Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Tista, ki naj bi pokazala nosečnost, je bila sicer manj močna kot kontrolna, a vseeno dobro vidna. Zdaj me zanima, če je sploh mogoče, da sem noseča? Ko berem vaše objave in vidim koliko se ene trudijo pa ne morejo zanositi, se mi zdi to malo čudno in nezanesljivo. Poleg tega me zanima še to, če je normalno, da se tudi prostor med črticama obarva rahlo roza (sicer precej manj kot črtici, ampak malo pa vendarle. Čeprav bi bila ta nosečnost nenačrtovana, se jo zelo veselim. Prosim za vaše mnenje in hvala za odgovore!
 . Tista, ki naj bi pokazala nosečnost, je bila sicer manj močna kot kontrolna, a vseeno dobro vidna. Zdaj me zanima, če je sploh mogoče, da sem noseča? Ko berem vaše objave in vidim koliko se ene trudijo pa ne morejo zanositi, se mi zdi to malo čudno in nezanesljivo. Poleg tega me zanima še to, če je normalno, da se tudi prostor med črticama obarva rahlo roza (sicer precej manj kot črtici, ampak malo pa vendarle. Čeprav bi bila ta nosečnost nenačrtovana, se jo zelo veselim. Prosim za vaše mnenje in hvala za odgovore! 

...
 ...  ...
 ... 
			 kot posledico nehanja jemanja te tablice tabletk? Kaj pa je s tistim rozastim prostorom med
  kot posledico nehanja jemanja te tablice tabletk? Kaj pa je s tistim rozastim prostorom med  . Bolj ko razmišljam, bolj se veselim.
 . Bolj ko razmišljam, bolj se veselim. 
			 in čim prej začni jemati folno kislino.
  in čim prej začni jemati folno kislino. 
			 . Kako je možno da je potem romed kasetni pokazal dve? Je kateri od teh dveh bolj zanesljiv (glede na to, da sem že par dni pred M delala test)?
 . Kako je možno da je potem romed kasetni pokazal dve? Je kateri od teh dveh bolj zanesljiv (glede na to, da sem že par dni pred M delala test)? 
			 še pred izostankom?! Ne vem. Skoraj nemogoče, ampak vse je mogoče.
  še pred izostankom?! Ne vem. Skoraj nemogoče, ampak vse je mogoče.