Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera je bila zaradi dojenja najdalj bre... 5.7.2006 22:57:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Čakaj, da zračunam...najprej od zanositve do poroda, pol sem 5 mesecev po porodu zanosila še brez M, pa potem ss in abrazija. Pol je pa prišla 8 tednov po abraziji...moram it prav na koledar pogledat. Ja, pa je bilo 20 mesecev vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Katera je bila zaradi dojenja najdalj bre... 5.7.2006 22:59:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Neee, kak pa štejem, 18 je prava cifra!
|
|
|
|
RE: Katera je bila zaradi dojenja najdalj bre... 5.7.2006 23:00:15
|
|
|
|
Seven*
|
Jancika bejz rodit!
|
|
RE: Katera je bila zaradi dojenja najdalj bre... 5.7.2006 23:02:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Zdej grem najprej spat, pol bomo pa videli naprej .
|
|
|
|
RE: Katera je bila zaradi dojenja najdalj bre... 5.7.2006 23:11:41
|
|
|
|
Dadi
|
Jančika kak te vsi priganjajo....ejejejej...pol bo pa kakšen teden zamude. A se še nič ne dogaja?
|
|
RE: Katera je bila zaradi dojenja najdalj bre... 5.7.2006 23:13:35
|
|
|
|
Dadi
|
ti seven...kaj pa če boste še enkrat zibali? A ta možnost pa ne obstaja? No jest sem bla skupaj brez M tak kot Jančika 18 mesecev.
|
|
RE: Katera je bila zaradi dojenja najdalj bre... 5.7.2006 23:17:41
|
|
|
|
Seven*
|
Dadi. Ni moznosti.
|
|
RE: Katera je bila zaradi dojenja najdalj bre... 5.7.2006 23:19:21
|
|
|
|
Dadi
|
aha...a pol ste že preverili to možnost da ni možnosti
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZaščita pred soncem za najmlajšeDojenčki in malčki imajo zelo občutljivo kožo, zato je zaščita pred soncem nujna. Preverite, kaj svetujejo strokovnjaki ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?