Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Živjo!Imam že triletnega sina, sedaj pa z možem že nekaj časa delava na drugem otroku. Ciklus imam na 26 dni (zadnja menstruacija je bila 26.8.07), sedaj pa mi menstruacija zamuja. Naredila sem že test nosečnosti, vendar je bil negativen!Avgusta sem si s tabletami Primolut Nor preložila menstruacijo, vendar pa sem po prenehanju takoj 3 dan dobila, sedaj pa je ni.Kaj je narobe?

Ali so te tablete potem tako vplivale na ciklus? Kako si naj potem v primeru negativnega testa ponovno izračunam plodne dneve?Kako dolgo se bo ciklus urejal?
, bo verjetno kaj kmalu prišla. Pa seveda kakšen test čez dan, dva, tri...
, ki si ga želiva.
ne...
Moj ciklus traja že 36 dni, pa še vedno nobene menstruacije. nekaj dni bom še počakala, potem pa bom test ponovila!S prvim otrokom je bilo podobno, kajti tri mesece mi je menstra zamujala po nekaj dni in se nato pojavila. Sedaj pa je že zelo dolgo ni!Upam da bomo pri testu imele vse veliki +!!