Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:22:09
|
|
|
|
Marogica
|
JAgodna pica. Torej umesiš testo za pico. Kot "nadev" dodaš mešanico kisle smetaneo, skute, 1 jajca, sladkor, in razmažeš po pici, dodaš jagode razrezane na rezine(si jih prej posipala s sladkorjem) in daš v pečico. Ko je pečena, jo posipaš s cimetom, dodaš čokoladni preliv, kot okras pa lahko dodaš svežo poprovo meto. To delamo v naši piceriji. PA dober tek.
|
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:23:55
|
|
|
|
rija
|
Meni pa je najboljše tisto: kupim biskvit, mali v Hoferju, ker se mi o peki niti ne sanja dam gor jagode, malce pretlačene, nekaj celih pa stepeno smetano, pa malo ohladim....njama, njama....pa gotovo v 10 minutah....
|
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:24:45
|
|
|
|
rija
|
Marogica, do kdaj so jagode
|
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:27:07
|
|
|
|
Marogica
|
Pojma nimam, jih bom kupovala, dokler bodo, mislim pa, da ne več dolgo. Potem se sadje na pici zamenja npr. maline, borovnice......
|
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:29:10
|
|
|
|
rija
|
te pa moramo požurit..... ker jagode so zakon...
|
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:33:03
|
|
|
|
Marogica
|
Pridite, čimprej, saj Lent se je tudi ze začel.... Res ne smete zamuditi. Sem le malo žalostna, ker možeka skoraj nič ni doma. Če ga hočem videti, moram jaz na Lent . Popoldan z otroci(otroški Lent), zvečer pa babi otroke čuva, da grem lahko kaj v "lajf"-je pa to bolj redko
|
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:36:12
|
|
|
|
rija
|
Lajf, kaj je to So tudi pri nas soboški dnevi, pa sva imela v četrtek organiziran bakaservis, da bi šla na en koncert, pa je vreme znorelo, je dobesedno dreva ruvalo v ms.... Očitno nama lajf ni usojen, višja sila hoče drugače Moj zdaj dva dni dela, potem pa se res zna zgoditi, da priletimo mimo....
|
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:37:47
|
|
|
|
Marogica
|
TO bi bilo super, bi me res veselilo, da se v živo vidimo in jagodno pico probamo-da se nazaj k temi vrnem
|
|
|
|
|
RE: Pecivo ali druga sladica iz jagod 25.6.2006 23:39:56
|
|
|
|
rija
|
Zmenjeno. Zdaj pa grem sanjat - jagodno pico
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlični morski recepti za malčkeRibe so dober vir omega tri maščobnih kislin, ki so izrednega pomena za pravilen razvoj otroških možganov in oči.
Zdrava pijača za otrokeV poletnih mesecih je še bolj pomembno, da ima otrok tekočino ves čas na razpolago. Seveda pa je zelo pomembno tudi, ali...
Zadnje s foruma
Kakšno kavo pijete?Turško (
53%)

a la Nescafe (
28%)

Espresso (
19%)
Število vseh glasov: 10239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!