Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ja tašče bodo večni problem.jaz živim pri fantu že skoraj štiri leta.res da imava zgornji prostor zase je tašča še vedno preblizu,saj imamo skupni vhod.enkrat vmes smo se hudo skregali da sem se raje preselila nazaj k materi in s taščo nisem dolgo imela stikov.no in ko sem zanosila je bil problem kje živeti.s fantom sva skoz iskala primerno rešitev,toda vse je tako drago,misliti pa je treba v dobro otroku.prosil me je naj se vrnem nazaj,pa sem dolgo odlašala in tako zopet pristala,toda pod pogojem da si zgoraj narediva svojo kopalnico (prej je ni bilo,smo jo imeli skupaj).in res se je potrudil in kopalnica je urejena.zelo veliko truda je vložil vanjo,saj je delal vse sam,razen polagal ploščici in štoma ni sam napeljal.res je bil priden in mislila sem da bo sedaj vse ok.