Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se še vedno ni pojavila, danes je 29 dan ciklusa, če pozabim prejšnji mesec mi zamuja po vseh variacijah.... Sem pa se slučajno zavedla, da je bilo včeraj točno 1 leto odkar sva prvič poskusila srečo.... 
.... Upam, da vama je uspelo in sporoči rezultate testa...
začela delat skoraj vsak ciklus enega pol leta.... prvič me je čisto zmedlo....je trajal kake 2-3 dni, mislim da za en dan celo izginil vmes....naslednji mesec je bilo podobno...enkrat jeseni pa je trajal kar skoraj cel teden...M je bila potem bolj šibka....res ne vem, ali je psiha ali kaj... Po pole leta recimo sem se v sebi že malo skulirala, in nehala non stop računat, mislit in se je stvar nekoliko uredila...Meni pa se je trenutno pojavil ta madež spet, ampak res v čisto minimalni obliki...in že pred tednom dni dobesedno izginil! To pa je tudi meni spet čisto novo poglavje in spet čisto novo vprašanje... Je pa hecno pri tebi, da se ti je toliko prej pojavil (si morda pod stresom?) in da kar traja... Upam, da bova tako ti kot jaz čimprej dobili odgovore kaj se dogaja! Pa saj bomo punce še doktorat lahko spisale enkrat na vse te male težavice, ki si jih niti ne zamišljaš dokler jih ne srečaš! Prosim sporoči kako se bo pri tebi razpletlo! Pa čimlepši dan...
, tako, da nevem, kaj je že 23 dan prišel rjavi madež in vse do 29 dne do M?? Nevem ali res tko močno vpliva psiha??
. Par dni še bom vzdržala brez testa, če prej nebo prišla
Komi čakam, da sporočite kako je.
.