|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.7.2006 16:59:36   
pika74
kuku user posted image

Se vam sam na hitr oglasim. Nč ne športam več, ker me je v soboto fuuuuuuuuuuul opeklo user posted image user posted image . Sem še zdaj čist opečena po nogah. Ma še kak dan moram počakat, potem bo šlo na bolje in bom spet začela user posted image .

Ajd, držte se vse po vrst - in tiste,  k se špikate in tiste, k čakate na user posted image user posted image user posted image  in tiste, k ste že user posted image  in tiste, k mate že user posted image . Skratka  - vsem en velik user posted image .

lp
pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.7.2006 17:19:48   
Narciska
No, kot pravi Karmen, res se spodobi, da sem malce bolj pogosto javljam.
Danes sem jo k sreči user posted image user posted image user posted image  dobr odnesla, tako da mi niso delali delne punkcije, me pa zato jutri čaka tista čist ta prava user posted image - priznam, punce, da me pošteno skrbi, ampak, če vas je že toliko "preživelo" ni user posted image , da ne bi še jaz.

Zdaj grem pa raje še malo na sončkauser posted image , jutri pa vam poročam kako je šlo.

Za vse ostale klepetuljice pa še taleuser posted image , da vsem prinese srečo.

Pozdravčki, Mojca

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.7.2006 17:51:42   
*Karmen*
O, Pika!!! Zdaj si pa čisto brez problema lahko zamislimo kakšna si, čeprav te še ne poznamo. Spominjaš na malce zasmojen čevapčič user posted image . Pa ne zameri, sej vem, da je hudo. Ja, zdaj pa kar aktiviraj svojega srčka, da te bo mazal s hladilnim mazilom ali pa jogurtom. Men se zdi, da to dvoje najbolj pomaga. Vsaj pri meni je.

Narciska, a ti si pa ušla delni punkciji? Fajn, so naše pesti zgleda kar pomagale. Pa nič se ne boj za jutri. Če te takrat ko dobiš M boli trebuh, naj ti povem, da je bolečina ob punkciji enaka. Ni ostra in oekoča, spominja na menstruacijski krč. Traja pa za vsak folikel dve do tri sekunde. Se da čisto fajn preživet. Edin po punkciji se zna zgodit, da bo še nekaj časa bolelo. Jaz ti priporočam, da vzameš s seboj kakšen Naprosyn in ga poješ takoj, ko boš prišla iz ambulante. Prime po 30 minutah in drži kar nekaj ur. Fajn je, da ga vzameš, ker te potem nič ne boli, zato si sproščena in se tiste ranice tudi hitreje celijo. Pa še nekaj je. Ko ti bo tablet prijel, boš imela sproščene mišice in te verjetno tudi potem, ko tablet ne bo več držal, ne bo več začelo bolet. Sam pred punkcijo ti pa ne svetujem kakšnih drog, ker nikoli ne veš kako gredo skupaj z lokalno anestezijo (če jo boš dobila) ali pa s kakšnim antibiotikom, ki ga tudi dobijo nekatere po punkciji. V glavnem, nič hudega ti ne bo. Ti se sam sprosti in sodeluj pri punkciji. Ko prideš domov in ko b0o tabletka prijela se pa le javi z izčrpnim poročilom. Srečno, Narciska!!! In vsem drgim puncam tudi!!! Karmen.

(odgovor članu Narciska)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.7.2006 17:55:19   
*Karmen*
Joj, kakšne lovske napake delam. Kar ene nule mi skačejo vmes. Tiskarski škratki so na delu. Cela armada jih je user posted image ... Ja, zdaj namesto desetprstnega slepega tipkanja obvladam petprstno v tipkovnico "buljajoče" tipkanje user posted image ...

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.7.2006 17:57:39   
pika74
Ja zigkar  - si kar zadela user posted image .  Žal...

evo ti kar link dam, da ne bom še enkrat pisala:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=984278&mpage=1

Narciska - bom mislila nate jutri, ko boš imela punkcijo. Jaz sem jo imela slab mesec nazaj (7.6.06) pa se je dalo preživet. Me ni tako bolelo. Držim pesti, da tudi tebe  ne bo.

