Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

In sem jo tuširala, a brez uspeha. In potem sem na svojo roko dala še eno svečko. Ja, kaj mi je bilo pa storiti. Sara je bila že tako boga, da je mižala in govorila. Tudi oči ni mogla odpret. V banji je sedela, ko sem jo tuširala, ker ni mogla tolk časa stat. In tresla se je, da ne znam opisati. Na srečo je svečka prijela in je spala od 23.00 do 8.00. Zbudila se je z 39,7 uročine. Očitno nas čaka še en vročičen dan.
...tudi naša je na začetku tedna zakuhala na 40, ampak smo ji po par dneh to nekak uspel zbiti s svečkami. drugače pa so meni svetovali pesin sok. baje da ful pomaga. za poskusit je. cmokec, v kateri vrtec pa hodi tvoja Sara? mene so zdaj čist prestrašili s škrlatinko, ki naj bi povsod razsajala
jaz sem mislila, da si bom kar grlo odrezala, moj je pa mislil, da sem spet noseča
, ker sem bruhala vsak dan (ampak v nosečnosti pa niti enkrat!!!)