|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   manjava ginekologa
4.1.2006 13:14:46   
*Karmen*
Pred kratkim sem pisala, da sem pred postopkom ivf. Vse potrebne preiskave imam opravljene. Vendar pa mi moj ginekolog nikakor "ne potegne". Rada bi ga zamenjala. Kaj moram storiti? Slišala sem, da je v PO menda dr. Marlo ali nekaj podobnega. Vse pravijo, da je super. Moj zdajšnji G mi ničesar ne pove. Tudi, če ga vprašam o kaki stvari mi odgovori le, da manj vem, bolje bo. Jaz pa sem bolj prestrašen "tiček" in rada vem vse. Zato bi zares rada zamenjala G. Na ivf bova šla prvič kot samoplačnika tako, da čakalna doba, upam, ne bo tako zelo dolga. Svetujte mi, kaj naj naredim. Ali moram po novo napotnico? Ali moram k sedanjemu ginekologu po vse izvide (verjetno)? Zares je žalostno, če se pri svojem G počutiš kot deseto kolo. Pa prosim, ne sprašujte me po njegovem imenu, ker ga ne bi rada imenovala. Mogoče je do nekaterih dober, pa jih bom prestrašila. Zame pa vsekakor ni ok. zikgar
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: manjava ginekologa
4.1.2006 16:08:35   
Jančika_
Kolikor vem, ti ni treba ob menjavi imeti nobenega opravka s prejšnjim ginekologom. Ko se prijaviš k novemu, je sestrina naloga pridobiti vso dokumentacijo od prejšnjega zdravnika. Tako vsaj velja za splošne zdravnike; po moje ni pri ginekologih nič drugače. 

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: manjava ginekologa
5.1.2006 7:36:35   
A_A
Tako je kot je povedala Jančika.

Jaz sem tudi zamenjala G. Enostavno greš k novemu izbranemu G. Tam dobiš neko izjavo, ki jo podpišeš. Vso ostalo dokumentacijo uredi sestra, ti samo poveš kdo je tvoj dosedanji G.

Mislim, da če zamenjaš G pred potekom enega leta, da pa moraš dati neko dodatno izjavo zakaj menjaš G.

_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?