|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mirena
17.9.2007 19:08:39   
vila
Lepo pozdravljene. Nekaj časa me ni bilo med vami, pa imam eno vprašanje za vas. Ne vem ali se mi samo zdi ali je res, da morene ni potrebno več plačati? Hvala za odgovo in lep večer.

_____________________________

SREČA JE OPOTEČA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mirena
17.9.2007 19:09:40   
vila
Tiskarski škrat, Mirena sem mislila.

_____________________________

SREČA JE OPOTEČA!

(odgovor članu vila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mirena
17.9.2007 19:16:35   
Erdbeere
res je user posted image

(odgovor članu vila)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mirena
17.9.2007 20:11:22   
čaki
res je


user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mirena
17.9.2007 21:06:02   
KT
ja, res je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mirena
3.10.2007 11:39:19   
Boni3
Mene pa zanima,če ste vse ki imate Mireno kaj krvavele (oz. imele izcedek),ali ne? Kake druge težave in stranske ućinke,ki so opisane v navodilih?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mirena
3.10.2007 14:14:24   
petraz
Ja Mirene res ni več potrebno plačati. Sama sem si jo dala pred kratkim vstaviti in sem malo krvavela, kljub temu, da še nisem imela prve M. po porodu. Vendar je rahla krvavitrev trajala le 3 dni. Moram pa povedti, da me je po vstavitvi zelo bolele trebuh, tako, da sem tisti dan komaj hodila, to pa vrjetno zato, ker se drugače vstavlja med M., ko je matrenični vrat razširjen.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mirena
6.10.2007 14:41:52   
sharpy
Meni jo je G včeraj vstavil in me je cel dan ful bolel trebuh pa križ. Danes sem bistveno bolješe, ampak še vedno me malo boli.
Drugače je pa res brezplačna od 01.07.2007 user posted image

_____________________________

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mirena
7.10.2007 17:08:06   
suky
Sama nisem mela nobenih stanskih učinkov...ene tri tedene sem krvavela po malem potem se mi je pa menstrualni ciklus zelo hitro uskladiu...na 26dni pa samo ene par dni krvavim po malem...to je to. Fajna zadevauser posted image  Priporočam.user posted image

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mirena
7.10.2007 17:33:31   
Gina
Sama po vstavljanju nisem imela nobenih stranskih učinkov. Tisti hip, ko mi jo je vstavila, je bil res zoprn, potem pa me ni več bolelo. Kasneje sem dobila veliiiiko manj močne M, kot sem jih imela pred mireno (prej je od mene lilo, da sem menjala tampone in vložke na eno uro, zdaj bi lahko imela en vložek ves dan), je pa res, da tiste mesece, ko sem bolj pod stresom, M packa in packa, včasih kar pedolgo. Kadar se počutim normalno, imam tudi M brez packanj. Sem jo pa še morala plačati, ker tedaj še ni bila na socialo. Vesela sem, ker se je to spremenilo.

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mirena
30.10.2007 17:55:36   
Pikička
Ali vas je ginekolog vprašal, kdaj mislite imeti naslednjega otroka. (Rekla sem ji, da čez recimo 3 leta.) Moja G je rekla, da mi jo bo vstavila, ampak mi je ne misli dati ven prej kot čez 3-4 leta. Zdaj me pa malo skrbi, kaj če si pa zaželim prej še enega otroka.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 18:12:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikička)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mirena
30.10.2007 18:20:32   
CUKRČEK
meni jo je vstavila včeraj..tri mesece po porodu. In tudi še nisem dobila menstruacije. Me ni pa nič bolelo. Tako sem včeraj nekoliko krvavela, ampak že zvečer sem imela le še sluzast izcedek. Danes ga skoraj nimam več.  Edino včeraj sem imela malo bolečinic kot ob M...vse res zanemarljivo malo.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: mirena
30.10.2007 18:34:37   
Seven*
Jaz pa sem dve leti po porodu, pa ne vem ce si upam it, da mi jo vstavi.. user posted image

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: mirena
30.10.2007 18:48:17   
Freycha
Tudi jaz se odločam za Mireno ampak si je malo ne upam ustaviti. Namreč moja G je izredno izredno strokovna AMPAK tudi izredno izredno groba. Mene vse boli že pri normalnem pregledu (pa me prej 10. let pri pregledih ni nič bolelo), kaj šele, da mi bo kaj vstavljala user posted image  Ampak glede na to, da sem proti tabletkam, se bom mogla opogumiti in si dati vstaviti.

Sicer pa sem prebrala zloženko kar se tega tiče in piše, da so male krvavitve čisto normalne in da se potem umirijo....

