Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No, verjetno ste spremljale mojo zgodbo. 25.5. sem imela abrazijo zaradi odmrtja plodu. Svoje
po abraziji še nisem imela, zdaj pa sem očitno spet noseča. Pa le enkrat je "ušlo", ampak sem imela vse skozi neprijeten občutek, da bo ravno zdaj, ko čas ni najbolj ugoden. In res se je zgodilo. V torek Romedov test negativen, danes oba BC mini pozitivna. Črtici sta sicer še svetli, ampak odebeljeni in jasno vidni. Poklicala sem h svojemu G, ki me je takoj v sredo naročil na pregled. Ko sem mu vso zadevo opisala (tudi to, da je bilo pred 3 tedni na UZ videti vse o.k. in lepo očiščeno) je rekel, da gre najverjetneje za ponovno nosečnost. Da pač naj pridem k njemu, da bova pogledala kako in kaj in se zmenila, kako naprej. Malo me skrbi. Sicer sem zasledila primere, kjer so punce zanosile takoj po SS in je bilo vse kul. Upam, da bo tudi pri meni tako! Če se je že moglo zgodit takoj...

izberejo nas in ravno tako pravi čas za svoj prihod...zato ČESTITAM in čimbolj mirno, zdravo in brezskrbno nosečnost ti želim!!!
, ti iskreno čestitam
Kaj pa še lahko g preveri???
najbolj pomagala, da se bo razvil v velikega in močnega