Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Tablete ne jem že eno leto, tako da sem telo temeljiti očistila. Stara sem 32 let in čas je, da si ustvarim svoje družino. Moj fant ima zelo rad otroke in se pravtkako veseli, čeprav si morava pred urediti svoje gnezdece.Tako, da načrtujeva v kratkem novega družinskega člana.

.
? Kaj se naj zdaj vseeno zascitiva ,ker mi je rekel moj ginekolog,da je fajn,da neham 3 mesece prej jemati KT preden nacrtujem
. Ker pri meni vedno dolgo traja preden zanosim, sem se odločila za takšno varianto.
tako čudno "dišijo", da imam občutek da jem milo. ampak če je za
). Čeprav moj pravi, da se preveč obremenjujem s tem in, da mu bom pokvarila vse veselje pri seksu. Noče biti pod pritiskom, češ zdaj pa morava, ker so tisti dnevi. Ali imate tudi ve podobne težave?
ne rabiš povedati, kdaj so ravno plodni dnevi. Ti ga samo zapelji, boš pač sama vedela zakaj ravno takrat. Jaz mojemu ravno zaradi tega ne govorim o plodnih dneh, da mu
ne bi postal obveznost. Lepo uživajta drug z drugim, pa bo. Boš videla s časom bo tudi tebi uspelo, da se več ne boš obremenjevala s plodnimi dnevi. Midva lepo