Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem do sedaj dojila, mesec dni ima sicer že en gosti obrok. Težava pa se je pojavila predvčeraj - med dojenjem grize. 
. Nekje sem prebrala, naj bi mamica ob ugrizu - če se le lahko obvlada, kar je najbrž
težko - odločno rekla ne in mu pritisnila glavico ob dojko, tako da mu s tem zamaši nosek. Ker mali tako ne more vdihniti, menda odpre usta in izpusti bradavico.
. Do sedaj sva se dojila 4-5x na dan + gosti obrok in zdaj me to črpanje mleka spravlja ob živce.
... Ampak sem, kljub neznosni bolečini, vztrajala, ker sem hotela dojiti VSAJ eno leto. Nekaj časa sem dojila tako, da sem ga kakšen dan le na tisti dojki, ki me ni bolela-da se je druga pozdravila. Uporabljala sem Bepanten, Lanolin in pa neko kremo mi je dala ginekologinja. Pa seveda Calgel za malega! Seveda sem mu vztrajno prigovarjala, da mamico to boli, govorila NE, ... Pomagalo je, da sm mu dala pač mezinec v usta in je popustil oz. ugriznil v prst... Kar naenkrat je prenehal s tem
in zdaj (še vedno-14m.) uživava v crkljanju med dojenjem. Se je splačalo potrpet..