Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
,
pa mi ni odgovarjala,jo je mel kar mož zdaj se pa EDla gor meče
.Mi jo je pa naredila mami.V Astri za Bežigradom kupiš polnilo,stane okol 2 jurja,zašiješ un tulc,stlačiš polnilo not in to je to
.
,preveč glede na to da sem se prejšnič največ zredila ravno v zadnjih mesecih.Mogla bi črtat kruh,ker ga pojem preveč.
. 
Sredi noči sem se zbudila čisto potna in zmedena...No, še sreča, da so bile le sanje...
brca 100/h - to so res fantastični občutki in včeraj sem zaradi tega zamudila v službo - zjutraj je brcal ko nor in seveda sem se z roko na trebuhu lepo smejala in tako je bilo mimo 15 min, pa pol urce in tako sem prišla v službo z majčkeno zamudo z izgovorom na grozen jutranji promet - pšššš
...kaj šele bo...imam pa vsaj to srečo da se mi pri mojih 176cm to ne pozna toliko....
!!!
Me zelo boli v medenici, pa sramne kosti, pa vse mi nekaj dol tišči. Danes sem govorila s kolegico fizioterapevtko iz porodnišnice, ki me je malo potolažila, da se pač moram enkrat razširit, da bo otroček lahko prišel ven. Rekla je, da je verjetno prišlo do raztega - malo povečeanega - mišic, ki primikajo noge in da me verjetno to boli. Traja to že štiri dni, da je pa resno sem ugotovila na včerajšnji aerobiki, ko enostavno nisem mogla telovadit. Kar malo me je panika. Dobila sem pas za podporo medenice, popoldne sem odspala že tri ure, jutri pa imam dopust, da se malo razbremenim. Odsvetovano imam hojo po stopnicah in gibe, ki mi povzročajo bolečino.
1.3. Zora (28) - LJ
sva upala, da se bo videl spol. Pa dete ni in ni hotelo pokazati, kaj skriva emd nogami. Še vedno navijava za
Tole so pa meritve na 22t6d:
Čez kako uro pride mami s Štajerske, ker ima opravke na Gorenjskem. Sem hotela skuhat kosilo za obe, pa je vztrajala, da me (naju
Zdej si grem lase umit, pa počakat, da pride.
je pa prav tako vesel