 16.6.2006 12:26:08
Marogica
V bistvu mi sploh ni potrebno rešiti kviza, ker točno vem, kakšen dopustnik sem. Čimveč mira, čimmanj ljudi, čim manj "napora", v glavnem izklopiti vse... Grem gledat, če štima
RE: Reši kviz pa boš vedel,kakšne vrste dopus... 18.6.2006 12:03:10
Anonimen
Največ odgovorov B Malce za šalo, malo zares - ste pravi otrok ranjke domovine. Že kot otrok ste vedno komaj čakali šolskih počitnic, da ste s starši odšli na morje in tudi danes se dogaja podobno. Prav nič za to, če isti morski kraj obiskujete že nekaj let. Radi imate stare ribiške vasice ob morju, radi kampirate, plavate in greste zvečer v mesto na kalamare in sladoled. Še vedno se najbolj sprostite ob drgnjenju škržatov in murnov. Torej - vse vaše poti vodijo na morje in tega ne more spremeniti nihče.
Pri meni pa ne drži preveč Ok, to, da kraj obiskujemo že več let, drži. Na Pag gremo 10-ič, prej smo hodili v Poreč in Novigrad. Stare ribiške vasice - na-a, je treba kej življenja imet okoli sebe. Kampirat - ne, ne maram, mi ni do skupnih wcjev in podobnega. Kalamrov pa tut ne jem Sladoled pa na morju izključno luške, za tistega na kapce imam predsodek Škržati mi grejo pa po 14-ih dneh zjutri že fejst na živce, k niso nikol tih!
RE: Reši kviz pa boš vedel,kakšne vrste dopus... 18.6.2006 16:51:40
Primoza
V bistvu je kviz majčkeno trapast, ker povezuje gorništvo z ribarjenjem in veseljem do življenja na podeželju. Kljub temu seveda prevadujejo D-ji s primesjo C-jev.