Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pozdravljene čvekice!
. Ginekologinja mi je predpisala tablete za uravnavanje menstrualnega ciklusa, ampak rezultata še vedno ni bilo. Odločila sva se za ambulanto za neplodnost v MB. Prvi pregled partnerje sperme je bil ok. Jaz sem dala kri in dobila nekaj napotnic, ki naj bi jih opravila pred naslednjim pregledom. Ena od teh zadev je bil ultrazvok v času ovulacije na osnovi jemanja klomifena. Vsa nabita in malo prestrašena sem odšla tja in mnenje zdravnika: imate PCO kar povzroča neplodnost zato v tem mesecu kjub klomifenu ovolacije ne bo. Žalost, ker sem si otročka res želela
.
, ki mi ponavadi zamuja zaradi policistričnih jajčnikov in naredim 25.2. 2006 za foro test in
-ne morem vam povedat sreče v tistem trenutku. Kar nisem verjela, zato sva naredila naslednji dan ponovno test in rezltat je bil isti-NOSEČA SEM!
!

.