|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mijavček
30.8.2004 20:19:30   
mela
no mijavček ti se mi zdis se nekako najboj blizu ker midva z mojim srčkom tudi delava na :duda: od sredine julija in tako se mizdi super ce se bove pogovarjale kako napredujemo:sloncek::sloncek:.kdaj upas da ne bos dobila :hudicek:???????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mijavček
30.8.2004 20:33:35   
neža76
Mirela in Mijavček, tudi midva z mojim sončkom se trudiva približno tako kot vedve, tako da lahko tudi medve kakšno rečeva?? Jaz upam, da ne bom dobila hudičevke :hudicek: :hudicek: 11.9!!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mijavček
31.8.2004 8:05:40   
Urša76
Jutro, punce!
Čeprav deževno, ampak 1 dan bližje vikendu (in dopustu - verjemite, da zasluženem).
Kaj novega? Jaz naj rečem le, da sva vč. spet :sloncek::sloncek::sloncek:, drugo vse po starem (slabost utrujenost in podobno; tko da res ne vem a sem kaj bolna al je :modri:

Aja, neža76 to sem hotela napisat: jaz tud NE čakam one packe M. 11.9.

Fuuuuuuuuuulll sem razmišljala kaj naj mojemu podarim za rojstni dan in kako bi/bom lubiju povedala, če bo :modri:...In sem včeraj dobila eno genialno idejo... Kupila mu bom malo dudico in skuhala kako fajn večerjico.
Kaj ve mislite? A bo OK?

Želim vam čim lepši dan s čim manj slabimi novicami.

Urša

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mijavček
31.8.2004 8:28:58   
neža76
No Urša, zgleda, da je kar nekaj takih, ki NE pričakujemo 11.9, hudičevke M!!
Ideja za darilo tvojemu dragemu pa se mi zdi odlična!!

Lepo se imejte do naslednjega slišanja!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mijavček
31.8.2004 9:33:46   
Mijavček
Živjo mirela in ostale punce!

Jah, mi se trudimo od junija, M:hudicek: pa imam ravno zdaj :( . Tako, da "v tretje gre rado" pri nama ni špilalo. Četrtič pa skoraj sigurno ne bo, ker grem jaz 11.9 - 15.09. na en seminar na Hrvaško in..... a ste zračunale? ja 14.08. bom imela O. Tako, da bo moj CB, ki ga imam v predalu moral počakati verjetno do konca oktobra za uporabo. :((:((:((

Sej se mi bo kar zmešalo. Punce bom pa na seminarju držala pesti za vse vas in vaše :modri::roza::modri::roza::modri: Aja, ko smo že na podobnem "timingu" A ste ve bile pi G predn st se odločile za :duda: . Meni ni hotela niti UZ narest (mi ga ni še nikoli), je rekla samo naj kar s polno paro naprej :zmeden:

Glede darila pa... Urša zdaj ne vem čisto točno, kdaj si rekla, da ma tvoj lubi roj.dan in tudi ne vem kdaj boš delala CB, no mogoče je to lahko ideja tudi za kakšno drugo... moja kolegica je delala CB na lubijev roj.dan in mu je za darilo dala kar CB z :modri:, zavit v škatlico in mašnico. :darilo:

Lepo ne? Menda se je možek skoraj razjokal.

Lepo se mejte bučke, se beremo!

Mijavček

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mijavček
31.8.2004 10:29:38   
Urša76
Mijavček, roj.dan ima moj Samo 17.9., tako da mu bom darilo dala že malo prej...tud tisto s CB je cool ideja. sam upam, da bosta dve črtici...punce moje, spomnite se na naju s Samom mal zvečer v molitvicah, al pa vsaj fige držite, da bo ta mesec :modri:

LP, Urša

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mijavček
31.8.2004 16:17:23   
cat
Živjo Mijavček,
a se še spomniš kako si rekla, da se bova bodrili, če nama ne "rata" :roza:? No, jaz prav tako kot ti spet dobila:hudicek: dva dni nazaj... Res sem bila razočarana, ker midva tudi od junija poskušava, pa ni še nič. Sploh ni tako preprosto, kot sem sprva mislila. Ali je možno, da sem imela ovulacijo 10 dni preden sem dobila M? Takrat me je namreč zelo špikalo zadaj v levem ledvenm delu.
lp