Lp
pika74

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.7.2006 20:40:54   
koala
Oj Pikica, da te je sonček opekel, boga. Meni najbolj pomaga če dam na opeklino na kolobarčke narezane sveže kumarice, da oskrbijo kožo z vlago, al pa aloe vera. Narciska, zate pa že držim pesti, da bo punkcija hitra in neboleča.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 8:06:45   
Anonimen
Ku, ku. Jaz sem nazaj iz user posted image in slišim same dobre novice.
Ja, bravo za narcisko. Pa še eno vprašanje zate narciska. Kako ti je uspelo toliko foliklov pridelati???????????? Velik sreče in nebolečo punkcijo ti želim
Zate kapica pa še zmeri držim pestke in ti želim, da bi se čim bolj zgledovala po narciskinem št. foliklov.
Karmen ta je pa malo preveč huda. Si pa mogla bit res neroda, da ti je uspelo kaj takega narediti s svojo roko. Mogoče niti ne neroda, ampak za kaj takega moraš že biti mojster user posted image user posted image user posted image .

Jaz boš še kak dan doma, potem pa user posted image nazaj na user posted image . V glavnem vsake toliko časa vas bom prišla bodrit. Sem se odločila, da bom mal več uživala ob morju, ker mi paše. Po aglurabu mi je namreč slabo cele dneve, tečna sem kot satan user posted image in vse mi gre na živce. Morje pa blagodejno dela na moje živčke in slabost. Upam sam, da ne bom pražen čevap kot pika 74. Mal se je treba baje paziti, ker se ti zaradi vseh teh hormonov koža spremeni in s tem tudi njena reakcija. A mogoče katera ve, kolk je v tem resnice??????

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 8:46:47   
čiška
Ojla!O ,vidim,da vas je že nekaj v postopku,čeprav malo manj ,kot prejšnji mesec.Za vse držim pesti,da bo čim manj boleče in da boste malo lažje čakale na user posted image po ET.Junija smo bile nekatere zelo neučakane in smo delale test prekmalu(valjda med njimi tud jest)user posted image Vsem želim,da nebi zagledaleuser posted image in bile srečke nosečke!!!!!!Meni je uspelo,ampak še vedno skoraj ne dojemam,jutri imam prvi UZ in bomo videli ali sta dva ali samo eden!Jest bi kar dva sončka imela!!!!!!Pošiljam vam user posted image in stiskam pesti!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 10:01:18   
kapica
Narciska, ti si pravkar pri punkciji verjetno. Drzim pesti da bo slo cimphitreje in z majhnimi bolecinami skozi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Misek si ze nazaj z dopusta, pa gres pocasi spet user posted image . Ojojoj , kako je enim lepo user posted image user posted image . Ti privoscim, naj se zivcki cimbolj odpocijejjo, pa lepo se mazat s kremo, pa ne bos taksna ko Pika zdaj user posted image .

Ciska tebi cestitke za user posted image , upam da bosta dva, tako kot si zelis user posted image .

Jaz sem bila vceraj na jezeru, sem se kopala, soncek me ni opekel, imam zascitni faktor 12, da ja ne bi bilo kajuser posted image .  Je bilo zelo lusno, sem prav tankala energijo. Danes grem verjetno spet, ampak zunaj se nekaj hocejo oblacki delat, upam da vreme zdrzi do vecera.
Moje sprejanje gre v redu, pocutje nic drugace, pijem folno kislino, sem zgleda alergicna na te tablete, imam polno pikic po rokah in obrazu. Bom sla danes v lekarno po kako zamenjavo, so punce tukaj rekle, da bi res znalo biti od tega. Jaz pa sem najprej mislila da ne more biti, ker sem jih ze prejsnje mesece jemala.

Punce, lep poletni dan vam zelim !

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 11:19:16   
*Karmen*
Čiška, bravo zate! Držimo pesti za dva sončka! Pa da nam ne boš pozabila javit!!!

