|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola na jesenicah?
1.3.2004 8:43:01   
Anonimen
ojla!
no doma sem iz kranja, pa glede na to da res veliko slabega slišim o materinski šoli v kranju premišljujem, da bi šla kam drugam. a grem sploh lahko? pa kje drugje še so..radovljica, jesenice? pojma nimam. tudi rodit nimam namena v kranju, edino le če bo julija moč dobiti tam EA, drugače bom šla pa na jesenice. a so te šole prilagojene tko bl načinu dela porodnišnice, al naj bi blo to predavanje povsod isto?

hvala za odgovore!

lp, lara 21t
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   materinska šola na jesenicah?
1.3.2004 18:09:35   
Saš
Pozdravček!
Jaz sem hodila na materinsko šolo na Jesenicah in mislim da ne more biti drugje prav nič drugače. Edina stvar, ki je pač prilagojena je ta da je prišla babca iz Jeseniške porodnišnice in jo predstavila. Drugače pa so pač splošni podatki, ki pa naj bi po moje bili povsosd enaki.

LP
saš 39t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   materinska šola na jesenicah?
2.3.2004 11:52:17   
Baby
Ojla!

Jaz sem bila včeraj na prvem predavanju v materinski šoli na Jesenicah. Tu ne rabiš nič. Prideš tja in to je to! Začne se vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 16 uri v zdravstvenem domu v kleti. Naslednje predavanje je 8.3.04 ob 16 uri.
Glede predavanj še ne vem kako bo (kaj novega bom zvedela), ker včeraj nisem zvedela skoraj nič novega. Je bilo vse tako bolj na splošno!

LP, Baby

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   materinska šola na jesenicah?
2.3.2004 15:01:49   
Anonimen
daj malo potem poročaj kako je kaj bilo, boš?

hvala!

lp ,lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   materinska šola na jesenicah?
4.3.2004 9:44:17   
jana-2
Priporočam ti šolo za starše v Ljubljani. Čeprav traja cel mesec ogromno izveš. Na vsa predavanja ti ni potrebno, saj dobiš seznam, lahko pa prilagajaš tudi ure in dneve. Pozanimaj se v Ljubljanski porodnišnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   materinska šola na jesenicah?
16.3.2004 11:08:50   
Baby
Ojla!

8.3. je prišla babica iz jeseniške porodnišnice in nam jo malo predstavila. Imeli smo še predavanje o epiduralni analgeziji.
15.3. nega in prehrana dojenčka.

Moja ocena: mogoče zveš kako novo informacijo in kaj konkretnega vprašaš. Drugače pa nič kaj presenetljivega. Če prebereš kakšno knjigo že veliko tega veš!

LP, Baby

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?