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mijavček
31.8.2004 18:50:26   
biba77
Mozno je.
Pa ne bit zalostna, Cat. Saj bo. Kmalu bomo vse bozale trebuscke in sploh ne bo dosti minilo, pa bomo drzale svoje strucke! :)

:miska:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mijavček
1.9.2004 9:38:59   
Mijavček
Živjo Cat,

seveda se te spomnim. Zelo mi je žal, da je tudi tebe obiskala grda :hudicek: M.
Lahko, da si mela O 10 dni pred M, lahko ap te je tudi že začelo zvijat za M. Mene ponavadi skoraj takoj potem, ko naj bi imela O, začne že malo križ bolet, sploh potem, ko grem na stranišče. Sao, da ne boš zdaj naslednjič že tkaoj obupala, tako zvijanje ne pomeni, da ne moreš bit nosečka. Lahko imaš vse PMS znake, pa potem M pač ne pride. tako sta meni rekli zdravnica in G.
Tako kot je rekla biba77... bomo božale trebuške boš vidla, da bomo.

LP Mijavček

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mijavček
1.9.2004 20:00:45   
cat
Zdravo Mijavček,
pravkar sem napisala cel roman(kaj sem delala, kje sem bila,...´pa sem ponesreči vse zbrisala:zmeden:. Kako sem jezna! Skratka, pa smo spet na začetku. :hudicek: je konec, zdaj pa naprej. Hvala. ker si mi napisala, da ne obupam:). Ne bom, čeprav si zelo želim :duda:. Mogoče celo preveč, in ker sem v najstniških letih imela nekaj problemom z jajčniki(vodne ciste, neredne M, vnetje) mi je G pred enim letom, ko sem se samo zanimala za to, da bi imela :duda:, da ne vidi problema na moji strani,in da ne bo nobenih posledic. Pa me je vseeno malo strah...Bližam se tridesetim (zdaj sem 26,5).Dosti o tem, me nekaj drugega zanima. Kakšno stanovanje imata vidva oz. imate druge? Kako veliko? Midva namreč živiva v garsonjeri, na vsega skupaj cca.30 m2. To bo dobro za dve leti, potem pa se nameravava preseliti v večje stanov.. Ampak mislim, kjer je volja je tudi pot. In ko bo prišel :duda: bo najino malo kraljestvo popolno, čeprav nekoliko tesno.
Imej se lepo!
cat

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mijavček
2.9.2004 10:26:57   
Mijavček
Hojla cat!

Ti se bližaš tridesetim?! Kaj naj pa pol jaz rečem? z 28 in 11 mesecev potem kar drvim k 30 ;) Joj, ko sem bila jaz toliko stara kot ti, mi je bila glavna okupacija kaj si bom novega za oblečt kupila, pa kam ga bomo šli čez vikend žurat.:sloncek:

No zdaj, k sem stara teta, sem se malo zresnila in mi je glavna okupacija zanositev in urejanje stanovanja.
Moj dragi je podedoval manjšo hiško od starih staršev in zdaj živiva v pritličju, kjer se več ali manj tudi stiskava ampak za dva je kar OK. Zgoraj pa je mansarda, cca 75 m2 in ko bova to zrihtala bova ko mala graščaka :)-. No, zaenkrat še podiramo stare stene in štemamo stara tla...

Drugače pa pomojem imaš prav, kar si napisala... vse se da, če se hoče, tudi v 30m2 imaš svoje gnezdece, kjer se imate radi in to je vse kar je pomembno. Jaz sem npr. do 13 leta živela v podstrešni garsonjeri, pa štirje smo bili, pa nam nič ni manjkalo.

Radi se mejte, pa ne skrbet za :duda:, bo že prišla, ko bo pripravljena, pa če je G rekla, da ne vidi problema... ji pomojem kar zaupaj. Tako kot sem že zadnjič napisala... vse bomo božale trebuščke, boste videle da jih bomo!

Čau čau Mijavček

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?