|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   muca in malček
23.2.2006 11:08:47   
urši*
Zanima me , kako se pri vas obnese naveza user posted image  - user posted image . Mene je blo na začetku full strah , kako se bo muca navadla na tamalega, pa morem rečt, da sem prijetno presenečena.Full se mu pusti božat, ker on je ne boža ravno tako kot mi, ampak mu vseeno full tolerira in se mi zdi , daga ima rada. Seveda jih nikol ne puščam samih skupaj , ker nikol ne veš, kaj katerega pikne. Mu je pa zadnjič lepo pokazala, kaj se ne sme.. mali , daragi in mačka so se igrali in jo je Luka udaril, je dala taco na njegovo roko, iztegnila kremplje, amak ga ni ukrempala in jih "pospravila" nazaj.
Jo je medna pogledal in ji takoj dal mir! Tako , da se kr dobro razumetauser posted image

kako pa kaj vaše mucke in mucki??

_____________________________

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: muca in malček
23.2.2006 11:22:53   
KODA
Mi imamao polperzijko Piko,staro 8 let.Je sterilizirana in živi samo v stanovanju.Ta mačka še ni stopila iz stanovanja,samo,ko mi je po stopnišču ušla.Je navajena na red in čistočo,zato me nič ne skrbi,kar se higijene tiče.
Otroka ima zelo rada.neverjetno se jima pusti božat.Sicer pokaže,kdaj ima zadosti,ampak popraska jih pa ne.Dostikrat jo preganjata po stanovanju,mački se pa zgleda fajn zdi,ker se jima dobesedno skriva.
Ko je bil tamali dojenček,pa je začel jokcati v spalnici,pa če jaz nisem takoj slišala,je že primjavkala predme.Ko pa sem ga imela v ležalniku v dnevni sobi,se pa ulegla zraven ležalnika in tako dolgo ležala tam,dokler je bil tamali v njem.Pa še danes,ko tamali začne jokati,pride k njemu in se drgne z glavo ob njega.Že od dojenčka dalje je kot čuvaj tamalemu.Ampak samo na njega tako reagira.Na tastarejšega pol toliko ne.
Čudna so ta pota mačja.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: muca in malček
23.2.2006 11:26:07   
total
KODA,pr men doma mamo tudi takšno muco stara je 12 let in je tudi sam noter,ko pridemo dol jo Nik tudi mal poboža in to je to,se ne bojim ničesar,ampak sem vseeno previdna,včasih jo kar mal pocuka,doma pa nimamo muce.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: muca in malček
23.2.2006 11:38:44   
Olivija
Pri nas sta tudi imela super odnos, dokler je bil user posted image živ (septembra smo ga morali dat uspatuser posted image ). Ana še zdaj sprašuje, kdaj se bo Niko vrnil iz nebes, ker ga ful pogreša. Sta pa res bla ful prijatelja. Ta maček ji je spregledal vse, lahko ga je dvigovala, mečkala, vlekla, ... Zdaj se samo sprašujem, kje dobit še kakšnega tako skuliranega mačkauser posted image Še dobro, da ima še user posted image .


LP

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: muca in malček
23.2.2006 13:38:58   
morskadeklica
Pri nas se je tudi krasno obneslo. Mucka sva kot najdenčka vzela s sebi, še preden sem zanosila. Je pa od takrat vedno v stanovanju. Že od prvega dne jo dobesedno "čuva". Ko je bila čisto majhna, je vedno prvi slišal, da se zbuja, še preden je zajokala. Zdaj se cel dan lovita po stanovanju, in večkrat jo muc pride izzivat, da ga lovi. Ko se naveliča, pa spleza na vrh omare dremat. user posted image  se pa spodaj jeziuser posted image . user posted image  je do njega zelo nežna, lepo ga boža. Edino enkrat ga je zelo grdo povlekla za rep, to je bilo tudi edinkrat da jo je muc opraskal. Takrat tudi nisem vedela, na koga naj se jezimuser posted image . Je pa res, da ga od takrat naprej nikoli več ni grdo cukalauser posted image  Izgleda jo je izučilouser posted image . Res sta prava prijatelja, velikokrat ju z veseljem opazujem, ko skupaj "brskata" po predalih in omarah. Skratka, pri nas se je super obneslo, poznam pa tudi primere, kjer so imeli težave, žal.

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: muca in malček
23.2.2006 14:11:11   
Mikica
Naša dva se tudi dobro razumeta.  Naš user posted image  je en len gospod.
Na začetku sem bila previdna, pazila, da ju nisem puščala samih, ampak ko se je malček začel plaziti je bilo pa tega konec. Mačkon se je privlekel do njega in se mu ulegel v naročje. Malčka smo učili, da se mačka boža, ne vleče za dlako in rep... nekja časa je bilo v redu, zdaj pa mulc, če le more, mačka povleče za rep. Pa se maček nič ne sekira, do sedaj ga še ni popraskal.
Pa kar naprej mačku nosi brikete, da bo "papal" user posted image .

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: muca in malček
23.2.2006 15:16:39   
Metuljčica04
Zelo se obnese.Ko user posted image pride domov že pri vratih kliče kje je,mac prileti in hop v naročje.Je zelo potrpežljiv,cartljiv,vozi ga v vozičku,........Ko pa ima vsega zadost se pa kar sam umakne vstran,brez praskanja,pihanja.Je pa res,da smo ga domov pripeljali mladega (8 tednov),ko jeuser posted image bila stara leto in pol.

_____________________________

Življenje je igra,igrajte jo!
Življenje je izziv, sprejmite ga!
Življenje je sen,uresničite ga!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: muca in malček
24.2.2006 13:16:24   
mishy
JAZ IMAM 2 LETI STARO HCI,IMAM TUDI DVE user posted image IN ENOLETO STAREGA PSA(stafforda). IN TA KOMBINACIJA JE CUDOVITA. MALA UZIVA Z NJIMI SE POGOVARJA,IGRA....PES NE SME SLISATI DA SE MALA user posted image   IN ZE LAJA .
SAMO PROBLEM POSTANE KO GREMO NA SPREHOD IN HCI MISLI DA SO VSI PSI TAKO
PRIJAZNI KOT NJEN.TAKO LAHKO RECEM, DA IMA RADA VSE ZIVALI! EDINO KAR SE PA BOJI STA PA MUHA IN PAJK TU PA NASTANE user posted image .

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: muca in malček
24.2.2006 21:49:47   
lelaval
Moja starejša hči pa je alergična na dlako in user posted image  sploh ne smemo imeti. user posted image
Imamo user posted image , ki pa je že 13 let star in ga iz usmiljenja ne damo stran. Notri je le, ko grmi in, ko je preveč mrzlo. Bo počasi verjetno že šel  user posted image   Jaz bi imela potem kakega, a mi je zdravje otrok le bolj pomembno.
Pa uživajte z vašimi hišnimi ljubljenčki.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mishy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?