Ja, Mišek1, a tebe pa sitnoba daje? Potem je pa res najboljše, če si kar na morju. Ko boš dobre volje pridi pa domov in nam kaj napiši.

Kapica, ti si pa verjetno s temi pikicami mal podobna naši Piki. Ena je čist rdeča, druga pa vzorčasta. Ampak obe sta rdeči... V lekarno pa le pojdi, ker alergije niso kar tako.  Pikice in alergične reakcije se lahko dogajajo tudi v notranjost, česar pa mi žal ne vidimo... Pa seveda ti želim danes veliko sončka, da se boš lahko šla namakat. A lahko še zame dvakrat zaveslaš z rokami?

Narciska - zate pa danes prav vse držimo močne pesti. Če mi je kaj znano, si zdajle že končala z najhujšim delom. Upam, da je čim manj bolelo in da nam seveda čimprej napišeš raport in poveš kako pridna kokoška si bla. Držimo pesti!!!

Koala, a ti pa kar s kumaricami zdraviš opekline? Oh, pri meni to verjetno ne bi blo preveč uspešno, ker mam surove kumarice ful rada...

Ja, to bi blo vse. Vsem želim veliko sončka, kopanja, dobre volje in seveda sreče! LP. Karmen.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 11:23:58   
biba 1
Pozdravljene punce!

Vidim, da se začenjajo novi boji in da ste se moje sotrpinke - majčice in junijčice že "pobrale"user posted image user posted image user posted image !

No, meni je uspelo, sem user posted image  in to po vsej kalvariji (beri krvavitev) in **** UZ-jih, kjer je kazalo, da grejem 1xuser posted image , smo pa zdaj v LJ ugotovili, da imam 2xuser posted image !!!!
Sreča....sem kar jokala....še zdaj ne morem verjet in srčno upam, da ostaneta pri meni!!!
No to sem vam mogla povedat, sem vidla, da vse "ta stare" zdaj čvekate tu!user posted image

Za "ta nove" pa itak držim pesti, bodite močne, enkrat se sigurno izplača!user posted image

LP

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 12:31:16   
*Karmen*
Biba, čestitam za dvojčka user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 13:22:10   
čiška
Biba1, sem mislila na tebe,pa nisem vedla kaj se dogaja ali je vse v redu al kaj?No vidim,da so začetne težave mimo in sem ful vesela zate!Čestitam za dva sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 14:52:48   
koala
Ja biba čestitam za dveuser posted image user posted image in itak da bosta ostala pri tako fajn mamici, morata, ker tetke na RR držijo pesti, da bosta zrastla v zdrava in vesela dojenčka.

Karmen, ja saj se morem jaz tudi nazaj držat ko mam kumarce ne koži, sem jih zadnič dala na jogurt, pol pa sem se komaj prepričala, da to ni solata, ampak zdravilna maska

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 15:16:58   
Narciska
No takole, pa smo. Zdaj ko sem se končno spravila malo pokonci, vam na hitro napišem še raport.

Pridelala sem 12 celic, sama punkcija pa ni bila nič pretresljivo hudega, res, da cuka in špika ampak se da kar lepo zdržat.
Tako, da punce ki greste za mano, nič strahu to pač tako mora bit, pa saj smo za naše user posted image user posted image  tako pripravljene storiti vse.

V ponedeljek imam transfer, do takrat pa user posted image user posted image user posted image user posted image  pančkanje.

Se še oglasim.
Pozdravčki,  Mojca

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 15:34:55   
*Karmen*
3X HURA ZA MOJČICO user posted image  user posted image  user posted image !!!

Preživela je punkcijo in zdaj že veselo spi user posted image !!! Mojca, bravo tudi za tako lepo število celic user posted image !!! Zdaj pa samo še tisto najlepše: transfer, ko boš dobila svoje pikice na varno. Držale bomo pesti, da ostanejo pri tebi polnih 9 mesecev. Če pa ne, boš pa tako ali drugače imela kar nekaj zamrznjenčkov. Tako da -  kar veselo in optimistično pojdi novim dogodkom naproti!

