Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 8:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Daš v vrelo vodo in naj vre tri minute in pol.
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 9:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
A v vrelo? A ne počijo potem? No, saj zdaj sem že, sem dala v mrzlo, pa ko je zavrelo, še tri minute. Pa je kar še malo mehko no, ne čisto, ampak v redu.
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 9:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem, jaz vedno tako delam, da dam v vrelo, pa večinoma ne poči. Če pa malo, pa tudi nič hudega. Ampak jaz 2 skuham, če bi eden napol ven zlezel, bi res bolj malo ostalo. No ja, potem drugič kuhaj dve minuti in pol. Če daš v vrelo vodo: tri minute in pol, če daš v mrzlo: dve minuti in pol. No, to si bom tudi jaz zapomnila.
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 9:21:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz dam v vrelo in 3,5min, za trdo kuhano pa okoli 7min....
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 16.9.2007 10:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jajček daš v vrelo vodo.Ga daš na žlico in potem previdno v vodo.Jah delat moraš ko z jajci (da ti ne poči)
|
|
|
|
RE: mehko kuhan jajc, nujno! 20.9.2007 13:37:23
|
|
|
|
dana
|
Saj vem da sem mal pozna, pa naj bo za naslednjič. Jaz ga dam vedno v mrzlo vodo in NIKOLI ne poči. Ga pa od tretnutka ko zavre, kuham še 3 minute. Če je pa mal večje jajce ga pa še kake pol minutke not pustim.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiIdeje za piknikKako si olajšati priprave na družinski piknik? Kaj pripraviti in kako? Preverite nekaj idej, ki so vam lahko v pomoč za ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?