Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
? 
. Pa je se vedno popolnoma zmesano, joske me cisto nic ne bolijo, niso napete, samo spika me fajn doli, zamuja, v glavnem nimam taksnih znakov kot sem jih navajena. Tako je odkar sem imela ivf. In ker sem hotela prejsnji mesec ze iti v nov poskus z zamrznjencki, ravno zaradi tega nisem mogla. Pa je rekla G naj pocakam se en mesec. Sedaj me je pa strah da bo ta ureditev se dlje trajala.
. Evo moji menstri se tudi meša, še zmeri ni čist ta prava, so pa samo 3 cikli mimo od ICSI. Ta mesec mi je kar nekaj dni zamujala. Ker pa mi je tolk nagajala sem mal prebirala pušenjaka in je reku, da lahko zaradi številnih foliklov in ker vseh ne spunktirajo (unih ta malih), iz teh bi se pol naj pojavile cistice, ki s časoma same popokajo. Zaradi cistic ti lahko zamuja