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: mirena
30.10.2007 18:49:32   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha


Sicer pa sem prebrala zloženko kar se tega tiče in piše, da so male krvavitve čisto normalne in da se potem umirijo....


ja seveda, krvavitve so normalen pojav.....telo se pač mora navadit na tujek.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: mirena
30.10.2007 23:05:37   
Anonimen
jaz jo mam v predalu v spalniciuser posted image pa čakam to menstrouser posted image eni baje vstavljajo tud drugače, moja gin. pa noče, izključno med menstro, pravi da so prehudi zapleti, če gre kaj narobeuser posted image in zdaj čakam, pa bolj kot čakam, bolj mi je čudno, da bom mela to zadevo notriuser posted image ma ne vem no.....takrat sploh nisem preštudirala, vse so tak navdušene nad to zadevo, pa gin. mi je kar napisala, ker pač dojim in kaj drugega ne pride v poštev....men je čedalje bolj mimouser posted image in prov slabo vest mamuser posted image si jo bom pa ja dala zmontirat, zdaj ko jo že mam, pa ja ne bom zažirala zdravstvauser posted image user posted image koza....no, bom vidla, če namo kar kajga bratca uštimaliuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: mirena
31.10.2007 12:27:27   
Pikička
Jaz zdaj malo študiram literaturo o mireni, pa mi ni čisto jasno, ker piše, da je treba preverjati, če je vrvica na pravem mestu. A mi katera pove, kaj je s to vrvico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: mirena
31.10.2007 20:17:40   
Freycha
kot v literaturi piše, iz materničnega vratu gledata dve vrvici, ki sta indikatorja, da je T pravilno ustavljen. Da se jih sprobat tudi s prosto roko in s tem sama kontroliraš, da je vse ok.


(odgovor članu Pikička)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: mirena
31.10.2007 21:43:34   
Anonimen
pušenjak pravi da najbolš pri miru pustituser posted image da sicer pod pravimu kotu če pošlataš, se občuti kot en laksuser posted image samo da je najboljš da ženske to pri miru pustijo in nič ne šlatajo, da itak nima kam it, še nobeni ni izpadla al kajuser posted image če pa je karkol narobe, je pa itak treba na pregled.....tko da....po moje res najbol pr mer pustit zadevo....(samo me pa zanima, če je kot laks in pika, kak je pol med seksom, khm.....user posted image )

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: mirena
31.10.2007 21:57:47   
Freycha
v navodilih za uporabo piše, da se v redkih primerih lahko zgodi, da partner nitke čuti. Če to povzroča nelagodje, lahko zdravnik dolžino nitk ustrezno prilagodi.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: mirena
31.10.2007 22:07:49   
Gina
Moj je najprej malo čutil, pa mi je skrajšala, zdaj je pa ok. Nikoli ne kontroliram. Meni je mirena čisto fajn zaenkrat, ker nimam skrbi - hormonov itak ne prenašam. Je pa res malo zoprno, ko ti not vstavlja, jaz sem se fuuuuuul bala, ampak je tako, da tisti hip res zaboli, ko gre skozi maternični vrat (bog ne daj, da nimaš menstre, ko ti vstavlja, jaz sem bila po  porodu in brez M seveda, ker sem dojila in ne glede na to, da se mi ne bi smel še mat. vrat vrniti v normalen zaprt položaj, se mi je, zato je bolelo. če bi bila odprta, kot pri M, me najbrž ne bi glih tolko), pa potem še enkrat, ko ti jo namesti pravilno, potem pa bolečine jaz nisem imela več. malo čuden filing kak dan, ampak bolelo me ni več. Packa pa, mirena. Dejansko packa. Kadar sem ok, ne glih, je fajn, en teden pa konec, kadar sem bolj pod stresom, imam lahko tudi do 20 dni packanja na mesec. Ravno toliko, da moraš imeti vložek. Zato pa pravim, če imaš zelo močne M, potem je mirena res fajn, ker ratajo zelo švoh, če pa nimaš, je pa vprašanje, če ni cena za packanje previsoka. Ker packa pa ne samo meni, poznam še dve, ki imata in obema packa, ne tako dolgo, kot meni, pa vendarle.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: mirena
31.10.2007 22:48:06   
Anonimen
ja, to pacanjeuser posted image tud en razlog, da mi mineva do tega....da bo cel mesc neki teklo ven iz mene, pa skoz..kaj ? vložke?jih ful ne maram, tamponov pa tud ne morm skoz met notriuser posted image ma znorim, po mojeuser posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: mirena
31.10.2007 22:57:15   
Njuškalo
Kaj pa kontracepcijska injekcija?A ni to še najbolj enostavno, enkrat na tri mesece , pa imaš mir?Jaz si že ne bi nič vstavljala..kaj pa vem...

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: mirena
31.10.2007 22:59:07   
Gina
Ja, sej pravm....a veš, meni sicer, brez mirene ful lije in to ne en teden, precej več, pa še po tem mi packa (zato mi tako dolgo tudi zdaj packa, drugim malo manj), tako da sem z mireno na boljšem, ker skoraj ne vem, da kaj teče. Če pa nimaš nič močnih m, pa hitro minejo, pa sploh če še nameravaš zanosit, potem pa to ni isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?