LP. Karmen.

(odgovor članu Narciska)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 16:26:23   
Anonimen
Sem rekla, same dobre novice, bravo narciska in bravo biba. Zdaj pa tako naprej pupike. Kapica si videla kako se to počne. Še midve moravi biti tako pridni. Pa da ne bo pomote ne samo midve ampak vse, ki ste v tem zocu.

Narciska mene še zmeri zanima, kako ti je uspelo tako veliko foliklov in jajčec pridelat. Kakšna zdravila so ti dali....... Jaz že dvakrat nisem pridelala nič zrelih jajčec in me je firbec. Najprej pa se lepo spočij in naberi energijo za ET in mi potem lahko odgovoriš.

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 16:49:51   
koala
JJEEEEEJJJJJ Narciska, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za preživeto punkcijo in za veliko število pridelanih folikelčkov.
Zdaj pa le počivaj do ponedeljka.


_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 19:12:01   
kapica
HURA Biba user posted image user posted image user posted image user posted image  za dva user posted image user posted image . Sem spremljala tvojo zgodbo, tako da stiskam pestke da se bosta obe pikici obdrzali pri tebi.

Narciska ti si pa pridno delala prejsnje dni, a,  da si jih toliko pridelala user posted image . Fajn da je punkcija mimo in da ni bilo tako hudo kot pravis. Sedaj pa panckaj in pocivaj.

Jaz sem se fajn kopala danes, karmen, sem za vse se malo dodatno zaplavala, ki same ne morejo iz kakrsnegakoli razloga user posted image user posted image user posted image .



_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 20:46:16   
pika74
Ojla cvetke user posted image

biba1 čestitke za dvojčkeuser posted image
Narciska - tebi pa čestitke za punkcijo user posted image

ostalim leeeeeeeeeeeeeeep pozdrav!!!!!

pa sej bo itak kmal vikend. še par dni pa bo petk - juhuuuuuuuuser posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 21:18:49   
*Karmen*
še par dni pa bo petk - juhuuuuuuuuser posted image




In boš spet lako šla na bicikl... In boš spet vsa zasmojena user posted image ...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
5.7.2006 23:20:06   
pikovit
No evo pa se še jaz malo pofočkam.Vidim da je tu spet akcija in da ful dogaja.Vsem PARTIZANKAM v mesecu jul.-avg. držim VELIKE in MOČNE PESTI.In da popravite statistiko ki smo jo imele me v prejšnjih mesecih.Bila je zelo porazna.user posted image
ČIŠKA vidim da si ok in da uživaš dneve.In da čim preje vidiš pikico ali dve.user posted image
BIBA1 tebi pa tudi čestitke za user posted image user posted image  po dolgi poti ki si jo pregurala.

Ostalim puncam pa želim veliko sreče in da hitro zagledate tako težko pričakovani user posted image  ali user posted image  user posted image .In da vam zelo hitro minejo dnevi ki so še pred vami.user posted image .
Zato vam vsem pošiljam user posted image user posted image  za srečo in pogum.

Zigkar,Pika 74,Špelka in ostale ki smo bile majčice in junijčice pa smo spet preživele še en polom.A nismo face no. Pa naj kdo reče da ni res.user posted image Tudi za nas bo prišel čas in bomo najbolj srečneuser posted image  na svetu.user posted image VERJAMEM V TO!

No tako lepo se imejte, jaz pa odhajam na morje namakat moje truplo in se nastavljat sončku.Bom s sabo vzela tudi user posted image  in mislila na vas.
LP PIKOVIT

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
7.7.2006 9:32:45   
Narciska
Dobro jutro punce!user posted image

Mislim, da sem Mišku1 še dolžna en odgovor - sorry ker sem bolj pozna, ampak ni šlo drugače.
Veš, jaz sem bila najprej štirinajst dni na inekcijah Superfacta (0,60 ml), po prvem ultrazvoku sem poleg Superfacta začela še z inekcijami Gonala (225 i.e. - upam, da sem prav napisala) in oboje skupaj jemala še devet dni, no na drugem ultrazvoku se je videlo že ogromno foliklov (D: nad 15 in L: nad 10), tako da sem že tisti dan zvečer dobila STOP.
Na punkciji sem imela občutek, da ni bilo toliko foliklov, saj mislim, da me ni tolikokrat špiknil, ne vem? Rezultat vsega tega pa je, kot že veš, 12 celic.

