|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mnenje prosim
28.8.2014 20:07:28   
Anonimen
Pozdravljene punce.Rabim eno mnenje.26.8 sem dobila lahlo menstruacijo,naslednji dan je bila kar močna,danes bi moralo biti se huje,ponavadi je tako.Dopoldne je se bilo normalno,zdajle popoldne pa kar konec ni sledu o njej.Valda delamo na otročku in zdej a je mozno da sem noseča.Test sem delala pet dni pred menstro ampak je bil itak negativen.Ponavadi imam menstruacijo tam ene 5 dni.Nočem si dajat upanja ker ne vem če je to sploh mozno.Bi sle ve po test ,po en stran se mi zdi nemogoče .Kaj mislite?Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mnenje prosim
28.8.2014 20:24:08   
tajazan
Ja seveda pojdi in naredi test...jaz v prvi nosečnosti sem imela podobno izkušnjo...pa srečno :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mnenje prosim
28.8.2014 20:58:16   
Tikie
Pri meni je bilo ta mesec popolnoma enako,vendar žal ni blo nič.Nočem ti zbijat upanja,vendar se dostikrat zgodi,da,ko delamo na user posted image ,je prisotna psiha in se hormoni malo pomešajo.V vsakem primeru naredi test.Srečno.

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mnenje prosim
28.8.2014 21:01:11   
Anonimen
Hvala punci,sej vem da mi psiha dela sto na uro,ma sej najbrz ni nč.

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mnenje prosim
28.8.2014 21:42:15   
Tikie
Zelo težko je rečt, da karkoli je oz.ni.Najbolje ti bo seveda povedal test. Te pa popolnoma razumem, kako se počutiš. Tudi mene je najedal dvom, sem šla na internet brskat in našla vse sorte o raznih nevem kakšnih vgnezditvenih in hormonskih krvavitvah v času nosečnosti, tako, da sem imela neko upanje, da mogoče pa celo nekaj je, ker so se mi seveda vsi znaki ujemali s tistimi na netu (vsak mesec pred m me namreč bolijo joške, pa kak dan prej se pojavijo krči, tokrat pa ni bilo nič).Pa me je test razočaral.Sem ga najprej naredila že med mojo čudno m, pa je bil neg., pa sem potem prebrala, da če bi bila to vgnezditvena, bi mi pokazal test poz.šele 4 dni po koncu krvavitve.Tako, da sem ponovila še čez teden dni in ponovno ničuser posted image . Tako, da...kdo bi vedel, naša telesa žal niso stroji in se ne obnašajo vsakič enako.
Koliko časa pa že delata na user posted image ?Probaj se spomnit,če je bilo ta mesec kaj drugače od prejšnih, kar bi lahko vplivalo na tvoj ciklus (si mogoče začela jemat kakšno prehransko dopolnilo, si bila na dopustu in je popustil stres, si začela z bolj zdravo prehrano itd.).Vsaka sprememba namreč lahko vpliva, morda najdeš odgovor v tem. Jaz sem prejšnji mesec začela z maco, tako, da imam to na sumu, pa še poletje je in sem šla na dopust, pa vse dol pade, tko da zaenkrat krivim touser posted image , bomo videli kakšna bo naslednja.
Sporoči, kako se je izteklo pri tebi, držim pesti da bo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mnenje prosim
30.8.2014 18:55:17   
Anonimen
Ja tako je,menstruacije je 4 dan konec,kar ponavadi traja do 6 dni in grozna je.Zdaj pa je bilo kar nekaj.Očitno je pač ta mesec tako.Mislim da sploh ne bom sla po test in gremo zdaj v nov boj.Sicer pa se trudiva od novembra vmes sem bila 2krat pri gin. in naj bi bilo vse ok samo da naj jemljem folno.To bi bil najin tretji .Ne vem enkrat bo ze menda ratalo.

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mnenje prosim
1.9.2014 14:36:07   
Tikie
Pojdi vseeno po test,mogoče pa je pri tebi drugače in vseeno nekaj je.user posted image Jaz sem preveč firbčna in sem ga mogla delat,ker itak ne bi zdržala še cel mesec do naslednje tečkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mnenje prosim
1.9.2014 18:32:35   
Anonimen
No sej mislim da ga bom sla iskat čeprav dvomim da je kej.Ampak imam čudno napihnjen trebuh pa nonstop hodim lulat,mal čudn vse skup ampak lej mogoče je čist naključje.Bi bila pa zelooo happy če bi bilo kaj.

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mnenje prosim
2.9.2014 16:57:07   
Tikie
Držim pesti.Ne pozabi javit!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mnenje prosim
4.9.2014 9:28:40   
hedviga
Hja, dekle, lahko je, lahko ni... Sicer je res, da svoja telesa najbolje poznamo, ampak se psiha lahko na čudne načine poigra z nami.
Kaj vse sem v letih truda videla pri sebi, vse nosečniške simptome od A do Ž. user posted image Ko sem bila končno noseča pa nikjer nobenega user posted image
Moj nasvet je vsekakor, da skoči po še en testek da boš prepričana. Kmalu bo pa itak spet nova priložnost!



_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mnenje prosim
7.9.2014 19:37:24   
Anonimen
Evo punce, v soboto sem naredila test in itak je bil negativen.Povejte mi ali vas pri ovulaciji tudi bolijo prsi.Mene ze dva dni ful.V glavnem zdaj gremo v nov boj.

(odgovor članu hedviga)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?