|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 15:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji starejši se je vedno zaletelo,ko je pila po Aventovi flaški.Mogoče mu cucelj ne odgovarja.
|
|
|
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 15:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče cucelj z manjšim pretokom, pa lahko ga posedeš bolj pokonci med hranjenjem po flaški, da je požiralnik bolj odprt. Pri dojenju tudi lega nekoliko bolj v sedečem položaju, lahko pa si tudi del mleka na začetku, ki je bolj tekoče, nekoliko sčrpaš, da bo pretok manjši.
|
|
|
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 15:56:32
|
|
|
|
Eva*
|
moji princeski se je redno zaletavalo pri hranjenju, vendar se mi zdi, da to nekako preraste mogoče ga poskusi hraniti malo prej, ne ko je že zelo lačen....
|
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 16:41:17
|
|
|
|
Naja30
|
Mogoče prehitro je.
|
|
|
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 15.2.2008 17:02:58
|
|
|
|
TONČI.
|
Je požrešno in prav golta mleko. Zato se mu pa zaleti. Ali pozabi dihat med hranjenjem (zaradi "požrešnosti") ali pa mu kaj mleka uide v sapnik. To bo minilo.
|
|
|
|
|
RE: mojemu otročku se redno zaleti pri hranje... 16.2.2008 16:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo malo ga dol obrni pa bo
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.