Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ravno danes je dobil svoj prvi stolček za hranjenje, pa bova zvečer sprobala, kako gre v pravem stolčku. Je pa tko hecn, ko se postavlja na kolenčka, pa se guga naprej in nazaj. Jaz bi ga samo gledala in občudovala. Trenutno se z babi zabavata zunaj na sončku. A vaši že kaj puzajo? Moj gre zaenkrat samo v "rikverc", ampak glede na to, da se postavlja na kolena, se zna zgodit, da bo šlo tud kmal naprej, ane?
Nik-a
Zoja se skoz vrti in obrača - tud sekundo ni namiru.
Tko, da mi je cela umetnost previt to našo vrtavko, da o večerni negi sploh ne govorim.
(a jo kdo vzame za kake dva dni na počitnice? jaz bom ful vesela
)
od naju,
Zobkov še nima, smo jin nehali čakati. Bodo že prišli.
. S prsti je zelo spretna, v nogah zelo močna, v rokah pa šibka - se ne more obdržati na njih.
, lepo, lepo se imejte, pa še na veliiiiiiiiko
jesenskih dni.
) .. v hojci šiba po dvorišču, kot zmešan in se smeji na ves glas .. skratka, našemu malemu ful dogaja, jaz ga pa težko dohajam. Je velik dobrovoljček, le težko zaspi, ker misli da bo kaj zamudil. Ponoči je še vedno ista pesem, zbuja se 1-2x na noč .. hvala bogu, da dežura tati.