|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Majevke 2024
28.8.2023 20:44:16   
Majevka_1986
Pozdravljene.
Odpiram novo veselo temo 🙂.
Mi smo dve črtici ugledali po več kot 3 letih truda in to tik pred sprovedbo ivf postopka (8. 9. dogovorjen pregled po neuspelih insemenacijah), tako da smo resnično veseli in ker smo bili neučakani, že vemo rezultat.
Sedaj pa držimo pesti, da bo potekalo vse kot mora 😇
In še kot zanimivost, tudi sama sem majevka, moja mama je imela enak pdp kot predvidevam, da bo pri meni sedaj 😇. We will see 🙃
Veselo pričakovanje nam vsem 😍
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Majevke 2024
6.9.2023 19:36:49   
Sunshine95
Zdravo,Evo pa sem tudi jaz zagledala pozitiven test, sicer malo presenečenje al ok :D imam pa doma malo pikico, ki bo konec septembra stara leto in pol ♥️ moram pa priznati, da me je kar strah prvega pregleda, pa nevem zakaj... slabosti te že kaj mantrajo? Mene edino ponoči, skozi dan sem ok, edino videti sem, kot da bi bla že 5 mesecev noseča... težko skrivam.. kakšna še le bom :D

(odgovor članu Majevka_1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2023 11:06:53   
Anonimen
Tukaj še ena s pluskom, pdp začetek maja 24. Kako ste kaj z znaki nosečnosti pri meni jih ni veliko razen občasnega špikanja v maternici in jajcnikih. Moja prsa niso nic reagirala ali je mogoce se prezgodaj? Malo me skrbi….

(odgovor članu Sunshine95)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2023 9:21:08   
Anonimen
Hej. Tudi jaz danes zagledala pozitiven test. Doma imam že 2 fanta. Pregled pa 25.9....pdp bo nekje v zacetku maja 🙂 trenutno me se samo spika v jajcnikih. Slabosti se se niso zacele. V prejsnjih dveh nosecnostih so se nekje dva tedna po testu 🙂 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2023 16:01:06   
Bri86
Ojla, tudi jaz sem danes zagledala plus. Je sicer še zeeelo zgodaj, po mojih izračunih je pdp 30.5.2024. Doma imam eno skoraj 4 letnico 🙂

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2023 13:19:01   
BubblyPanda
Še jaz se javljam. Po skoraj 5 letih truda in 2 IVF postopkih, nama je očitno uspelo naravno. PDP sem izračunala 11.5., pregled imam pa šele v začetku oktobra. 😵‍💫

(odgovor članu Majevka_1986)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2023 19:26:32   
Sunshine95
Čestitke vsem! A že kaj čutite simptome? Mene zadnje dni daje slabost, bruham na srečo ne.. ampak je kar neprijetno.. imam pa v četrtek prvi pregled.. komaj čakam a me malo skrbi.. je katera že imela pregled?

(odgovor članu BubblyPanda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2023 10:17:32   
Bri86
Jaz razen napetih in rahlo bolečih prsi nimam simptomov. No občasno me špikne tam spodaj 🙂 Pa srčni utrip v mirovanju se je dvignil za 10 udarcev (tako kot v prejšnji nosečnosti). Jaz še nisem pisala za pregled, prvi pozitivni test sem sicer imela 12.9., ampak je danes šele dan, ko bi mogla dobiti menstruacijo. Pomoje bom kontaktirali ginekologijo naslednji teden :)
Sunshine95 srečno na pregledu. Verjamem, da bo vse ok. 

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2023 23:33:11   
mami_1979
Pozdravljene 🤗Da se še jaz javim. PDP imam po mojih izračunih 19.5. ❤️ To je moja 7 nosečnost in 6 otrok (ena se je žal končala s SS) 

(odgovor članu Bri86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2023 22:01:26   
BubblyPanda
Prsi me bolijo že kar dolgo (še preden mi je M zamujala) in bolečina se kar stopnjuje. Zadnji teden tudi že občutim slabost - ni jutranja, ampak traja kar do popoldneva. Pa na srečo je blaga.

Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2023 19:37:39   
Sunshine95
Evo mene iz pregleda.. občutki? Mešani... dobra novica je, da plod je na svojem mestu, vidno se premika, ampak je za 1 teden in 4dni po njenih izračunih... zato materinske knjižice nisem dobila in imam spet pregled čez 1 teden in pol.. Se probam ne sekirat, ker od prvega poroda (leto in pol nazaj) moje menstruacije niso redne, tudi po dva meseca je nisem mela, zato upam na najboljše! Držim pesti da pri vas vseh gre bolj gladko! 

(odgovor članu Bri86)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Biseri nosečnic: Razmišljanje med popadki
V prispevku boste našli nekoliko šaljive in najpogostejše misli, ki se podijo po glavi vsake nosečnice, ko se pričnejo p...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Medtem ko dojenček spi.
пеперутка16

Sami ste doma in dojenček spi. Kaj najpogosteje počnete?