Zdaj pa imam še eno vprašnje za vsa tista dekleta, ki so punkcijo že dala skoz.
 
Drugi dan po punkciji sem že nehala krvaveti (hvala bogu), pa tudi bolečin nisem več imela (in zato nisem počivalauser posted image user posted image user posted image ), zvečer pa so se mi pojavile bolečine v želodcu, v hrbtu, tudi ponoči sem se komaj obračala.  Ali je imela morda katera od vas podobne izkušnje? Jst upam, da sem samo razbolena (zaradi NEpočivanja).

No, danes pa sem spet lahko bolj pridna in ležim!!!!!!!!!!!!!!

Pozdravčki, Mojca

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
7.7.2006 10:16:10   
Anonimen
Hvala za izčrpne informacije, narciska. Sem kar mal preveč firbčna, ko vidim da ima ktera punca velik jajčec. Moji folikli (ki jih ponavadi ni malo) so vedno prazni.
Glede tvojega vprašanja, ti lahko odgovorim samo iz svojih izkušenj. Dala sem skoz 2 punkciji. Pri prvi nisem nič krvavela, pri drugi pa se mi je kri vlila kar na stolu. G mi jo je s tamponi ustavu tako, da kasneje ni pritekla nobena kapljica več. Nekatere krvavijo doma, zato zaradi tega ne rabiš skrbeti. Je čist normalno. Lahk se ti tudi mal temperatura poviša.
Kar se pa tiče bolečin. Sama punkcija pri meni ni bila boleča. Me je pa začelo boleti na poti domov (bolečine, krči, slabost, nezavest). Obakrat sem fasala ta najhujšo obliko bolečin, ki pa so zelo redke. Ponavadi punce ne boli tako zelo. Zato tiste, ki še niste bile, se ne ustrašit, ker je to res zelo, zelo redek pojav. Ta bolečina je pri meni (obakrat) trajala kaki 2 uri, potem pa je začela popuščati. Popoldan sem že šla v trgovino in pospravljala stanovanje. Tudi drug dan ni bilo več bolečine in sem lahko delala lažja gospodinjska dela. Počivala nisem preveč.
Ti narciska pa le počivaj, ker te čaka še ET in se moraš spočit, pa še rane se ti morajo zacelit. Jaz ET nisem nikoli dočakala, zato se nisem preveč sekirala s celjenjem ran.

(odgovor članu Narciska)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
7.7.2006 14:40:40   
kapica
Ojla punce!

Kako je vsaka informacija dobrodosla, da jih kr crpam se mi zdi user posted image . Pa me se nekaj zanima, prosim ce imate tiste ta izkusene se kaj na zalogi user posted image . In sicer kako dolgo traja celoten ivf postopek. Vem da je od vsake posameznice razlicno, vendar tako okvirno. Jaz recimo sem zacela z sprejem, ko pride M grem na inekcije, kakor sem vas razumela, trajajo nekje 14 dni user posted image , potem punkcija in transfer. Torej nekje tri tedne oz. stiri no, ali sem kaj spustila, a se kaj zraven pride pa sedaj ne vem ? Me okvirno zanima, ker sem planirala dopust prej, in sicer takoj v zacetku avgusta in ne septembra kot je bil prvotni nacrt. Sedaj pa ne vem ce se nisem malo prenaglila user posted image .

Ja, drugace pa to z sprejem dobro funkcionira, vceraj me je glava bolela ko user posted image , nisem mogla zaspat, danes pa zjutraj v sluzbo user posted image .
Sem ze malo sportala, s kolesom sla v sluzbo in nazaj, sedaj se lahko ,kdo ve kako bo cez par tednov  user posted image .

Lep vikend vsem zelim, danes je PETEK!

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?