Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Nazaj se mi pa ne ljubi gledat in čekirat kaj naj bi KKR pomenil. Po mojem boste kar RKK - REŠEV KURJI KLAN
.

. ne vem kako sem lak to naredila
, štor ni kaj. bolečine so tam dol izginile, zdaj pa spet druge. čakam na teto, da me pelje na zrgenco al pa če bo ona lahk akj naredila (je medicinka), prej pa še moram
ven pelat. Krvavim ampak pes ne more bit zaprt brez kakanja in lulanja, se mi še bolj smili.
, al pa sem zdaj samo zmedena od vsega hudega
, ker kar nekaterim puncam po punkciji ali transferju se je neki groznega zgodilo. Sem mal brala tudi prejšnje mesece, od smrti partnerja, do poškodb, kraj, tatvin.... Vse v roku okrog transferja.
drage KKR (kurji klub Reš)
? Samo poglej nase kako ti je uspelo pridelat 3 zdrava jajčeca, pa celo z levega jajčnika. To je uspeh
. Za poškodbo, pa hitro okrevaj
in to pokrpaj.
in
zate in tvoje eskimčke. Pripravi jim topel brlogec
mesecev.
, sam, saj me poznate, kak hudič sem
. Zgleda, da sem po včerajšnji punkciji in bolečine, ter današnjem mesakru res mal
ali
. Jutri me čaka transfer in zato sem zeeelooo srečna
. Upam, da bo šlo vse v redu in da bom končno srečka
.
ni prepričan, da bo lahko šel z mano, ker bo službeno odsoten. Nikakor oz. še danes se trudi da bi mu uspelo kaj zrihtat, ampak se bojim da ne bo šlo. Kaj to pomeni, razen tega da je prav da je zraven? Joooj tako si ga želim ob sebi
.
je le en preživel
čeprav saj veste kako je pri zmrznjenih...bolj malo možnosti...ah no pa ne bom že zdaj črnogleda....
Pa tm je toook lepo,super,krasno...Ja in kako potem naprej...se boš tam začela zdravit al kako?